Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
SATISFACTION
Stálý Člen

Karma uživatele SATISFACTION - 95% PěstitelskáKarma uživatele SATISFACTION - 95% PěstitelskáKarma uživatele SATISFACTION - 95% PěstitelskáKarma uživatele SATISFACTION - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

viz foto1 skus skontrolovat ph mne toto robili ked som ho mal okolo 5,2
mal dom to v hydre neviem v com to mas ty.

viz foto 2 to neviem mozno to tiez stym suvisi ved hadam poradia skusenejsi este .

tak bojuj dalej a nech sa ti to podari zvladnut

SF

Shiva skunk,prvy pokus zožaté

Old Post 05-03-2008 v 18:53 PM
SATISFACTION je offline   Profil uživatele SATISFACTION   Find more posts by SATISFACTION   Foto galerie člena SATISFACTION   Click here to Send SATISFACTION a Private Message   Add SATISFACTION to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DEVIATIO
Stálý Člen

Karma uživatele DEVIATIO - 95% PěstitelskáKarma uživatele DEVIATIO - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

PH drzim stabilne ne 6.3

snizil jsem ted koncentraci hnojek tak snad to neco udela...

takze:

-zlute pruhy delalo nejspis PH
-listy do V vysoke EC

tak si to zapiste za usi nejlepe:-D

Naposledy upravil DEVIATIO 18-03-2008 v 21:15 PM

Old Post 06-03-2008 v 18:54 PM
DEVIATIO je offline   Profil uživatele DEVIATIO   Find more posts by DEVIATIO   Foto galerie člena DEVIATIO   Click here to Send DEVIATIO a Private Message   Add DEVIATIO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MeGaTrOn
Nový Člen

Karma uživatele MeGaTrOn - 0% Pěstitelská

Dotaz !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam. !!! Příspěvek č. 43

Zdravím všechni groweři stala se mě taková věc, když jsem přesazoval kytičky tak se mě na nich začali dělat suchá místa a nevím vůbec proč, pomůžete??? Nejdříve to začalo jednou pak začali dvě a ted začala 3 ale není přesazena ale od spodu začala mírně usychat takže fakt nevim čím to je

Jinak u jedné mě kořínky zalači praskat při přesazování a asi to bude tím ale nechápu proč to udělalo i u jiné které jsem nepřesadil a u další kterou jsem taky nepřesadil, takže nevím, myslíte že bych to měl začít něcím víc hnojit?? něco na růst?? Jinak je mám pod oknem

Jsou zasazené 28-30.5 a je to Satori a Kalichakra z Mandala seeds
Hlína je Plagron Growmix
a jako postřik používám Plagron Phyt-Amin

Foto č.1,2,3,6 je jedna rostlinka , č.4 je další rostlinka a č.5 ta začla dělat to samé co u první

==>Fotky<==

Naposledy upravil Hlava 26-03-2010 v 20:00 PM

Old Post 17-07-2008 v 19:05 PM
MeGaTrOn je offline   Profil uživatele MeGaTrOn   Find more posts by MeGaTrOn   Foto galerie člena MeGaTrOn   Click here to Send MeGaTrOn a Private Message   Add MeGaTrOn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
leech
Nový Člen

Karma uživatele leech - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

a co máš za hlínu?...to by moch bejt nedostatek železa nebo jinejch prvků...nebo když při přesazování poškodíš kořenovej obal tak rostlina nedokáže příjmat tolik živin co potřebuje...

Old Post 17-07-2008 v 20:22 PM
leech je offline   Profil uživatele leech   Find more posts by leech   Foto galerie člena leech   Click here to Send leech a Private Message   Add leech to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lukyn
Stálý Člen

Karma uživatele Lukyn - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

listy odspodu usychají u většiny kytiček. hod sem spíš fotky...

"Seju seju zeleninu,
ruce už mám samou hlínu,
seju seju mrkve zelí,
abychom se dobře měli"

IN: Lukyn, an architect -> Dvoudomek 2*250W (1) _(2)_ _(3)_
*Lukynova galerie*
OUT: navod: jak postavit FOLIÁK!!! ganja ráj 08 pod sluníčkem Lukynova 09 pod slunečními paprsky
"Čím hloupější sedlák, tím větší brambory."

