Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Do tretiho tydne by to melo byt jeste ok , ofuk tam mam od zacatku fakt silnej , jen se pro nedostatek mista v boxu neotaci .
AZ se paldy trochu zvetsi tak pridam jeste jeden ofuk pokud bude v boxu stale jeste nad 50%. .
Dnes opet prorez vetvi , jelikoz na spodnich vetvickach se uz tvori uz zbytecne kvitka , tak aby rostlnky nemusel plytvat zbytecne energii na kvety ktere stejne budou odstraneny.
Detail nakvetu indic .
Dve holky sativy jsou trosicku pozadu s nakvetem oproti jinym sativovym ale to snad dozenou.
Trochu jsem prohazel kvetinace a dal jsem blize ke svetlu , ty co jsou s nakvetem trochu pozadu.
EDIT: Oprava preklepu a doplneni co jsem zapomel napsat.
Naposledy upravil Madical-Strains 03-08-2019 v 10:33 AM
Parada, holkam se ve tvych rukou evidentne dari, nenasel jsem zadnou znamku stresu...a ta krasna barva. Jsem zvedavy, jestli se na strukture palicek nejak podepise prostrihani listu a jestli budou vice zalistene. Mozna se mohl jednu nechat bez defoliace pro srovnani, ale treba priste
Od amika vim ze i on ma obcas nejaky ten deficit a to ma dokonce vse automatizovane a hlidane .
A v organice to plati dvojnasob.
Neni to vubec jednoduche odjet pest uplne bez sebemensiho deficitu , vetsinou odrudy stridame a kazda je jinak narocna na ziviny , jinak citliva na zmeny a jeste u organiky je navic to casove prodleni , nez nam kytka odpovi , kdyz se ji zeptame. Jde hlavne o to , ty chyby vcas odhalit a co nejdrive eliminovat a vcas sjednat napravu.
Proto obdivuju kazdyho zdejsiho growera , co kola odjedou se zelenyma listama az k Flushi.
Nekdo se proste dobrym zahradnikem narodi a jde mu to samo , ted to vubec nemyslim na nikoho konkretne a nekdo naopak , se to musi tvrde ucit a tvrde si to vydrit . To myslim sebe
Ale i tak to stale neni zadna jistota zdarneho dokonceni pestu, staci kdyz prijde jeden blbej zachvat a na tyden zapomenu uplne vsechno a pest se podela.
Bohuzel s timhle bojuju nejenom v pestu ale bohuzel hlavne v beznem zivote.
Nakonec , "podelat" se to muze vzdycky i bez meho zachvatu, jelikoz , mylit se je prirozene a lidske . Ale clovek musi byt optimista
Jinak jeste k tomu odlisteni....
Jsou udajne 3 mozne scenare ktere muzou u odlisteni kazdeho potkat.
Tu uplne nejhorsi variantu scenare jsem radeji uple vypustil.
1.- Ten nejhorsi scenar - Vsechny palicky budou ridke a male a sekne se to po 21 dni odlisteni.
Ten 21 den odlisteni je klicovy , tam se to rozhodne.
.
2.- Ty hlavni paldy nebudou o nic vetsi nez bez odlisteni ale nizsi patro pald bude hutnejsi , vetsi , tvrdsi a mely by byt priblizne podobne velikosti jako vrcholovky.
3.- Vetsina pald bude vetsich jak vrcholovky tak nizsi paldy , nez bez odlisteni , pokud se vubec nic nepodela a pokud to bude dana odruda snaset.
Ale uz ted vim , ze tam mam bohuzel 3 fena .... jedny jsou indicy ktere to snaseji bravurne , pak dva druhy do sativy , bohuzel 2 rostlinky z tech sativ uz jsou ted opozdene a odlisteni jim evidentne nesvedci.
Pravdepodobne ty dve odlistovat uz radeji nebudu.
Nafotim je o vikendu.
Zitra pro tebe kytky namerim a podam report , jeste jsem je ani nemeril
ale muzu te ubezpecit ze kazda je jinak velka.
Odhadem mezi 35 cm-110 cm , zitra az se rosviti budou presnejsi vysledky.
Uz jsem SS od Sensi jel pred 3 roky a vsechny byly jeden pheno-tip , priblizne skoro stejne vysoke, proto me ted ta nestabililita phena u SS dost prekvapila.
Sensi seeds uz asi neni co byvala.
Prikladam 3 roky starou fotku SS s jednou salene hladovou kytkou ktera dostavala uplne stejne jako ostatni.
Tenkrat jsem to samozrejme nepoznal ze ma hlad ale casem ke konci nakonec zezelenala.
EDIT: Vlastne zustala zluta az do kosy , ted sem se koukal na fotky ve vlakne , jsem uz vazne sklerotickej.