Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po 38h pokusu jsem nameril PH 8,1 , pous jsem ukoncil a vylil do hajzlu.
Vsak ja nerikam ze budu fosforecnou davat, chtel jsem se jen presvedcit o pravdivosti tvrzeni ze je to ... "beton" drzak ph.
A pokus to jednoznacne vyvratil !
Je ale pravda ze to trvalo jednou tak delsi dobu ale nase voda si poradi se vsim, jak je videt.
Ale ve vysledku tu chutovou zmenu ani nemusi poznat kazdej. Proto taky nikomu nenutim organicke pestovani a verim ze i v mineralech muzou lidi vypestovat chutne palicky. Ja sem ale zamerenej na chut a vuni. Tak jako zdejsi pestitele nechcou prichazet ani o procento vynosu, ja nechci prijit ani procento terpenů
METRAĆEK - vďaka! SKúsim sa v tom prekladači zorientovať! :-)
MADI - možno máš nejak špeci napufrovanú vodu z vodovodu, že tak tvrdo drží :-) Srandu bokom! napíš mi do PM ako postupuješ - toto je fakt divné!
Hele pokid vim tak treba v hydru se bojuje se stoupanim ph nejakou chvilu nez se to ustali. Ph se proste zvysuje. Ja to vyzkousel na 3 ruznych vodach a vysledek byl stejnej. Jen u destovky kdyz ji ohreju ,srazim ph ,do druhyho dne to promichava cerpadlo na cyklovac ,tak to ph drzi. Pokud to cerpadlo nemam zaply,tak se mirne zvedne cca o 0.2 . Ale leju tak 6.5 a tece mi 6.3 . Ja si porad myslim ze ty kytky dostavaj na prdel v tom ze jsi jeste nikak nesrovnal ph ,byt by bylo treba 7 . Velky vykyvy tem kytkam proste skodi ,kor kdyz jedes organiku. Ja ted na kvetu vubec nepouzivam kyselinu, srazi mi to hnojky a ty drzi lip ph z kyselina ,nebo aspon muj pripad. To ze zloutnou listy je urcite nekde problem,ale kytka si udela listy novy , me taky opadalo 90% listu a nic se nestalo. Sice na vynosu to poznat pujde ,ale takovej je zivot, sice sem je trocha prehnojil ,ale na to seru kdyz mi to pod verem vali tak tu druhou bidu nejak dotlucu uz.
Tim chci rict ze tak ci tak tam neco budes mit i kdyz je ro zluty jak kanarek .
Odo- Normalne snizuju Ph m dam do 5l kanystru kde je odstata voda hnojky strikackou pak zmerim PH ,to vychazi na 7,9 po priliti hnojek a pak dam citronadu s snizim na 6,5. Uplne jednoduse postupuji.
Bitir- Zas tak zluty jak kanarek to teda nemam ! :-)
Naposledy upravil Madical-Strains 27-12-2016 v 17:38 PM
Musel som nakuknúť
MADi - už ma fakt štveš! :-) tá prvá fotka nemá chybu podľa mňa,
G nerieš furt....pred 4 dňami si sa s pestom už lúčil...
Tie hnojky asi nemajú v sebe zabudované pufre, takže to pH nedrží ...
Namiešaj, uprav pH, necháj chvílu postáť - zalej a nerieš. Neodkladaj to do ďalšieho dňa. Nemáš to tam náhodou niekde napísané, že sa to má hneď použiť? :-)
Ne , neloucil jsem se s pestem , absolutne ne , jen jsem se nahlas obaval to preci neni louceni.
A kde si to cetl Odo ze zalivku odkladam do dalsiho dne a ze zalevam az druhy den po namichani hnojek ? Organicka hnojiva se kazi rychle.
Takova blbost by me ani nenapadla.
Mam ten samy mikroskop a uuuplne bohate staci. Jen se podivej i nekde jinde. Napriklad aliexpres. Ja ho mam za cenu 70,- kc a to jsem objednaval nekde na ceskem netu..
dafy- Nejlevneji jsem ho nasel za 116 kc ale musel bych platit za postu tak jsem objednal za 165 kc nejlevnejsi v okoli ktery se da vyzvednout na prodejne.
Bitir- Necham se prekvapit ale jak rikam, spokojim se i se stovkou.