Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Závislosť na alkohole a na marihuane sa nedá zrovnávať! Alkoholik má závislosť psychickú, ale aj fyzickú a trávičkár má len psychickú... Alkoholika začne klepať, keď nemá dávku (dajme tomu pol deci borovičky (mňam) ) a huliča čo by bez trávy nevydržal som nikdy nevidel... A to poznám aj takých, čo húlia 20 rokov vkuse....
pocit nekludu,nespavost,nervozita, a celkovy neklud..ako - keby cosi chybalo,nieco nespecifikovatelne(akoby hlad,ci smad,alebo cigaretha) toto pocitujem ak mam nejaku pauzu,takze si radsej zahulim a mam pokoj....
ale asi ano,som stredne psychicky zavisly a je mi to fu(C)k!
Ja,ked som tyzden nehulil!: V prvy den bolesti hlavy,ale len slabé aj to asi z tabaku(nefajcím cigy),pocit,ze nieco chyba,ale dalo sa! V druhy den:prílev energie,trocha este hlava,hyperaktivita,endorfíny atd...Tretí den:energia,pocit stastia,neustály záujem o nieco,skrátka pohoda! Stvrty den:myslienky,ze si zabúsim,inak v poho,zlepsenie pamate(a to poriadne),menej spánku-no ziadna únava,ziadne depresie,poruchy atd.(búsim tak 5 rokov, z toho dva a pol roka denne:-)! Piaty den:klasika,vsetko ok,len sem-tam pocit nudy(hlavne v práci),pozitívne myslienky,tesím sa na víkend(len tak,nie kvoli ganji)!Siesty den:vsetko ok,som celkom "cisty",ako by som nikdy nebúsil,ani si nespomínam aké to je(skoro)a az véééélmi triezvy pohlad na svet(realisticky),idem si zacvicit! Siedmy den:podvadome sa tesím na speka,ale aj keby nebol,tak sa nic nedeje!=-)...............ale bude! A ponaucenie? Húlte,kolko len chcete,ale sem-tam si dajte viac dní,tyzdnov pauzu a verte mi oplatí sa to!!!Go high! P.S:názory ostatnych si treba vsímat,ale rozhodnút sa musíte vzdy VY!
Pro vás kdo jste závislí nebo prostě hulíte denně už nějakou dobu, taky se vám zdá že vás nic nebaví když nejste zhulení? Vždycky mě hodně bavilo hrát hry na PC, teď jenom když jsem zhulený...Ven s kámošema bez trávy nechodím, protože mě to nebaví...?
No tak venku sem taky vicemene jen vypalenej...ikdyz pravda divani na telku dava huleni uplne jinej rozmer jinak denne rozhodne nehulim proto me spousta veci stale bavi...kuprikladu sport.
Ja húlim niekedy denne, niekedy nie. Ale nuda od húlenia u mňa nezávisí.
Nudím sa jedine keď som dlhšie (pár hodín a viac) bez sociálneho kontaktu a nemám už čo robiť sám.
Ja jsem se v zivote snad nikdy nenudil.. Akorat kdyz neco delam, tak me to s hulenim bavi o trosku vic. Ale zase jak co,spis manualni prace pri ktere nemusis moc premyslet a spis si myslet na jiny cypoviny(smirkovani, ryti zahrady,atd.. ) No a ze bych se bez huleni nudil? Nemam cas se nusdit, nezbyl by me cas na konicky:-)) A pokud se nechces nudit, tak si taky vymysli nejaky konicek.... kazdyho preci musi neco bavit...
Jen ta věc je ztracena, kterou člověk vzdá sám.
S lidmi je to jako s noži, když jsou tupí, jsou nanic.
Muhehehhe