Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar a sílu, díky všem za projevenou
Hicks - správná dedukce kolego s tou zlatou barvou. Co se týče trvanlivosti kromě mrazáku to bych určitě nedoporučoval jsi to vystihl trefně. Teploty mezi 5-10°C jsou ideální černo černá tma.
Time - taky jsem převařoval třikrát a vodu měnil při každé proceduře.“Protože co? Protože jsme na lovu THC a tím pádem nás nezajímá nějaká posraná H20“
por. Hamáček
Trvanlivost delší než rok nemám prověřenou protože se ještě nestalo abych měl jednu várku déle.
Tetrine - s tou červenou indulonou bych to nehyzdil takříkajíc il- prinčípo.
Vysoky.utes - určitě použij něco s povrchem na hrnci nebo pánvi a nebudeš mít přihořívací problém. Na druhoustranu jsi dodržel autorčin návod „směs vazelíny a palic opět přivést k varu, tentokrát na přímém ohni a za stálého míchání nechat pomalu smažit asi 15 minut, až se začne uvolňovat charakteristický, lehce připálený zápach“.Otázkou zůstává co si představujete pod
pojmem lehce připálený zápach. Osobně žádné lehce ani těžce připálené zápachy nevyhledávám neboť jsem přesvědčen že při klasické extrakci to prostě postrádá smysl. Když se to přežene
dochází k nevratným chemicko-fyzikálním změnám. Pokud použiješ nádobí s povrchem tak to ani není dost dobře technicky proveditelné (mírný oheň a stálé míchání),
nebo ?
mějte se ranhojiči a ranhojičky
„Každá dokonalá prostopášnost vyžaduje dokonalé volno". (Boudelaire)
taky sem si varil masticku. a kdyz sem v navodu prisel k pojmu VODNI LAZEN. tak sem si predstavil velkej hrnec s vodou a v nem mensi hrnec s vazelinou a bylinkama. pro jistotu sem jeste zavolal kamosoj kucharoj, kterej mi to taky tak vysvetlil..
a masticku mam hodne tmave zelenou. bude to tim, ze vy, kdyz to varite ve vodni lazni- voda + vazelina, tak se nektere latky rozpusti ve vode a ty pak vylejete..
myslim si ze v marihuane jsou lecebne i jine latky nez "jen" THC, ktere neni rozpustne ve vode ale i latky, ktere rozpusne ve vode jsou!
tak sem znovu prohlizel ty fotky vyse a jestli sem to dobre pochopil ( z fotek) tak ty x. jsi v te vodni lazni rozpustil tu vazelinu s listama. precedil a paks vazelinu s palicema znova varil primo ve vode..
wow, fakt výbornej návod, konečně tady někdo zveřejnil nějakej svůj výtvor a ne jen opsal text z jiný stránky. Jen co mi doroste kytička tak její část půjde na mastičky :-°)
Tak to je supr...konečně si budu moct udělat mast i já!!!
KONEČNĚ???předchvílí jsem ještě nevěděl kolik má účinků!!!
jestli někdo má momentálně mast tak byste ji mohli nabídnout
VRNNN...její babi má RA:.............§(