Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
teď sem to pronesl a jsem na to velice pyšný...............je to mé dítě, tak sem ho stvořil......jéžiš, já se cítím jako úplný idiot.................................................................................................................................hej to je mazec.....
o nesmrtelna hlaska?tych bolo mrtne,ale ani na jednu si nespomeniem . . .ha tag potom je asi smrtelna nje?asi hluchonuchy,alebo kurwa fakt newiem sorry
nedávno jsem hulila tak kolem 10 večer s dvěma kámoškama někde venku..a už sme hulily tak hodinku a už nás to vůbec nebavilo..no vždy chodíme do jednoho bytu co má kámoška volnej,protože její děda tm asi půl roku není...no a jedna kámoška povídá TY JO..JÁ BYCH SE NEJRADŠI DO TOHO BYTU JENOM PŘENESLA..VŮBEC SE MI TAM NECHCE JÍT...a druhá na to TAK MORFUJEME...no daly sme nejvíc zkouřený všechny tři pravý ruce k sobě.. a první kámoška povídá...PTERODAKTYL...druhá..ŠAVLOZUBÝ TYGR...a já nejvíce aktivně..KALEIDOSKOP....)
nevím jestli se tomu zasmějete ale v té situaci to byl solidní výtlem když sem si představila ten seriál..a že by jeden chudák outsider z nich měl jen vlastnost přeměnit se na kaleidoskop..:P
Převzato od kamaráda:
Sedíme takle v čajovně a houbičky se pěkně rozjíždí. Vedle mě je obraz ňáky byby a jak na něj tak koukám, tak zjišťuju, že sem ještě nic strašidelnějšího neviděl. Prostě DĚS! Tak říkám Ondrovi: mrkni na ten obraz.
Ondra: NENENENENE, NESCU, já už sem ji viděl!!
Česká teorie relativity:
Když mi strčíš nos do prdele, tak ty budeš mít nos v prdeli, já budu mít nos v prdeli. Takže na tom budeme vlastně stejně, ale já, já na tom budu relativně líp!
It's time for some tea! Make tea not war!
Tak pravil pan Časnačaj.
to kattenka: nic sa neboj, ja sa na tom kosim teraz, ked nie som zkureny...Nechcem vidiet, ako sa budem krcovat zajtra aj s ostatnymi, ked im to poviem. DOBRA HLASKA!!!
seděli sme z kámoši na jedné akcičce a nějak se stalo že 30ka bečka připadala jenom nám 5tino a když kámoš v sobě měl tak páté pivko a ještě nebyl na hajzlu tak pronesl:
Ked sme isli zo skoly, podavali sme si ruky. Spoluziak nam tam vbehol a ,,rozopol" nam ruky so slovami: ,,Nie do kriza!"
Kosili sme sa celu cestu k trolejbusom...
Asi mi něco spadlo do oka.
Tak si to běž vykašlat.
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so