Old Post 17-07-2008 v 20:51 PM
Lukyn je offline   Profil uživatele Lukyn   Find more posts by Lukyn   Foto galerie člena Lukyn   Click here to Send Lukyn a Private Message   Add Lukyn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
omiss
Stálý Člen

Karma uživatele omiss - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

nevypada to skor ako spalene od hnojiv? pripadne ten postrek aplikuj ked nesvietis aby si nevypalil taketo miesta moze sa to tvorit v tedy ked ostane na liste kvapka voda ktora posobi ako lupa a list pod nou sa spali. alebo prehnojene.

Old Post 18-07-2008 v 19:19 PM
omiss je offline   Profil uživatele omiss   Find more posts by omiss   Foto galerie člena omiss   Click here to Send omiss a Private Message   Add omiss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MeGaTrOn
Nový Člen

Příspěvek č. 47

Přehnojení to určitě není, postřik používám už 1 měsíc a žádná jiná rostlina s ním problém nemá a navíc dávám jen 4-5ml/1l a postřikávám to v noci, takže podle mě to hnojením není...

Naposledy upravil MeGaTrOn 29-07-2008 v 20:16 PM

Old Post 19-07-2008 v 15:27 PM
MeGaTrOn je offline   Profil uživatele MeGaTrOn   Find more posts by MeGaTrOn   Foto galerie člena MeGaTrOn   Click here to Send MeGaTrOn a Private Message   Add MeGaTrOn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
userr
Stálý Člen

Karma uživatele userr - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

No caswko no viac poskodene listy okamzite odstrihni dalej ako casto striekas phytamin mal by si 1 krat tyzdene poprehrabuj sa trocha do hliny a kukni ci tam nems nejaky hmyz moze to byt problem s korenami ako casto to polievas vodou a hnojivo nepouzivas????,

USERR

RISPETA LA SUA VITA = VAZ SI SVOJ ZIVOT

Old Post 26-07-2008 v 16:19 PM
userr je offline   Profil uživatele userr   Find more posts by userr   Foto galerie člena userr   Click here to Send userr a Private Message   Add userr to your buddy list     Navštiv homepage uživatele userr! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MeGaTrOn
Nový Člen

Příspěvek č. 49

Zdar pospříkávám to 1 za týden a ted jsem koupil Plagron Algo-Grow ataky jednou za týden to zalívám listy už nic nedělaj zůstaly takový jaký jsou tak doufám že to tak zůstane, hmyz tam nebude aspoň myslím

Old Post 28-07-2008 v 20:19 PM
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 50

Cau, rekl bych, ze to je plisen, pouzij Previcur, sniz vlhkost. Jinak nevim.

Old Post 28-07-2008 v 20:32 PM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MeGaTrOn
Nový Člen

Příspěvek č. 51

Plíseň?? Nevim no, stalo se to když jsem přesazoval květinu a pak se to ještě objevilo u jedný, kterou jsem nepřesazoval, ale nepostupuje to dál plíseň by postupovala nebo ne??

Old Post 28-07-2008 v 21:33 PM
Hopsahejsa_do
Nový Člen

Karma uživatele Hopsahejsa_do - 37% Pěstitelská

Dotaz Co muze byt toto? Příspěvek č. 52

Kytka vypada uplne zdrave, ale postupne se mne objevuji na listech fleky az diry. Nevsiml jsem si v okoli zadnych potvor a plisen taky nevim.
Co vy na to?

