Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » nesmrťelné hlášky ...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 33 34 35 36 37 »
Autor
Téma 
Digital
Nový Člen

Karma uživatele Digital - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 545

Ty vogo DD

Old Post 12-01-2006 v 21:02 PM
Digital je offline   Profil uživatele Digital   Find more posts by Digital   Foto galerie člena Digital   Click here to Send Digital a Private Message   Add Digital to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Digital! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
enesir
Stálý Člen

Karma uživatele enesir - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 546

teď sem to pronesl a jsem na to velice pyšný...............je to mé dítě, tak sem ho stvořil......jéžiš, já se cítím jako úplný idiot.................................................................................................................................hej to je mazec.....

Old Post 13-01-2006 v 17:49 PM
enesir je offline   Profil uživatele enesir   Find more posts by enesir   Foto galerie člena enesir   Click here to Send enesir a Private Message   Add enesir to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rika_hehe
Nový Člen

Karma uživatele rika_hehe - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 547

o nesmrtelna hlaska?tych bolo mrtne,ale ani na jednu si nespomeniem . . .ha tag potom je asi smrtelna nje?asi hluchonuchy,alebo kurwa fakt newiem sorry

Old Post 15-01-2006 v 14:01 PM
rika_hehe je offline   Profil uživatele rika_hehe   Find more posts by rika_hehe   Foto galerie člena rika_hehe   Click here to Send rika_hehe a Private Message   Add rika_hehe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kattenka
Stálý Člen

Karma uživatele kattenka - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 548

nedávno jsem hulila tak kolem 10 večer s dvěma kámoškama někde venku..a už sme hulily tak hodinku a už nás to vůbec nebavilo..no vždy chodíme do jednoho bytu co má kámoška volnej,protože její děda tm asi půl roku není...no a jedna kámoška povídá TY JO..JÁ BYCH SE NEJRADŠI DO TOHO BYTU JENOM PŘENESLA..VŮBEC SE MI TAM NECHCE JÍT...a druhá na to TAK MORFUJEME...no daly sme nejvíc zkouřený všechny tři pravý ruce k sobě.. a první kámoška povídá...PTERODAKTYL...druhá..ŠAVLOZUBÝ TYGR...a já nejvíce aktivně..KALEIDOSKOP....)
nevím jestli se tomu zasmějete ale v té situaci to byl solidní výtlem když sem si představila ten seriál..a že by jeden chudák outsider z nich měl jen vlastnost přeměnit se na kaleidoskop..:P

Old Post 15-01-2006 v 16:21 PM
kattenka je offline   Profil uživatele kattenka   Find more posts by kattenka   Foto galerie člena kattenka   Click here to Send kattenka a Private Message   Add kattenka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Darisss
Stálý Člen

Karma uživatele Darisss - 56% PěstitelskáKarma uživatele Darisss - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 549

Šuká taky slon?:-)
Pidlo padal pérem po párku na patník:-)
Moje malá sestřička šuká s mojím morčetem a také se někdy stane,že ošuká i mě?:-)

Old Post 19-01-2006 v 11:44 AM
Darisss je offline   Profil uživatele Darisss   Find more posts by Darisss   Foto galerie člena Darisss   Click here to Send Darisss a Private Message   Add Darisss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
steve
Stálý Člen

Karma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 550

klaman

Old Post 19-01-2006 v 13:41 PM
steve je offline   Profil uživatele steve   Find more posts by steve   Foto galerie člena steve   Click here to Send steve a Private Message   Add steve to your buddy list     Navštiv homepage uživatele steve! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kvasimodo
Stálý Člen

Karma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 551

poznate ten jazykovy hlavolam ? : strc prst skrz krk..... lebo ja poznam lepsi ..... skrz mrd strc prd !

Old Post 19-01-2006 v 20:07 PM
kvasimodo je offline   Profil uživatele kvasimodo   Find more posts by kvasimodo   Foto galerie člena kvasimodo   Click here to Send kvasimodo a Private Message   Add kvasimodo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Time4Tea
Stálý Člen

Karma uživatele Time4Tea - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 552

Převzato od kamaráda:
Sedíme takle v čajovně a houbičky se pěkně rozjíždí. Vedle mě je obraz ňáky byby a jak na něj tak koukám, tak zjišťuju, že sem ještě nic strašidelnějšího neviděl. Prostě DĚS! Tak říkám Ondrovi: mrkni na ten obraz.
Ondra: NENENENENE, NESCU, já už sem ji viděl!!

Česká teorie relativity:
Když mi strčíš nos do prdele, tak ty budeš mít nos v prdeli, já budu mít nos v prdeli. Takže na tom budeme vlastně stejně, ale já, já na tom budu relativně líp!

It's time for some tea! Make tea not war!
Tak pravil pan Časnačaj.

Old Post 19-01-2006 v 23:57 PM
Time4Tea je offline   Profil uživatele Time4Tea   Find more posts by Time4Tea   Foto galerie člena Time4Tea   Click here to Send Time4Tea a Private Message   Add Time4Tea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dannn
Stálý Člen

Karma uživatele Dannn - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 553

to kattenka: nic sa neboj, ja sa na tom kosim teraz, ked nie som zkureny...Nechcem vidiet, ako sa budem krcovat zajtra aj s ostatnymi, ked im to poviem. DOBRA HLASKA!!!

Old Post 20-01-2006 v 19:50 PM
Dannn je offline   Profil uživatele Dannn   Find more posts by Dannn   Foto galerie člena Dannn   Click here to Send Dannn a Private Message   Add Dannn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 554

seděli sme z kámoši na jedné akcičce a nějak se stalo že 30ka bečka připadala jenom nám 5tino a když kámoš v sobě měl tak páté pivko a ještě nebyl na hajzlu tak pronesl:

"Já už mám docela sytý močák"

no z toho sem nemoh

Old Post 23-01-2006 v 16:01 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dannn
Stálý Člen

Karma uživatele Dannn - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 555

Ked sme isli zo skoly, podavali sme si ruky. Spoluziak nam tam vbehol a ,,rozopol" nam ruky so slovami: ,,Nie do kriza!"
Kosili sme sa celu cestu k trolejbusom...

Old Post 24-01-2006 v 19:24 PM
Dannn je offline   Profil uživatele Dannn   Find more posts by Dannn   Foto galerie člena Dannn   Click here to Send Dannn a Private Message   Add Dannn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DrevoLaminát
Stálý Člen

Karma uživatele DrevoLaminát - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 556

-HEEEJ!
-co?
-RUP!

Old Post 24-01-2006 v 19:32 PM
DrevoLaminát je offline   Profil uživatele DrevoLaminát   Find more posts by DrevoLaminát   Foto galerie člena DrevoLaminát   Click here to Send DrevoLaminát a Private Message   Add DrevoLaminát to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krychle
Sťatý Člen

Příspěvek č. 557

Asi mi něco spadlo do oka.
Tak si to běž vykašlat.

Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow
Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so

Old Post 25-01-2006 v 08:51 AM
Krychle je offline   Profil uživatele Krychle   Find more posts by Krychle   Foto galerie člena Krychle   Click here to Send Krychle a Private Message   Add Krychle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pa6i
Stálý Člen

Karma uživatele Pa6i - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 558

Jednou sem se zeptal kamose co mame k obedu a on rekl: "Italky po Spanelsku." (misto spagety po italsku)

Old Post 25-01-2006 v 15:45 PM
Pa6i je offline   Profil uživatele Pa6i   Find more posts by Pa6i   Foto galerie člena Pa6i   Click here to Send Pa6i a Private Message   Add Pa6i to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Přemek Odvaha
Nový Člen

Karma uživatele Přemek Odvaha - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 559

Máš na buka týpku.

sem skromnej, ale nejlepší

Old Post 26-01-2006 v 16:13 PM
Přemek Odvaha je offline   Profil uživatele Přemek Odvaha   Find more posts by Přemek Odvaha   Foto galerie člena Přemek Odvaha   Click here to Send Přemek Odvaha a Private Message   Add Přemek Odvaha to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Přemek Odvaha! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
enesir
Stálý Člen

Karma uživatele enesir - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 560

hej tady je uplně pytel lidí

Old Post 26-01-2006 v 16:26 PM
enesir je offline   Profil uživatele enesir   Find more posts by enesir   Foto galerie člena enesir   Click here to Send enesir a Private Message   Add enesir to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:48 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 33 34 35 36 37 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás