Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Socky a přisrávači - lidé nesympatičtí
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 30 31 32 33 34 »
Autor
Téma 
Spacy
Stálý Člen

Karma uživatele Spacy - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 497

Taky znam plno takovejch socek,ale nejvíc mě zatim dostává kámošova holka...znam ji asi uz 3 roky a z toho sem ji asi 1000krat zhulil.... a posledni rok me fakt rozbiji.Ja motam zilku protoze sem uz mel malo matrose,pro 4 lidi.kdezto z pozadi slysim jak si stezuje jak ji to uz nezhuluje a jak ji to vsecko sere... ja sem se jen kouk a povidam "proc teda hulis,kdyz te to tak sere a nezhuluje?" ona mi v absolutnim klidu odpovi "TO JE SNAD MOJE VEC NE?" tak to uz sem si myslel svi.No nic neresim a odpaluju,davam si micro sluka aby to dalo aspon 2 kola a posilam.vsichni hulej uplne pohoda nechrtej se a myslej na ostatni.Nojo ale kdyz to bylo asi v pulce tak to dostala ona,brutalne se nalozi a vyfoukne a to asi 4krat po sobe. Ja jenom stojim a koukam na kamose(jejiho kluka) a cekam ze se nejak ozve...NIC no kdyz si pohulila tak mi to posila a je tam jen filtr.tak uz sem se fakt nasral a rikam ze tu sou i ostatni lidi a ze by sme si taky pohulili.Ona se na me koukne nahodi ksicht jak nejvetsi piiiica a rika "tak proc si me teda zhulil?" natoz ji uz posilam do prdele....
a motam si speka a s ostatnima to pred ni hulim NO A SKONCILO TO TIM ZE SE SEMNOU KAMOS PRESTAL BAVIT... Vzdycky sem se temdle problemum vyhejbal a znazil sem se je neresit ale tohle bylo uz fakt moc i na me

sory za ten sloh ale musel sem to ze sebe dostat. cau

Můžeš vše jen se nenechej chytit

Old Post 04-12-2008 v 01:27 AM
Spacy je offline   Profil uživatele Spacy   Find more posts by Spacy   Foto galerie člena Spacy   Click here to Send Spacy a Private Message   Add Spacy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 498

spacy: jojo,holky v otmhle bejvaj otřesný...trochu hysterie, má krámy, vylezla špatnou nohou z postele a na průser je zaděláno

ikdyž takový krávě, jak ty říkáš, bych to brko z principu neposlal. Když už říká že jí to hulení nebaví, pročjí to posíláš?

Old Post 04-12-2008 v 07:35 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 499

Space, mel si ji zpucovat uz kdyz si nakladala, ze tam neni sama! Takovy bych prokop prdel! Jinak to se mi stalo mockrat, vetsinou v hospode, a u lidi, co me snad nikdy nezhulili, soukromniceni, spareni, uz se spek ani nevrati, hlavne, ze sou sami dost, tak sem se pobavil, spolecnost toho vecera uz byla v peknym stadiu sebedestrukce, tak sem poslal dva speky jen s tabakem, a posrali by ste se smichy, ty samy osoby ani nepoznali, ze to je jen tabak a vesele to do sebe ladovali, a ja s kamosem sme se mohli pochcat smichy
S tim kamaradem, asi sou oba dost jednoduchy, kasli na ne, ty je nepotrebujes.

Udelal si dobre, nereknu, kdyz je travy kopec, tam me to je jedno, nebo jak u koho a vadi mi jen ten princip, ale pokud uz neni co do huby a nekdo tohle dela, tak se nebojim se pripomenou.

Znam pripady sracu, ktery me serou i normalne, sedi u stolu, jen machruje, ozralej, a drzi v kazdy ruce speka, a keca a pohuluje, pritom zrovna tenhle clovek je namachrovanej arogantni srac, co si mysli, ze je mistr sveta.

