Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konopné Umění » Akty growerů
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 29 30 31 32 33 »
Autor
Téma 
Divoženka
Stálý Člen

Karma uživatele Divoženka - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 301

mation a byls ted v brne na K1fight a thaibox profi? byla to parada! a ty lasicky tam,hehe. a ti chlapci,takova pruznost hehe. Jinak Claune,to je mazec

Old Post 30-04-2007 v 12:10 PM
Divoženka je offline   Profil uživatele Divoženka   Find more posts by Divoženka   Foto galerie člena Divoženka   Click here to Send Divoženka a Private Message   Add Divoženka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mati0n
Stálý Člen

Karma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 302

divoška: jestli myslis Arena Cup tak jsem chtel, ale nebyl.. Ale ted ma byt nekdy v olomouci neco. Hele a ty se vtomhle pohybujes? A nechces neco prihodit do aktu growerek ? pls

Old Post 30-04-2007 v 12:16 PM
mati0n je offline   Profil uživatele mati0n   Find more posts by mati0n   Foto galerie člena mati0n   Click here to Send mati0n a Private Message   Add mati0n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Svahadji
Kaya-man

Karma uživatele Svahadji - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 303

Jo Divoženka jen komentuje, ale aby se taky ukázala to ne...

*** HIPPIE KOKOT AMATÉR ***

Old Post 30-04-2007 v 12:21 PM
Svahadji je offline   Profil uživatele Svahadji   Find more posts by Svahadji   Foto galerie člena Svahadji   Click here to Send Svahadji a Private Message   Add Svahadji to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 304

Divoženka: Tys tam byla..??
Chystal jsem se tam s van bladem, ale pak mi do toho něco vlezlo, už jsem se smířil s tím, že o tuhle akci přijdu, no a nakonec jsem zůstal v brně a na celou věc zapomněl!!!
edit: matiOn - no něco už tu je..

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Naposledy upravil chOdec 30-04-2007 v 12:50 PM

Old Post 30-04-2007 v 12:27 PM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Divoženka
Stálý Člen

Příspěvek č. 305

Svahadji,to proste neni muj styl.Nevím,co je na tom k nepochopení,že nemám potřebu ukazovat celému okolí svoji mrtnatost. TYs mě už viděl,tak nefňukej
Konalo se to v Brně v Boby v sobotu. Řeknu Vám,to byla sešlost. Měli jsme koupenej lupen na stání,stál 350,- a kolik na sezení,to nemám tucha,ale stálo nás opravdu pár,ale výhled jsme měli mnohonásobně krásnější než sedící. Bylo se na co dívat! Lasičky byli docela nobl oháklý, a kratičké sukýnky supermodelek,producírující se mezi jednotlivými koly v ringu,ty stály za to. Hlavně když vylízali z ringu a ohly se) Moderovala to ta Blond kočička z prima hit mjuzik,ale její humor jsem jaksi nepobrala.hehe. Jsem honila parádu akorát v gládách s pívem. He he. Řekla byhc ,že to časově uteklo rychle, ale samozřejmě byl časový skluz,začínalo se někdy v osm místo v devět. Bylo devět fightů a z toho jsme sedm vyhráli. Myslím,že naši měli oproti spolubojovníkům hodně navrch ,no jo,český kluci. Jeden fight ale nebyl dle našeho soudu fér,náš byl již od pohledu nácek boy a vyhrál to nezaslouženě. Tomu jsme to vážně nepřáli. Honzík Müller je jinak veselej chlap,normálně s e u toho smál. Při tom zápase. A mrouskal obočím. A měla tam vystoupení Verona,ta disco skupina,tak to byl fakt provar...

Tady to máte trošku podrobněj. Na mý žblechy není nikdo zvědav

News

K-1 a Profibox v Brně

Brno, Hotel Boby, 28.4.2007 od 19:00 POZVÁNKA ZDE

V brněnském Boby centru se bude opět konat galavečer thajského boxu a profiboxu.

Na této akci se představí několik brněnských fighterů a v hlavním zápase večera i Honza Müller

proti srbskému boxerovi Lazaru Tomicovi.

5 zápasů proběhne podle K-1 pravidel, další 4 pak budou profibox.

Předprodej vstupenek například na Boby Squash nebo brzy

na www.ticketpro.cz popřípadě www.ticketportal.cz

Profibox

1. ( +90,719 kg 4x3min ) Miroslav Pek (ČR) vs. Leonid Dmitrichenko (Lotyšsko)

2. ( +90,719 kg 6x3min ) Ladislav Kovařík (ČR) vs. Evgenijs Stamburskis (Lotyšsko)

K-1

3. ( -70kg 3x3 min ) Martin Kalis (ČR) vs. Ali (Turkey)

4. ( -70kg 3x3min ) Petr Brzobohaty (ČR) vs. Osman Adil (Albania)

5. ( -67kg 3x3min ) Zdeněk Pernica (ČR) vs. Miloš Nikolic (Serbian)

Profibox

6. ( +90,719 kg 6x3min ) Ondřej Pála (ČR) vs. Piotr Sapun (Bělorusko)

7. ( 79,378 kg 8x3min ) Tomáš Adámek (ČR) vs. Alexandre Siposhvili

K-1

8. ( -76kg 3x3min ) Jiri Jaroš (ČR) vs. Labinot Ameti (Albania)

9. ( +95kg 3x3min ) Jan Muller (ČR) vs. Lazar Tomic (Serbian)

CHodče,vážně by mě v životě nenapadlo,že ty plůjdeš s van bladem na takovou akci.

Hej tak někdy příště gagaga

Old Post 30-04-2007 v 14:16 PM
Divoženka je offline   Profil uživatele Divoženka   Find more posts by Divoženka   Foto galerie člena Divoženka   Click here to Send Divoženka a Private Message   Add Divoženka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Divoženka
Stálý Člen

Příspěvek č. 306

jiank brzo bude Shaolin

Old Post 30-04-2007 v 14:18 PM
Svahadji
Kaya-man

Karma uživatele Svahadji - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 307

div: dyť já vim - já jen tak popichuju

*** HIPPIE KOKOT AMATÉR ***

Old Post 30-04-2007 v 14:28 PM
Svahadji je offline   Profil uživatele Svahadji   Find more posts by Svahadji   Foto galerie člena Svahadji   Click here to Send Svahadji a Private Message   Add Svahadji to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Divoženka
Stálý Člen

Příspěvek č. 308

tak tu máme léto...tak jestli Vám to roste,tak šup sem. Jistě jste bušili celé jaro,aby jste pak mohli házet očkem na kočky u vody,na pláži a ták. Tralalí tralalá.

Old Post 08-07-2007 v 11:42 AM
TeCZko
Stálý Člen

Karma uživatele TeCZko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 309

divozenka - coz o to, roste... ale pupek . zravky delaji svoje. ale zatim se to jeste tak nejak da zvladat

Už když poprvé potkáš někoho, kdo je ti drahý, můžeš počítat s tím, že jednoho dne bude mrtvý a zahrabaný.

Old Post 09-07-2007 v 11:36 AM
TeCZko je offline   Profil uživatele TeCZko   Find more posts by TeCZko   Foto galerie člena TeCZko   Click here to Send TeCZko a Private Message   Add TeCZko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 310

citace:
Původní příspěvek od Divoženka
tak tu máme léto...tak jestli Vám to roste,tak šup sem. Jistě jste bušili celé jaro,aby jste pak mohli házet očkem na kočky u vody,na pláži a ták. Tralalí tralalá.

Tak je tu léto - jistě si Divoženko chodila celý rok do posilovny, abys vyrýsovala své boky a ňadra, aby po tobě koukali kocouři očkem třeba u vody na pláži. Při této příležitosti bys mohla dát své fotky do aktů growerek, tralalaa....

Old Post 09-07-2007 v 11:56 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:52 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 29 30 31 32 33 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás