Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » Myslíte si o sobě, že jste závislí ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 28 29 30 31 32 »
Autor
Téma 
chlastjesvine
Nový Člen

Karma uživatele chlastjesvine - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 465

ja sem zavislej na huleni. kdyz nehulim vic jak den tak sem nervozni a hnusnej na lidi. staci jedna zilka a nechapu co sem to rikal pred 5ti minutama a proc sem se tak rozciloval kdyz to byla pic*vina. a cim vic chci prestat tak mi pride ze hulim jeste vic. sice me to zatim moc nevadi ale myslim, ze mi to casem preroste pres hlavu.

zavislislost vs. chut
podle me je to uplne stejny. proste na to mam tak velkou chut, ze dokud to nebudu mit, tak nebudu "stastnej" a je mi jedno jestli to potrebuje moje telo nebo duse ve vysledku to vyjde na stejno .. proste si dam

Old Post 23-10-2006 v 03:24 AM
chlastjesvine je offline   Profil uživatele chlastjesvine   Find more posts by chlastjesvine   Foto galerie člena chlastjesvine   Click here to Send chlastjesvine a Private Message   Add chlastjesvine to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fejk
Nový Člen

Karma uživatele fejk - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 466

myslim ze zavislej NEJSEM ale kdyz se naskytne prilezitost tak si dam a ta se naskytuje docela casto ted sem nemocnej - nemam moznost chodit na sproncky s kamikama a zadnou zavislost nepocituju...

Old Post 25-10-2006 v 15:18 PM
fejk je offline   Profil uživatele fejk   Find more posts by fejk   Foto galerie člena fejk   Click here to Send fejk a Private Message   Add fejk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lukasheck
Stálý Člen

Karma uživatele Lukasheck - 16% Pěstitelská

Re: ... Příspěvek č. 467

citace:
Původní příspěvek od adam13
Zdarek...
ja sem natom jindy tak priblizne stejne jako vy ted
ale ted sem nehulil mesic (teda az na jedno brcko predevcirem ale je to z duvodu ze nemuzu (fuck...) hold uceni a huleni nejde dohromady...
tesim se na 27.8 (teda jesi ten reparat udelam....udelam!) to se zhulakuju jako nikdy a asi pripisu prispevek do fora Nejbrutalnejsi zazitky po huleni )

Dělal jsem opraváky z elektrotechniky a elektrotechnických cvičení. Předtím komisionálky z matiky a fyziky... Minulej rok v prváku. Myslíte že jsem nepálil? Ne, naopak zahulil jsem si tehdy když jsem se učil a dokázal jsem lépe soustředit.

Tím jsem to chtěl jen vyvrátit, že se jedná o inviduální věc.

Mimochodem závislost je jen slovo... Každý tomu podvědomě říká jinak...

4fun
Průvodce hulením přes sklo

Old Post 21-01-2007 v 23:25 PM
Lukasheck je offline   Profil uživatele Lukasheck   Find more posts by Lukasheck   Foto galerie člena Lukasheck   Click here to Send Lukasheck a Private Message   Add Lukasheck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jay-jay
Stálý Člen

Karma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% Pěstitelská

Re: Re: ... Příspěvek č. 468

citace:
Původní příspěvek od Lukasheck

Dělal jsem opraváky z elektrotechniky a elektrotechnických cvičení. Předtím komisionálky z matiky a fyziky... Minulej rok v prváku. Myslíte že jsem nepálil? Ne, naopak zahulil jsem si tehdy když jsem se učil a dokázal jsem lépe soustředit.

Tím jsem to chtěl jen vyvrátit, že se jedná o inviduální věc.

Mimochodem závislost je jen slovo... Každý tomu podvědomě říká jinak...

provar!BANG!

cosa nostra

Old Post 22-01-2007 v 12:13 PM
Jay-jay je offline   Profil uživatele Jay-jay   Find more posts by Jay-jay   Foto galerie člena Jay-jay   Click here to Send Jay-jay a Private Message   Add Jay-jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lux
Stálý Člen

Karma uživatele Lux - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 469

ja si myslim že závislej nejsem protože jsem schopnej přestat na měsíc třeba ale proč bych to dělal, proč bych si odpíral něco co mi něco dává

Old Post 09-04-2007 v 08:48 AM
Lux je offline   Profil uživatele Lux   Find more posts by Lux   Foto galerie člena Lux   Click here to Send Lux a Private Message   Add Lux to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nojono
Stálý Člen

Karma uživatele nojono - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 470

zavislí nejsem mám pouze chuť..

Old Post 09-04-2007 v 21:09 PM
nojono je offline   Profil uživatele nojono   Find more posts by nojono   Foto galerie člena nojono   Click here to Send nojono a Private Message   Add nojono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MastaHBlastaH
Stálý Člen

Karma uživatele MastaHBlastaH - 66% PěstitelskáKarma uživatele MastaHBlastaH - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 471

Myslim,ze niektori maju o sebe milny dojem,ze su zavysli.Kazdy by si mal polozit otazku,ci je ochotny niekoho vyfajcit (pripadne zabit),aby zahulil.
Po odpovedi je kazdemu jasne,ze nieje zavysli,len to ma rad a bavi ho to...

Old Post 12-04-2007 v 17:53 PM
MastaHBlastaH je offline   Profil uživatele MastaHBlastaH   Find more posts by MastaHBlastaH   Foto galerie člena MastaHBlastaH   Click here to Send MastaHBlastaH a Private Message   Add MastaHBlastaH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MadEGGA:()
Stálý Člen

Karma uživatele MadEGGA:() - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 472

ty jo. tak to je ulet

podle me je na tom psychycka zavyslost. uz jenom proto, ze se uz jistou dobu snazim prestat a narozdil od tabaku me na to prepadavaj sileny chute. To je proste ta psychycka zavyslost. Nejdyl sem za posledni 4 roky vydrzel nehulit 3 tydny.. :/

Old Post 24-07-2007 v 11:48 AM
MadEGGA:() je offline   Profil uživatele MadEGGA:()   Find more posts by MadEGGA:()   Foto galerie člena MadEGGA:()   Click here to Send MadEGGA:() a Private Message   Add MadEGGA:() to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Libang
...vyhul...

Karma uživatele Libang - 87% PěstitelskáKarma uživatele Libang - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 473

myslim si ze nejsem závislej , kdyz není tak není , ale kdyz je tak hulim furt

Old Post 25-07-2007 v 21:26 PM
Libang je offline   Profil uživatele Libang   Find more posts by Libang   Foto galerie člena Libang   Click here to Send Libang a Private Message   Add Libang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Palec nahoru :-) Příspěvek č. 474

citace:
Původní příspěvek od Libang
myslim si ze nejsem závislej , kdyz není tak není , ale kdyz je tak hulim furt

Presne tak to berem aj ja , a zavisli som skor na pestovani a veci okolo toho ako na huleni aj ked ja vlaste dobry Ubalgin nikdy neodmietnem , ale ked neni tak neni, len to nebyva casto .... do riti....

Naposledy upravil 28-07-2007 v 22:23 PM

Old Post 28-07-2007 v 22:17 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pildo
Stálý Člen

Karma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 475

zavislost na MH su len keci. uz vyse tyzdna abstinujem a nemam ziadne chute ani psychycke problemy. rad by som videl tych ludi, na ktorych to testovali. asi to bolo daki degesi

city growing 05
bezpecne posielanie klonov

Old Post 02-09-2007 v 15:08 PM
pildo je offline   Profil uživatele pildo   Find more posts by pildo   Foto galerie člena pildo   Click here to Send pildo a Private Message   Add pildo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krakohor
Stálý Člen

Karma uživatele Krakohor - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 476

Už jo, už tomu věřim. Pět let jsem se závislosti na mariáně jenom smál ale dneska už vim že je to ke mě asi uplně upnutý a dlouho mě to bude držet. Hlavně to pěstění je nejvíc návykový. Kdo nevěří a začíná indooor tak uvěří

Old Post 01-11-2007 v 15:43 PM
Krakohor je offline   Profil uživatele Krakohor   Find more posts by Krakohor   Foto galerie člena Krakohor   Click here to Send Krakohor a Private Message   Add Krakohor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nuclear
Stálý Člen

Karma uživatele Nuclear - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 477

Závislý se být necítím, když je potřeba mozek, není pro mě problém přestat. Teď momentálně abstinuju díky neshodě s majiteli políčka, na kterém jsem měl své květinky, asi v půlce roku. Jak tady někteří píšou, jedinou drogou je pro mě pěstování, pozorování těch malých lístečků jak se rozvíjejí a větviček jak přibývají, určitě víte o čem je řeč.

Born free

Old Post 02-11-2007 v 12:01 PM
Nuclear je offline   Profil uživatele Nuclear   Find more posts by Nuclear   Foto galerie člena Nuclear   Click here to Send Nuclear a Private Message   Add Nuclear to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lysina
Stálý Člen

Karma uživatele lysina - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 478

ja myslim ze na marihuane sem zavislej..ale dokazu s ni na nakej cas prestat..

Old Post 17-01-2008 v 14:44 PM
lysina je offline   Profil uživatele lysina   Find more posts by lysina   Foto galerie člena lysina   Click here to Send lysina a Private Message   Add lysina to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lysina! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kanjack
Stálý Člen

Karma uživatele kanjack - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 479

Ja si o sebe myslím že som na nej závislý, ale ja to už beriem ako závislosť na jedle alebo vode

Zivot je krátky a je len jeden, tak si ho poriadne uži!

Old Post 10-01-2009 v 12:00 PM
kanjack je offline   Profil uživatele kanjack   Find more posts by kanjack   Foto galerie člena kanjack   Click here to Send kanjack a Private Message   Add kanjack to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pildo
Stálý Člen

Karma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 480

ja som zavisli na vzduchu tak co keby ze ho zakazeme?

city growing 05
bezpecne posielanie klonov

Old Post 11-01-2009 v 13:02 PM
pildo je offline   Profil uživatele pildo   Find more posts by pildo   Foto galerie člena pildo   Click here to Send pildo a Private Message   Add pildo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:30 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 28 29 30 31 32 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás