Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechni groweři stala se mě taková věc, když jsem přesazoval kytičky tak se mě na nich začali dělat suchá místa a nevím vůbec proč, pomůžete??? Nejdříve to začalo jednou pak začali dvě a ted začala 3 ale není přesazena ale od spodu začala mírně usychat takže fakt nevim čím to je
Jinak u jedné mě kořínky zalači praskat při přesazování a asi to bude tím ale nechápu proč to udělalo i u jiné které jsem nepřesadil a u další kterou jsem taky nepřesadil, takže nevím, myslíte že bych to měl začít něcím víc hnojit?? něco na růst?? Jinak je mám pod oknem
Jsou zasazené 28-30.5 a je to Satori a Kalichakra z Mandala seeds
Hlína je Plagron Growmix
a jako postřik používám Plagron Phyt-Amin
Foto č.1,2,3,6 je jedna rostlinka , č.4 je další rostlinka a č.5 ta začla dělat to samé co u první
a co máš za hlínu?...to by moch bejt nedostatek železa nebo jinejch prvků...nebo když při přesazování poškodíš kořenovej obal tak rostlina nedokáže příjmat tolik živin co potřebuje...
nevypada to skor ako spalene od hnojiv? pripadne ten postrek aplikuj ked nesvietis aby si nevypalil taketo miesta moze sa to tvorit v tedy ked ostane na liste kvapka voda ktora posobi ako lupa a list pod nou sa spali. alebo prehnojene.
Přehnojení to určitě není, postřik používám už 1 měsíc a žádná jiná rostlina s ním problém nemá a navíc dávám jen 4-5ml/1l a postřikávám to v noci, takže podle mě to hnojením není...
No caswko no viac poskodene listy okamzite odstrihni dalej ako casto striekas phytamin mal by si 1 krat tyzdene poprehrabuj sa trocha do hliny a kukni ci tam nems nejaky hmyz moze to byt problem s korenami ako casto to polievas vodou a hnojivo nepouzivas????,
Zdar pospříkávám to 1 za týden a ted jsem koupil Plagron Algo-Grow ataky jednou za týden to zalívám listy už nic nedělaj zůstaly takový jaký jsou tak doufám že to tak zůstane, hmyz tam nebude aspoň myslím
Plíseň?? Nevim no, stalo se to když jsem přesazoval květinu a pak se to ještě objevilo u jedný, kterou jsem nepřesazoval, ale nepostupuje to dál plíseň by postupovala nebo ne??
Kytka vypada uplne zdrave, ale postupne se mne objevuji na listech fleky az diry. Nevsiml jsem si v okoli zadnych potvor a plisen taky nevim.
Co vy na to?
Cau, na venkacich vzdycky najdes nejaky nemoci, nebo problemy, tomu se venku proste neda vyhnout, jediny co ti muzu poradit, podivej se jeste poradne, jestli tam nejsou nejaky hmyzaci, tohle na nemoc nevypada, jinak bych to neresil, jak pisu, na venkacich vzdycky neco bude, a vetsinou to ani nema tak vliv na sklizen
Původní příspěvek od Celller Cau, na venkacich vzdycky najdes nejaky nemoci, nebo problemy, tomu se venku proste neda vyhnout, jediny co ti muzu poradit, podivej se jeste poradne, jestli tam nejsou nejaky hmyzaci, tohle na nemoc nevypada, jinak bych to neresil, jak pisu, na venkacich vzdycky neco bude, a vetsinou to ani nema tak vliv na sklizen
Napsat to muzu, co bych nemohl, uz par let pestuji, a vim, ze zalezi na tom, jak sou kytky vitalni, venku je tehle sajrajtu mnoho, takze na kytkach je kde co, proste snad poznate, kdy je na tom ta kytka spatne, kdyz ma nemocnych par listu, tak bych neplasil, poradne zkontrolovat a pak hledat a pouzit vhodny postrik, ale to je jen logika, kdyby ste se vic snazili, tak by ste umeli
Ja souhlasim s celllerem, ze z toho nedelat vedu. Venku na kytkach se cas od casu proste nejakej sram objevi a pokud se to nerozsiruje, tak bych si s tim hlavu nedelal.
Původní příspěvek od xaralis Lil john: svilusky??? !!!
Ja souhlasim s celllerem, ze z toho nedelat vedu. Venku na kytkach se cas od casu proste nejakej sram objevi a pokud se to nerozsiruje, tak bych si s tim hlavu nedelal.
mam podobny tecka na listech, u mejch kytek to zapricinilo krupobiti, ktery porusilo maly vrchni listky, kdyz pak dorostly zustaly tam presne takovy flicky, muze to byt od toho, nebo nejaky zrouti, pokud nechradne cela kytka, nestrachoval bych se
ČEST, Celller no zda se mi ze me postihlo uplne to same na Šalvejích ktere sem musel odstranit , a pomalu ale jiste se se mi to presouva na ostatní kytky . Všiml jsem si na listech takove mini housenky tak max.0.5 cm dlohé a dobre maskovane . Zatím se snazím provádet postrik Spruzitem 2x denne ale vube to nepomáhá , sice asi po 4 dnech jsem se housenek zbavil ale na listech se stale síri hnede flícky postupne flicky mizi a zustavají diry + takovy leskly povlak..... Jsem s toho na nervy nejradsi bych to vsechno vyhodil coz se asi na konec stane .
Tady nake fotky kvalita fotek nic moc no snad tam neco uvidíte .