Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
:-Dtaky mám noname.. a už jsou v hlíně.. vsak to není až zas tak strasný počásko.. a tím ještě vylepšíš kyti, bude aspoň odolnější.. ja mel jen 2 semínka, a mam 2 kyti.. a to včera/dneska večer/ráno mrzlo
Neexistuje cesta správná, protože všechny cesty jsou irelevantni, kvůli své subjektivnosti.
Neexistuje ale ani cesta špatná, protože každa má svůj cíl...Tryskomyška
to meetee>
Rastlinka nie je ako clovek, ze co ho nezabije to ho poslini. Ano tuto logiku mozno aplikovat pri evolucii, ale nie pri jednej generacii. V kazdom pripade je podla mna este prilis skoro na sadenie out. To,ze je teraz pekne neznamena,ze o tyzden este nebude padat sneh.
jasne, ja si pamatam ked este v maji napadol sneh. bolo to sice asi 7 rokov dozadu ale stava sa to. preto pockam kym bude vonku v noci min 10C a potom tam supnem co len pojde
Jo minuly rok byl na hofno, malo slunce, furt dest a nizke teploty ale presto solidni vzory vyrostly, akorat vynos byl mensi . A jeste bych si dovolil jednu hodne zpozdenou reakci na Indicky konopi: z mych zkusenosti i obecne agro empirie jasne vyplyva, kazde presazeni skodi rostline a cim pozdeji (at uz se jedna o strom nebo jednoletku) tim hur! S tim presazovaním kvetoucich rostlin si me uplne vydesil, nicmene mozna to s jednou tenhle rok zkusim . Neni to silene pracne tahat se s tak velkyma sazenicema?Kolik jich tak vemes sam na jeden zatah? Preju vsem dobrou ruku pri vyberu semen!
Ted sem si vzpomel minulej rok sme nutne potrebovali uklidit jednu rostlinu, mela zhruba 1,5 m, jeste nekvetla a navic sme ji meli nastesti v kyblu. Sli sme s tim tak 2 km, tiha jak svin(jeste plechovej kybl , cestou sme potkali jednoho turistu, nicmene po zasazeni se sice chytla, ale uz nevyrostla ani o pid.
tak sem neska rano slysel v radiu, ze ma bejt nejteplejsi leto za par let, a ze to meteorologove nepamatuji. to ssebou ale prinasi i veci jako sou zaplavy a jiny pohromy.
peace
DuShit: vole priste tam dej odpovedet s citaci, tady hledam kde sem co napsal asi pul hodky No hele tak veci se u mej maj asi tak jaxem řek...v tom skleniku je to prece jen VO NECEM JINYM...sazenicky si tam slapou 2x rychleji, nez kdyby si je mel normos venku...! Ja je presazuju na místo, kde stravej zbytek zivota az tak po mesici po mesici a pul...nektery stihnou do tyhle doby ukazat svy pohlavi...ty co nestihnou tak ještě 2-3 tejdny podrzim ve skleniku a pak přesadím bez toho anichz bych zjistil pohlavi…samce vyhodim samice presadim...ty co uz maj naznaky palicek-- a to neni vubec zadnej problem ba naopak je to velka vyhoda a ja bejt tebou pokud mas sklenik udelam to samy, pokud ne tak bych to skusil aspon s tou jednou…budes proste experimentovat.. jediny co se s tema palickama a s tou sazenickou stane, je to, ze se ti normos rozroste a palicky proridnou nebo se uplne stratej...a rostou proste uplne stejne jako ty kytky bez palic…stara se priroda...ty uz si jen zastipujes, hnojis, zalejvas...jinak s tim premistenim sazenic to je vzdycky problem...voči sou vsude...a taky de vo to jak je přepravuješ a jak velky je prepravujes...pokud mas auto tak to neni az zas takovej problem...pokud teda nemas "sazenicky" metr velky jako mi obvykle a v kyblich jak hovado...predstav si sam sebe jak sedis v aute na miste spolujezdce a před sebou mas kytku do ktery porad cumis a ktera se macka do vsech stran a kolem sebe slysis jenom projizdeni aut porad se jen ptas kamose, kde uz sme… kdyz sou to 50cm sazenicky tak je das do kufru a valis...no problem...ale tohle je masakr...