Ted nehulim, ale jeste tak cca 14dni zpet, sem prisel do hospody a hned na me, cau, nemas, nemate neco, ja sem ani nepipnul, a vytahnul sem palicku (jedinnou co sem s sebou bral), ubalil, a rikam, jdu na fotbalek, pockejte na me (ja osobne, bych si nedovolil odpalit speka na stole) a sel sem na fotbalek, celou dobu sem se tesil az si zahulim, prijdu, a spek je pryc, vsichni cumi jak debilove, fakt me nasrali, blba vymluva strida jeste blbejsi, panove nasrali ste me, a to byli jeste lidi, co neco prinesou snad jen svatecne, a pritim jednomu sem rizky sehnal, totalne to dokurvil, pritom uz pestoval nekolikrat, ale nedal jim tu peci, ten druhej jen cumel, tak mu rikam, a co ty, ty si letos nesklizel, a on jo, tak rikam, tak by si moh taky nekdy neco pritahnout, uz se tesim, az me zhulis ty.

Nema cenu se kvuli ty BLBY TRAVE hadat, me spis vadi ten princip, jake si slusne chovani pri konzumaci!

Naposledy upravil Celller 04-12-2008 v 09:46 AM

Old Post 04-12-2008 v 09:35 AM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vseved
Stálý Člen

Karma uživatele Vseved - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 500

Asi tak před 14 dnama sem potkal týpka , které ho jsem viděl jednou v životě , když sem šel domu od kámoše , že jestli nemám něco na prda . Já že jo v poho dal sem mu nech si zafajčí . O den slyším zvonek a tam on , že jestli nemám něco na prda , že bude mít zítra( klasika) , tak sem mu dal trošku matrošu . Na další den se stavil zvona , že jestli nemám něco na prda ( to už mě pěkně začínal srat ) to už sem mu řekl , že nemám už nic . Panáček na mě hleděl a prohlásil , že jestli bych nechtěl vyměnit ganju za peří . V tom momentě sem hleděl já na něho co mě to stojí v garáži za pakáš , tak sem ho chytl vyrazil ze dveří a byl klid .

Jsi kritik , který říká jak by to udělal , kdyby to sám uměl. By Čapek

Old Post 04-12-2008 v 09:43 AM
Vseved je offline   Profil uživatele Vseved   Find more posts by Vseved   Foto galerie člena Vseved   Click here to Send Vseved a Private Message   Add Vseved to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spacy
Stálý Člen

Příspěvek č. 501

to Ramon_Dexter:Bylo to z hlavne z duvodu ze chodila s tim mym kamosem.... A taky kdyz to brcko poslu tak moc neresim kdo vsecko bude hulit pokud to fakt neni nejakej debilek..... klidne at si pohuli,ale at mysli i na druhy...

Old Post 04-12-2008 v 10:30 AM
Spacy je offline   Profil uživatele Spacy   Find more posts by Spacy   Foto galerie člena Spacy   Click here to Send Spacy a Private Message   Add Spacy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 502

spacy: ohó, myslí i na druhý? To bys po těchhle sockách chtěl moc. Dyť jejich chování se točí jenom kolem nich samých, tak proč by mysleli na druhý...

Pokud se dostanu do společnosti lidí, který takhle tlakujou, upozornim je. Pokud tlakojou a soukromničí i nadále...no, nehulej.
Takhle jsem přišel o dá se říct nejlepšího kámoše. Začal se chovat jako absolutní hovado.

Old Post 04-12-2008 v 11:59 AM
Spacy
Stálý Člen

UZ ME SEROU Příspěvek č. 503

citace:
Původní příspěvek od Ramon_Dexter
Pokud se dostanu do společnosti lidí, který takhle tlakujou, upozornim je. Pokud tlakojou a soukromničí i nadále...no, nehulej.
Takhle jsem přišel o dá se říct nejlepšího kámoše. Začal se chovat jako absolutní hovado.
jojo tohle uz taky praktikuju ale stejnak za tu nejvetsi svini sem vzdycky ja...

Old Post 04-12-2008 v 13:21 PM
Host
Host

Příspěvek č. 504

spacy: ...jseš za svini ve chvíli kdy jim nevyhovíš, jedno o co tě žádaj a jedno proč jim nemůžeš vyhovit...

Proč se s takovýma lidma stýkat?

Old Post 04-12-2008 v 13:30 PM
Chachec
Nový Člen

Karma uživatele Chachec - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 505

Ty vole tak Spacy tak ta marka ta si zaslouzi pesti do rozkroku. Ten jeji kluk taky. Vic k tomu dodavat neni ani potreba. To ja mam stesti ze v nasi parte se zhulujem tak nejak navzajem a kdyz nekdo nema matros, tak ma jiny specialni vecicky :-D.

Old Post 04-12-2008 v 13:31 PM
Chachec je offline   Profil uživatele Chachec   Find more posts by Chachec   Foto galerie člena Chachec   Click here to Send Chachec a Private Message   Add Chachec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spacy
Stálý Člen

Příspěvek č. 506

Jo jasne Chachec takle to taky funguje... Zhulujem se pohoda ale vzdycky se nekdo najde kdo jen a jen vyuziva ostatni.Ten jeji kluk me taky zhuloval a ja jeho.Toho sem vubec neresil. Pak sem jen rekl co se mi nelibi a hned se urazila...... znate to holky sou v tomdle trosku jiny.spis me rosekava ze ja chodim este do skoly a ona vydelava,bydli u rodicu takze picu plati...a nemuze koupit ani posrany Gecko a zhulit me aspon jednou....
jak rekl Ramon_Dexter "Proč se s takovýma lidma stýkat?"

Old Post 04-12-2008 v 13:37 PM
crackonos
Stálý Člen

Karma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 507

Mě už začíná srát jeden maník, s kterým sedáváme v jedný takový boudě u nás. Celej večer neřekne ani slovo, nezapojí se do žádný diskuze, jenom čeká a vysloveně číhá na to, až se má balit špek, to je najednou samá sranda a trapná historka, pak ho člověk zhulí a on si sedne a mlčí zbytek večera nebo aspoň do tý doby než se balí další. A dřív jsme zjistili, že kámošovi kradl fuko...mrdat na takový kokoty a to kokotům možná i křivdím.

...nemám víru, aspoň ji neztratím.../www/
Vaše nejoblíbenější filmové hlášky

Old Post 04-12-2008 v 15:06 PM
crackonos je offline   Profil uživatele crackonos   Find more posts by crackonos   Foto galerie člena crackonos   Click here to Send crackonos a Private Message   Add crackonos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TouchWood
1. FC THC

Karma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 508

citace:
Původní příspěvek od crackonos
Mě už začíná srát jeden maník, s kterým sedáváme v jedný takový boudě u nás. Celej večer neřekne ani slovo, nezapojí se do žádný diskuze, jenom čeká a vysloveně číhá na to, až se má balit špek, to je najednou samá sranda a trapná historka, pak ho člověk zhulí a on si sedne a mlčí zbytek večera nebo aspoň do tý doby než se balí další. A dřív jsme zjistili, že kámošovi kradl fuko...mrdat na takový kokoty a to kokotům možná i křivdím.

u nás se tyto osoby nazývají odborně mlčochové - zahajují mlčoch party - ticho (pokud není model) - jakmile se na obzoru objeví spasitel (ganjalord, a jemu podobní, jenž boží plevel u sebe sušený vlastní) jsou hovorní, čilí, přátelští - > zhulí se (vysockují) a jdou domů

jednou o tom natočím film

I Ty, se můžeš stát malým teroristou

*****Kroužek mladých teroristů*****

*****větrné mikroelektrárny + ty větší*****

*****Out byTouchWood, Endy & Paichan*****

Old Post 04-12-2008 v 20:30 PM
TouchWood je offline   Profil uživatele TouchWood   Find more posts by TouchWood   Foto galerie člena TouchWood   Click here to Send TouchWood a Private Message   Add TouchWood to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Palec nahoru oslavy! Příspěvek č. 509

nemůžu si pomoct, musim to napsat.
K dnešnímu dni, se tenhle trýd drží už 4 roky a 2 dny.
To je hezký, ne?

Old Post 05-12-2008 v 06:26 AM
Celller
Stálý Člen

Re: oslavy! Příspěvek č. 510

citace:
Původní příspěvek od Ramon_Dexter
nemůžu si pomoct, musim to napsat.
K dnešnímu dni, se tenhle trýd drží už 4 roky a 2 dny.
To je hezký, ne?

To je sice hezky
Ale (socky a prisravaci se taky drzi)

Old Post 05-12-2008 v 06:57 AM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 511

Pivo kupuju jenom kámošům, který si zapomněli love......tak asi takhle

Jinak se mě nikdo neptá, protože jsem pak agresivní, uřvanej a posílám lidi do prdele

Old Post 05-12-2008 v 07:55 AM
Spacy
Stálý Člen

Příspěvek č. 512

taky dobry reseni

Old Post 05-12-2008 v 10:02 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:53 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 30 31 32 33 34 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás