Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja sem zavislej na huleni. kdyz nehulim vic jak den tak sem nervozni a hnusnej na lidi. staci jedna zilka a nechapu co sem to rikal pred 5ti minutama a proc sem se tak rozciloval kdyz to byla pic*vina. a cim vic chci prestat tak mi pride ze hulim jeste vic. sice me to zatim moc nevadi ale myslim, ze mi to casem preroste pres hlavu.
zavislislost vs. chut
podle me je to uplne stejny. proste na to mam tak velkou chut, ze dokud to nebudu mit, tak nebudu "stastnej" a je mi jedno jestli to potrebuje moje telo nebo duse ve vysledku to vyjde na stejno .. proste si dam
myslim ze zavislej NEJSEM ale kdyz se naskytne prilezitost tak si dam a ta se naskytuje docela casto ted sem nemocnej - nemam moznost chodit na sproncky s kamikama a zadnou zavislost nepocituju...
Původní příspěvek od adam13 Zdarek...
ja sem natom jindy tak priblizne stejne jako vy ted
ale ted sem nehulil mesic (teda az na jedno brcko predevcirem ale je to z duvodu ze nemuzu (fuck...) hold uceni a huleni nejde dohromady...
tesim se na 27.8 (teda jesi ten reparat udelam....udelam!) to se zhulakuju jako nikdy a asi pripisu prispevek do fora Nejbrutalnejsi zazitky po huleni )
Dělal jsem opraváky z elektrotechniky a elektrotechnických cvičení. Předtím komisionálky z matiky a fyziky... Minulej rok v prváku. Myslíte že jsem nepálil? Ne, naopak zahulil jsem si tehdy když jsem se učil a dokázal jsem lépe soustředit.
Tím jsem to chtěl jen vyvrátit, že se jedná o inviduální věc.
Mimochodem závislost je jen slovo... Každý tomu podvědomě říká jinak...
Dělal jsem opraváky z elektrotechniky a elektrotechnických cvičení. Předtím komisionálky z matiky a fyziky... Minulej rok v prváku. Myslíte že jsem nepálil? Ne, naopak zahulil jsem si tehdy když jsem se učil a dokázal jsem lépe soustředit.
Tím jsem to chtěl jen vyvrátit, že se jedná o inviduální věc.
Mimochodem závislost je jen slovo... Každý tomu podvědomě říká jinak...
Myslim,ze niektori maju o sebe milny dojem,ze su zavysli.Kazdy by si mal polozit otazku,ci je ochotny niekoho vyfajcit (pripadne zabit),aby zahulil.
Po odpovedi je kazdemu jasne,ze nieje zavysli,len to ma rad a bavi ho to...
podle me je na tom psychycka zavyslost. uz jenom proto, ze se uz jistou dobu snazim prestat a narozdil od tabaku me na to prepadavaj sileny chute. To je proste ta psychycka zavyslost. Nejdyl sem za posledni 4 roky vydrzel nehulit 3 tydny.. :/
Původní příspěvek od Libang myslim si ze nejsem závislej , kdyz není tak není , ale kdyz je tak hulim furt
Presne tak to berem aj ja , a zavisli som skor na pestovani a veci okolo toho ako na huleni aj ked ja vlaste dobry Ubalgin nikdy neodmietnem , ale ked neni tak neni, len to nebyva casto .... do riti....
zavislost na MH su len keci. uz vyse tyzdna abstinujem a nemam ziadne chute ani psychycke problemy. rad by som videl tych ludi, na ktorych to testovali. asi to bolo daki degesi
Už jo, už tomu věřim. Pět let jsem se závislosti na mariáně jenom smál ale dneska už vim že je to ke mě asi uplně upnutý a dlouho mě to bude držet. Hlavně to pěstění je nejvíc návykový. Kdo nevěří a začíná indooor tak uvěří
Závislý se být necítím, když je potřeba mozek, není pro mě problém přestat. Teď momentálně abstinuju díky neshodě s majiteli políčka, na kterém jsem měl své květinky, asi v půlce roku. Jak tady někteří píšou, jedinou drogou je pro mě pěstování, pozorování těch malých lístečků jak se rozvíjejí a větviček jak přibývají, určitě víte o čem je řeč.