Hollowed are the Ori

Old Post 02-08-2008 v 08:06 AM
Hopsahejsa_do je offline   Profil uživatele Hopsahejsa_do   Find more posts by Hopsahejsa_do   Foto galerie člena Hopsahejsa_do   Click here to Send Hopsahejsa_do a Private Message   Add Hopsahejsa_do to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 53

Cau, na venkacich vzdycky najdes nejaky nemoci, nebo problemy, tomu se venku proste neda vyhnout, jediny co ti muzu poradit, podivej se jeste poradne, jestli tam nejsou nejaky hmyzaci, tohle na nemoc nevypada, jinak bych to neresil, jak pisu, na venkacich vzdycky neco bude, a vetsinou to ani nema tak vliv na sklizen

Old Post 02-08-2008 v 08:28 AM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
H.R.C
Nový Člen

Karma uživatele H.R.C - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Vypadá to na třásnenky, mam to samy. Zkus Bio Ol

Old Post 02-08-2008 v 09:08 AM
H.R.C je offline   Profil uživatele H.R.C   Find more posts by H.R.C   Foto galerie člena H.R.C   Click here to Send H.R.C a Private Message   Add H.R.C to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 55

Hopsahejsa_do: napadli ti to svilušky.

citace:
Původní příspěvek od Celller
Cau, na venkacich vzdycky najdes nejaky nemoci, nebo problemy, tomu se venku proste neda vyhnout, jediny co ti muzu poradit, podivej se jeste poradne, jestli tam nejsou nejaky hmyzaci, tohle na nemoc nevypada, jinak bych to neresil, jak pisu, na venkacich vzdycky neco bude, a vetsinou to ani nema tak vliv na sklizen

Jak to můžeš napsat že to nemá vliv.

Old Post 02-08-2008 v 10:37 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 56

Napsat to muzu, co bych nemohl, uz par let pestuji, a vim, ze zalezi na tom, jak sou kytky vitalni, venku je tehle sajrajtu mnoho, takze na kytkach je kde co, proste snad poznate, kdy je na tom ta kytka spatne, kdyz ma nemocnych par listu, tak bych neplasil, poradne zkontrolovat a pak hledat a pouzit vhodny postrik, ale to je jen logika, kdyby ste se vic snazili, tak by ste umeli

Old Post 02-08-2008 v 10:51 AM
xaralis
Stálý Člen

Karma uživatele xaralis - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

Lil john: svilusky??? !!!

Ja souhlasim s celllerem, ze z toho nedelat vedu. Venku na kytkach se cas od casu proste nejakej sram objevi a pokud se to nerozsiruje, tak bych si s tim hlavu nedelal.

Old Post 02-08-2008 v 16:36 PM
xaralis je offline   Profil uživatele xaralis   Find more posts by xaralis   Foto galerie člena xaralis   Click here to Send xaralis a Private Message   Add xaralis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 58

citace:
Původní příspěvek od xaralis
Lil john: svilusky??? !!!

Ja souhlasim s celllerem, ze z toho nedelat vedu. Venku na kytkach se cas od casu proste nejakej sram objevi a pokud se to nerozsiruje, tak bych si s tim hlavu nedelal.

teda omlouvám se "Třásněnky"

Old Post 02-08-2008 v 16:47 PM
Host
Host

Příspěvek č. 59

mam podobny tecka na listech, u mejch kytek to zapricinilo krupobiti, ktery porusilo maly vrchni listky, kdyz pak dorostly zustaly tam presne takovy flicky, muze to byt od toho, nebo nejaky zrouti, pokud nechradne cela kytka, nestrachoval bych se

Old Post 02-08-2008 v 16:53 PM
Host
Host

Příspěvek č. 60

ČEST, Celller no zda se mi ze me postihlo uplne to same na Šalvejích ktere sem musel odstranit , a pomalu ale jiste se se mi to presouva na ostatní kytky . Všiml jsem si na listech takove mini housenky tak max.0.5 cm dlohé a dobre maskovane . Zatím se snazím provádet postrik Spruzitem 2x denne ale vube to nepomáhá , sice asi po 4 dnech jsem se housenek zbavil ale na listech se stale síri hnede flícky postupne flicky mizi a zustavají diry + takovy leskly povlak..... Jsem s toho na nervy nejradsi bych to vsechno vyhodil coz se asi na konec stane .

Tady nake fotky kvalita fotek nic moc no snad tam neco uvidíte .

Naposledy upravil 03-08-2008 v 02:07 AM

Old Post 03-08-2008 v 01:16 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:39 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás