Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem teda udelal cca 6 litru koprivaku.Jsem na to zvedavej, ale nwm jak to pouzit.
bude stacit, kdyz vyliju jednu vonavo-smradlavou 2l lahev do 20 litru vody?A nebo schovat si jednu do mrazaku ?
jinak fajn a preju prijemny pokoureni..
Původní příspěvek od Jakysak Ahoj brácha má doma dvě morčata serou o sto šest tak mě napadlo že bych měl téměř nevyčerpatelnej zdroj hnojiva ,myslíte si že by to byla dobrá hnojka? Dalo by se hnojit jejich bobkama ? Papaj furt samou zeleninu ,všeljaký listy apod ...
ty vole.vždyt si to přeber...toho je trošička přece....
Z těh slepičáků je nejlepší udělat zákvas, tak se snaž sebrat jen ty hovna s co nejmíň hlíny. Na květ z je snad nejlepší tyn slepičák, ale vybod bych se na to, kup si nějakou hnojku na květ spíš.
Včeličky,bzzzzum.
Débil je efujemismus od na hlavu padený.
loni sem pouzival krom kopriv jeste i rasy z rybnika a konsky trus bohuzel sem nemohl ochutnat vysledek jelikoz mi kytky znicil nekdo traktorem ale do te doby co sem to hnojil tak rostly dost dobre orange zejmena toho smdradu z nej sem se nenadal skoda preskoda. jo jeste sem to doplnoval guanem =) letos to bude o neco chudsi pojedu koprivy a guano(bat).
mam dotaz na to jak tady nekdo psal 4 velke koprivy do 2L lahve ... velkem koprivy mysleno jako 1metrova kopriva ? ... musim ty koprivy taky skusit kdyz to ma tak dobry ohlas
Kamarad mi rikal ze kytky hnoji takovym sajrajtem z kravinu jak tam jsou vzdy takove ty cerne kaluze ceho si...vzdycky trochu nabere proredi vodou necha trochu kvasnout a pak to tim hnoji....ja to jeste nezkousel ale chutnal jsem kytky aji videl po tomto hnojivu a parada vypadji krasne a chutnaji taky..
obecně platí - čim víc sraček tim líp ono když dáte vykvasit i jiný rostliny než kopřivy tak bude v zálivce víc stopovejch prvků a celkově to bude bohatší výživa. kopřivy sou primárně kvůli dusíku, jenže ten neni všechno
mě tedka venku kvasí asi v pěti litrech vody celá taška listů z kopřiv. sbíral sem vršky a velký listy jenom
koncentraci odhaduju podle barvy, nějak to nehrotim od tý doby co se mi taky stalo to že sem neředěnej sajrajt nalil kousek od stonku a nic se nestalo
a přehnojení dusíkem se projeví moc tmavě zelenejma listama, spálenejma hnědejma koncama až ještě při mega přehnojení
zdravím mám takú otázočku... máme take miesto kde sypeme slepačince asi 10 rokov a oni su už viac menej rozložene aneb vyzera to už ako hlina myslite že by som to mohol primiešať v nejakom malom pomere do hliny ? nespálim rastliny ?
čus hele nemam to osvědčený ale jeden muj známej mi radil abych okusil kvasnice s vodou,prej makaj jako blázen.Nrvim taky se držim slepičáků a kopřiv,kdyby někdo věděl víc,dejte vědět
pěstu zdar
ahoj, a kolik to pak ředíte na zalejvání? Kdybych měl roztok hovna versus voda 1:1, tak kolik pak toho mám dát na jednu konev (10l) ?? dík za odpovědi...