Presazuje tady negdo podobnym zpusobem jako ja?? A to teda tak, ze nejdriv zjisti pohlavi a pak je soupne na misto kde budou az do sklizne? nemyslim si, ze to je neco nenormalniho
Indicky-konopi: Sory za ten odkaz priste se polepsim. V kazdem pripade zajimavy zpusob sazeni, fakt by me zajimalo kolik lidi to provadi tak jako ty, osobne sem jeste o nikom neslysel. Kazdokadne budu muset s jednou zaexperimentovat at vim co a jak a hlavne budu mit prime srovnani! Sitauce jake si popsal s tim autem znam, u nas ale lesnici - kurvy jedny - nainsatovali na vsechny cesty do hor zelezny zavory takze se musime spolehat jen na vlastni sily.
Lidi piste kdo predpestovava az do doby nez je poznat pohlavi, tak jako indicky - konopi!!!
ja taky predpestovavam a sadim az kdyz vim jaky je pohlavi. obcas si necham par samcu stahnu z nich pil do sacku a pak oprcam nejakou palicku venku, abych ,mel semena na dalsi rok a abych mel co rozdat. jednoduse, jak uz to tady je nekde psany, jednu vetyvku u kytky necham zatemnenou (treba papirovym pytlikem) a pak kontroluji co se z toho vyklube.
peace
sem zvedav co to sou ty pohromy na misli pac my sme v doliko ouvejs
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
4 hadice: čím větší tím lepší, 30 cm alespoň. Pár litrů substrátu či zeminy (na Moravě) navíc Tě nezabije, ale zato prospěje MJ. Až ten květináč budeš po sklizni čistit (koncem září či v říjnu), uvědomíš si jak pořádně se MJ dokáže zakořenit. Věř mi, vyzkoušeno. Peace and Pot.
jezis hadice, skoro vic nez dost lidi tady ma skusenosti s pestovanim venku v qetinacich (kyblech atd). staci hledat!!!!!!!!!! neni to zase tak tezky. ted me napada ze ti mozna pomuze tenthle thread. mnoho zdaru a peace
lidi ted me po pocasi sere mam prpraveno 10 malinkejch rostlinek s deloznima listkama a venku dneka bylo only +4 tak to risknu v nedeli to ma bejt pak lej tejden teplejs a teples aspon do naseho sklenicku ha peace(ale newym co to zznmamena)
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
DuShit: jo to mas praVDU JA JICH MAM JENOM ASI TAK 50 S TOHO TO SOU 2ROKY STARY A JESTE K TOMU nonamy
-------------
jako na co je spravnej cas????? dneska rano sem vstal a koukam na teplomer, hm fajn mrzne, tak na co je spravnerj cas?? mozna na to sednout si ke kompu a procist si poradne grower.
peace
to Janxu:
noo podle meho uz to klidne muzes zacit klicit.budes to mit cca mesic doma,pak se to prestehuje ven ,takze nejake mrazy fuck.
ZLIN JE KURVA FE FINALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!
ja uz zasadil driv, ted mam u kyticek paty patra a pres den je davam ven /na terasu/ na slunicko a vitr, at si zvyknou. Skoda, ze jeste neni vic teplo. Nevite, kdybych mohl tak sklizet, kdyz jsem zacal takhle driv a jestli to nebude mit nejakej vliv na vynos 7-mi kyticek?
" Když zasadíš semínko, vyroste ti kytička,
z kytičky pak lísteček a z lístečku palička,
chlape, ty jseš hlavička! "
Ahoj
vypada to ze mas pravdu Pane TIME, asi jsem chtel zkusit prirodu tak trochu vocurat, ale ona je to nedobytna vsemocna "mrcha" ... a ja naivka
Rozhodne to budu sledovat, treba budou opravdu vzrostlejsi, chci je hodne zastipovat /na terase to ani jinak nepujde/ a spis je smerovat do kosatejsiho tvaru. Ted jsem poprve zastipnul paty patro /FIMkou.../ a musim rict, ze po 3 dnech je to spis porad zasekly a zadnej extra vysledek z toho nekouka. Chci to nejak rozvetvovat, takze je budu "trapit" dal...
Ohledne ty fotoperiody... Kdy tak je a kytky zacinaj koncit svou veget fazi a pomalu jedou do kveteni... ??
Díkys
btw: Vse jsem zacal driv, abych sklidit taky driv a mel uz "to" svoje v druhy pulce srpna,kdy jedem s kamosema na free ride po cechach a moravach a slezanach....
nejaky fotecky bych klidne udelat mohl - aspon uvidis ty no-namy, nic extra, priste vydrzim s klicenim a pockam na dyl...
