Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Druhy indoor , COB-LED 242w, BIO-pest, Super-Skunk
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 33 34 35 36 37 »
Autor
Téma 
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 545

Po 38h pokusu jsem nameril PH 8,1 , pous jsem ukoncil a vylil do hajzlu.
Vsak ja nerikam ze budu fosforecnou davat, chtel jsem se jen presvedcit o pravdivosti tvrzeni ze je to ... "beton" drzak ph.
A pokus to jednoznacne vyvratil !
Je ale pravda ze to trvalo jednou tak delsi dobu ale nase voda si poradi se vsim, jak je videt.

Old Post 27-12-2016 v 08:49 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
metracek
Stálý Člen

Karma uživatele metracek - 45% PěstitelskáKarma uživatele metracek - 45% PěstitelskáKarma uživatele metracek - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 546

Tak tady mas odo dva vyzkumy na toto tema, ktere sem nasel po 3 minutach na google.

http://theplate.nationalgeographic....er-study-finds/

http://www.telegraph.co.uk/food-and...says-new-study/

Ale ve vysledku tu chutovou zmenu ani nemusi poznat kazdej. Proto taky nikomu nenutim organicke pestovani a verim ze i v mineralech muzou lidi vypestovat chutne palicky. Ja sem ale zamerenej na chut a vuni. Tak jako zdejsi pestitele nechcou prichazet ani o procento vynosu, ja nechci prijit ani procento terpenů

Old Post 27-12-2016 v 08:51 AM
metracek je offline   Profil uživatele metracek   Find more posts by metracek   Foto galerie člena metracek   Click here to Send metracek a Private Message   Add metracek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
odo
Stálý Člen

Karma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 547

METRAĆEK - vďaka! SKúsim sa v tom prekladači zorientovať! :-)
MADI - možno máš nejak špeci napufrovanú vodu z vodovodu, že tak tvrdo drží :-) Srandu bokom! napíš mi do PM ako postupuješ - toto je fakt divné!

Old Post 27-12-2016 v 09:14 AM
odo je offline   Profil uživatele odo   Find more posts by odo   Foto galerie člena odo   Click here to Send odo a Private Message   Add odo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bitir
Stálý Člen

Karma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 548

Hele pokid vim tak treba v hydru se bojuje se stoupanim ph nejakou chvilu nez se to ustali. Ph se proste zvysuje. Ja to vyzkousel na 3 ruznych vodach a vysledek byl stejnej. Jen u destovky kdyz ji ohreju ,srazim ph ,do druhyho dne to promichava cerpadlo na cyklovac ,tak to ph drzi. Pokud to cerpadlo nemam zaply,tak se mirne zvedne cca o 0.2 . Ale leju tak 6.5 a tece mi 6.3 . Ja si porad myslim ze ty kytky dostavaj na prdel v tom ze jsi jeste nikak nesrovnal ph ,byt by bylo treba 7 . Velky vykyvy tem kytkam proste skodi ,kor kdyz jedes organiku. Ja ted na kvetu vubec nepouzivam kyselinu, srazi mi to hnojky a ty drzi lip ph z kyselina ,nebo aspon muj pripad. To ze zloutnou listy je urcite nekde problem,ale kytka si udela listy novy , me taky opadalo 90% listu a nic se nestalo. Sice na vynosu to poznat pujde ,ale takovej je zivot, sice sem je trocha prehnojil ,ale na to seru kdyz mi to pod verem vali tak tu druhou bidu nejak dotlucu uz.
Tim chci rict ze tak ci tak tam neco budes mit i kdyz je ro zluty jak kanarek .

Old Post 27-12-2016 v 11:35 AM
Bitir je offline   Profil uživatele Bitir   Find more posts by Bitir   Foto galerie člena Bitir   Click here to Send Bitir a Private Message   Add Bitir to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 549

Odo- Normalne snizuju Ph m dam do 5l kanystru kde je odstata voda hnojky strikackou pak zmerim PH ,to vychazi na 7,9 po priliti hnojek a pak dam citronadu s snizim na 6,5. Uplne jednoduse postupuji.

Bitir- Zas tak zluty jak kanarek to teda nemam ! :-)

Naposledy upravil Madical-Strains 27-12-2016 v 17:38 PM

Old Post 27-12-2016 v 15:39 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bitir
Stálý Člen

Karma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% PěstitelskáKarma uživatele Bitir - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 550

A nejakej up bude ?

Old Post 27-12-2016 v 17:30 PM
Bitir je offline   Profil uživatele Bitir   Find more posts by Bitir   Foto galerie člena Bitir   Click here to Send Bitir a Private Message   Add Bitir to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 551

No vzdyt jsem daval prevcirem.....
Normalne jsem mel planovano jen kazdou nedeli.
Ale ze jsi to ty !

:-)

30 DEN KVETU 12/12

Na prvni fotce je barva listu presnejsi a na odtatnich je to nejak moc zkreslene.
Ve skutecnosti je to o neco tmavsi barva.

Ted uz zbyva cca 26 dnu do kosy!
Doufejme ze se to o moc neprodlouzi.

Naposledy upravil Madical-Strains 27-12-2016 v 17:54 PM

Old Post 27-12-2016 v 17:41 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 552

Ted jsem si objednal na trichomy tuhle skvelou vecicku.
Vetsinou to stoji kolem litru.

https://www.bestdarky.cz/kapesni-mikroskop-p-6999.html

Old Post 27-12-2016 v 20:18 PM
crazyn
Stálý Člen

Karma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 553

I když to máš světlejší , mě se to líbí čekal jsem horší , takhle to dojedeš v pohodě

Old Post 27-12-2016 v 20:45 PM
crazyn je offline   Profil uživatele crazyn   Find more posts by crazyn   Foto galerie člena crazyn   Click here to Send crazyn a Private Message   Add crazyn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 554

citace:
Původní příspěvek od crazyn
I když to máš světlejší , mě se to líbí čekal jsem horší , takhle to dojedeš v pohodě

Diky ! To jsem moc rad.
Jeste aby nejakym zazrakem z toho bylo 200 g a bylo by to skvely !
Ale jsem smireny s pulkou.

Old Post 27-12-2016 v 21:05 PM
odo
Stálý Člen

Karma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 555

Musel som nakuknúť
MADi - už ma fakt štveš! :-) tá prvá fotka nemá chybu podľa mňa,
G nerieš furt....pred 4 dňami si sa s pestom už lúčil...

Tie hnojky asi nemajú v sebe zabudované pufre, takže to pH nedrží ...
Namiešaj, uprav pH, necháj chvílu postáť - zalej a nerieš. Neodkladaj to do ďalšieho dňa. Nemáš to tam náhodou niekde napísané, že sa to má hneď použiť? :-)

idem spať!

Old Post 27-12-2016 v 22:21 PM
odo je offline   Profil uživatele odo   Find more posts by odo   Foto galerie člena odo   Click here to Send odo a Private Message   Add odo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 556

Ne , neloucil jsem se s pestem , absolutne ne , jen jsem se nahlas obaval to preci neni louceni.

A kde si to cetl Odo ze zalivku odkladam do dalsiho dne a ze zalevam az druhy den po namichani hnojek ? Organicka hnojiva se kazi rychle.
Takova blbost by me ani nenapadla.

Old Post 27-12-2016 v 22:35 PM
dafy
Nový Člen

Karma uživatele dafy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 557

citace:
Původní příspěvek od Madical-Strains
Ted jsem si objednal na trichomy tuhle skvelou vecicku.
Vetsinou to stoji kolem litru.

https://www.bestdarky.cz/kapesni-mikroskop-p-6999.html

Mam ten samy mikroskop a uuuplne bohate staci. Jen se podivej i nekde jinde. Napriklad aliexpres. Ja ho mam za cenu 70,- kc a to jsem objednaval nekde na ceskem netu..

Old Post 27-12-2016 v 23:32 PM
dafy je offline   Profil uživatele dafy   Find more posts by dafy   Foto galerie člena dafy   Click here to Send dafy a Private Message   Add dafy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bitir
Stálý Člen

Příspěvek č. 558

Joo, 200 by tam mohlo byt, tezko se to odhaduje ,ale pokud si dobre pamatuju ,tak bys musel udelat 40g na kytku . Neni t nerealny,ale bude to boj :-D

Old Post 28-12-2016 v 06:54 AM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 559

dafy- Nejlevneji jsem ho nasel za 116 kc ale musel bych platit za postu tak jsem objednal za 165 kc nejlevnejsi v okoli ktery se da vyzvednout na prodejne.

Bitir- Necham se prekvapit ale jak rikam, spokojim se i se stovkou.

Old Post 28-12-2016 v 08:07 AM
Bitir
Stálý Člen

Příspěvek č. 560

Jakou plochu mas zaplnenou tema kytkama ?

Old Post 28-12-2016 v 12:41 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:28 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 33 34 35 36 37 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás