Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
4 BooBoo : Zadnej system nevymyslis, bud chemka (Vanisch, Mesurol a spol. ) nebo ti to proste pokazdy sezerou, jestli je jich tam hodne.
Kdo nekdy viděl takovy ty proflakly viideo, jak slimak leze pres prekazkovou drahu ze ziletek to s tema skorapkama nemuze myslet vazne
Kilo za nejakej pripravek snad neni zase takova raketa, ne?
(tohle je IMO jedinej pripad v pesteni, z mych zkusenosti, kdy je treba bezpodminecne nasadit chemii)
měděnej drát kolem stonku... vyvolává to s jejich slizem nějakou humus reakci a zabije je to nebo minimálně odpudí... funguje to, ale nevim, jestli by kytce potom nevadily ty oxidy mědi v půdě...
ja mám řizky co uz měly šišky myslel sem že jak to rozesadim tak to přepne znovu na růst ale zatim to spíš vypadá jak kaktus vubec s toho nemam dobrej pocit rostou tomu blizny a pokrouceny jednolisty no doufam že se to ještě vzpamatuje nevite někdo co s tim plíss???
na nahodenie nových rastlín máš ešte čas.. ale s tým pýtaním semienok - nevidím v tom rodzdiel medzi tvojou požiadavkou a sockami, čo odomňa pýtajú na zástavke MDH cigu a drobné
JJ stou medi to sem taky vydel nekde na ČT1 nakej porad pro deti ale zabraloto mno ale stou oxidaci to prave nvm nvm no ...Koupim asi neco proti slimejsum nakej ten KILL pripravek
Tak sem dal new semenec(8) na home predpest...snad naka ta kedlubna vyroste 1foto-semena...2foto moje kytii(jedinácek)...trochu zloutnou listky predpoklad spis to vedro nez nejakej sunt(snad) pac byla docela v dehiydratovanym stavu kdyz sem ji prisel zalejt sorry kytii uz se to nestane ...Joooo a jeste sorac ale mocc za kvalitu fotek njn mobajl
Co si myslíte že by mi vyrostlo za kytky kdybych je dnes zasadil do skleníku a pečlivě se o ně staral, hnojil je a zaštipoval jak se sluší a patří.
Já si myslím že tak ke 2 metrům by se snad vyšplhali.
Hul co ti plíce stačí!
Měj rád přírodu a ona bude mít ráda tebe.
Kytka je krásné stvoření a proto legalizuj!
Nečórujte kytky! Jaké by vám bylo kdyby si někdo odnesl vaše kytky?
Původní příspěvek od Lubosh.Předpěstovávat ve skříni a potom ven je blbost!! BUde to v šoku a pokud to ta kytka zvládne, tak ti min. měsíc neporoste;-)