To zatemnovani jeste prostudovany a nastudovany nemam, jen jsem o tom letmo cetl a slysel, takze to budu muset napravit. Jestli vis o nejakej threadu, budu moc rad.
Free ride jako cesta bez cíle a bez směru, vyjedem z mesta a pojedem tam, kam nas to bude nejvic tahnout, zastavime tam, kde nas to bude nejvic bavit a budem spat tam, kde nas nechaj Berem jedno auto, sme ctyri kamosi. Planujem tak 14 dni, CR,max. SK. Ten nazev je vcelku trapnej, ale nevim jak to jinak nazvat ...a hlavni rozdil od snoubicovyho slovniku je v tom, ze je to jizda bez prkna a kdyz pri jizde spadnes /vypadnes/ z auta, tak to boli vic....
tak ja sem si daval 5 tejden pripravenejsch sazenicek do sklenicku tu jednu sem trosku omylem preriz vejpul dratem tak sem ji tam necahal a tu urizlou spoici sem taky zapichl do zeme ale pocitam s tim ze se nechytne no a jinak sem ataky dal jeden kdybl o dvou rostlinam(kwuli samcum) na stromek a to bylo myslim vcera tak sem zvedav no ale jinak du zase dalsi kybla asi pristi tejden a kazdej tejden jednoho abych vychytal ten zacatek
thats all and I"m quit
-------------
ˇčus..chci se zeptat...mám nasazených pár noname a ještě k tomu sem si objednal Early Misty od Nirvany...peníze sem poslal včera..myslíte že až mi to příjde tak že už nebude pozdě na výsaz?
Zdař lidičky, mam doma asi rok starý noname seedy a doufam že z toho něco bude, sadim poprvý, mam dotaz jesli je u hřbitova příhodná půda?? )
děkan mikejs
Edit: v com to klicis? kolko to trva? Ked sa nieco pytas skus to trochu opysat.
2 LeTman: Fakt rastlinky nakvitnu vsetky rovnako. To je iste - ide o fotoperiodu. Mozes dat von rastlinky aj v aprili ktore su predpestovane od januara, alebo v auguste zasadis priamo do zeme semeno. Kvitnut zacnu rovnako. Rozdiel bude max v tom ze z tej januarovej budes mat urodu ktoru sam nestihnes za rok sfajcit.
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
to Niga: sorry ale ňák sem to posral, a napatlal sem to jen na dvě místa
jo já to dávam zatim vyklíčit ptam se jenom jako takovej předvoj, abych pak věděl co a jak
Potreboval by som poradiť z jedným problémom. Zasadil som dosť neskoro /začiatok júna - 5.6.05/. Dá sa stým niečo ešte urobyť, alebo je to už márne? Vopred dík a ak môžete poradiť, tak vás o to prosím.
Edit Hlava : tak sem pospojoval temata ktera se tykala teto otazky , ty se tady jeste mozna opakuji ale diskuze je svedena sem , tak toto tema vystavim at to porad nikdo nehleda .
citace:
Původní příspěvek od Kellogg myslite,kdyz tedka zasadim este riky,tak mi to naroste este tak treba pul metru nebo metru ?
dostal sem je minuly tyden a mam je na balkone ,maji oba dva tak 15cm,sou to bila vdova a nejaky skunk
citace:
Původní příspěvek od Chroust Chtěl bych se Vás zeptat, kdy jste nejpozději sadily out a jak to nakonec dopadlo? mělo by cenu ještě dávat klíčit nové rostlinky? mě ptáci (nejspíš ) všecko co jsem měl venku v kvetináčích malý rostlinky vyzobali, mám teďka jenom 5 rostlinek a to jsem měl asi 20 a kdyby to bylo možné, jsem tu sice nový, ale mohl bych Vás touto cestou požádat o nějaké semínka?
EDIT: Hledání jsem použil a nic mi to nenašlo, na ostatní rostlinky jsem dal uřezané pet láhve
Hele kámo - to je úplně jedno kdy zasadíš (teda jestli to není v červenci )
Maximálně ti kytky nestihnou tolik vyrůst a budeš mít menší výnos...
Jo a jestli jedeš ze semínek, tak kytky musej minimálně 1 měsíc růst než pohlavně dospějou, i kdyby byl třeba podzim...
Tagže cenu to určitě má - já sem letošní outdoor taky eště nedal ven
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.