Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » Hermafrodit, Hermafroditismus, Jak vznika Hermafrodit a co s ním ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
ins
Stálý Člen

Karma uživatele ins - 84% PěstitelskáKarma uživatele ins - 84% Pěstitelská

Pohodička herm Příspěvek č. 41

Mno ja si dycinky rikal, zenska jedna ,kdyz ti clovek sebere muzskyho tak bud zahynes a nebo si najdes nahradu. Venkovni samice po dozrani a uhynu posledniho samce odchazji do vecnych lovist v prubehu dalsich 2-3 tydnu. Obcas se mi stalo,ze se nektery holky jen tak nedali a zaridili si to posvym=herma.
Jen tak si placam..ale nemyslete si..kyticky nejsou blbky a jen tak nejaka chemie jim rozum nesebere!!!

ins

Old Post 26-02-2002 v 10:51 AM
ins je offline   Profil uživatele ins   Find more posts by ins   Foto galerie člena ins   Click here to Send ins a Private Message   Add ins to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
konart
Stálý Člen

Karma uživatele konart - 50% PěstitelskáKarma uživatele konart - 50% PěstitelskáKarma uživatele konart - 50% PěstitelskáKarma uživatele konart - 50% Pěstitelská

Pohodička Hermafrodit Příspěvek č. 42

Tady je názorná ukázka, jak se NEMÁ pěstovat:
https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=2789
Je to hermáč jak bejk, bohužel můj.

... KonArt ...

Old Post 26-02-2002 v 11:13 AM
konart je offline   Profil uživatele konart   Find more posts by konart   Foto galerie člena konart   Click here to Send konart a Private Message   Add konart to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jamaica Hadra
Stálý Člen

Karma uživatele Jamaica Hadra - 7% Pěstitelská

Upozornění Příspěvek č. 43

Tsus.Hele lidi ja jsem slišel že kyž máte třeba dvě kruty samice - třeba z nich řízky tak stačí je vo sebe vomlatit a voni se opilej a bude par semen.JE to pravda??Jo a existuje vubec 100% samice bez seminek?
Mimovhodem taky měl 8 kytek z toho 3 samci a 1 hermoš a toho jsem rozpoznal moc pozdě a vopilil mi kytky nějake víc jiný míň.Co stím budou z těch semen taky hermši?Dík a tsus.

Ganja je posvátna rostlina, ne droga!

Old Post 27-03-2002 v 08:28 AM
Jamaica Hadra je offline   Profil uživatele Jamaica Hadra   Find more posts by Jamaica Hadra   Foto galerie člena Jamaica Hadra   Click here to Send Jamaica Hadra a Private Message   Add Jamaica Hadra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Roman Dirda
Stálý Člen

Karma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% Pěstitelská

2 jamaica Příspěvek č. 44

Pravda to určitě NENÍ.V Holandu(určitě i jinde) se ale podobně dělají feminizovaný semena-máš 2 geneticky 100procentní samice a jednu stresuješ ňákou chemkou a ona ti vyhodí pár samčích květů kterýma opylíš tu druhou a semena budou taky jen samice.Má to však vadu-pokud jedna z těchto samic nebyla geneticky čistá(třeba to byl skrytej hermoš co ještě nevyhodil květy),bude ze semen většina hermošů(viz growshop Yama v Brně).
Z těch tvých semen to bude nejistý ale radši bych si sehnal 100pro samice(řízky).

Old Post 27-03-2002 v 13:49 PM
Roman Dirda je offline   Profil uživatele Roman Dirda   Find more posts by Roman Dirda   Foto galerie člena Roman Dirda   Click here to Send Roman Dirda a Private Message   Add Roman Dirda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bhang
Stálý Člen

Karma uživatele bhang - 0% Pěstitelská

Dotaz hermouš Příspěvek č. 45

Hele, a proč, když ti vyroste hermoň, tak normálně neodstřihneš samce pryč, aby to neopyloval?

Jsem příliš urozený na to, abych byl vlastněn, nebo byl druhým v ředě, nebo užitečným sluhou a nástrojem kteréhokoliv státu světa.

Old Post 10-04-2002 v 12:03 PM
bhang je offline   Profil uživatele bhang   Find more posts by bhang   Foto galerie člena bhang   Click here to Send bhang a Private Message   Add bhang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Roman Dirda
Stálý Člen

Karma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

Protože to prostě neuhlídáš.Některý hermoši jsou navíc samcem tak prolezlí že je úplně všude a to pak nemá cenu vůbec.Můžeš to klidně zkusit ale skoro určitě ti z toho vyleze kytka plná semen dobrá tak na čaras nebo do placek(i když to taky není špatný,přihlédnu-li k výživné hodnotě konopného semene)

Old Post 11-04-2002 v 06:22 AM
Roman Dirda je offline   Profil uživatele Roman Dirda   Find more posts by Roman Dirda   Foto galerie člena Roman Dirda   Click here to Send Roman Dirda a Private Message   Add Roman Dirda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kyng
Stálý Člen

Karma uživatele Kyng - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

Tak sem se chtěl dneska zeptat - když mi vyrostly ve skleníku samý samice a z toho dvě (samozřejmě ty největší) ukázaly po zakrytí černou plachtou (zakryl jsem jednu stěnu, z který jde nejvíc světla, jelikož polovina kytek už neměla moc místa, tak aby rychleji dozrály) kulky, tak jestli je můžu odkulit - ale nezeptám se, protože sem si to našel. A proč to teda vlastně píšu, protože se tu vždycky všichni vztekaj, když se někdo zeptá na problém, v minulosti několikrát důkladně probraný. Zatímco nikdo nevyjadřuje spokojenost, jak je tu takových dotazů vzhledem k počtu uživatelů relativně málo. Ono jistě spousta lidí tu najde to co hledá, jen už se pak neptá a proto se zdá, že tady nikdo nehledá.
Ale kdyby mi chtěl někdo mermocí poradit, tak se bránit nebudu

Old Post 01-07-2002 v 20:29 PM
Kyng je offline   Profil uživatele Kyng   Find more posts by Kyng   Foto galerie člena Kyng   Click here to Send Kyng a Private Message   Add Kyng to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Koblihostrom
Tree Grower

Karma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

zdravím no tak jestli těch kulí nebude moc,postačí jen občas zkontrolovat kyti a kuličky otrhat.Většinou se pak stalo že hermína už samčí květy neukázala,pokud je ale květů dosti,raději bych kyti vytrhal a uvařil mlíko

Stromový kytičky,voňavý paličky

Old Post 10-07-2002 v 16:05 PM
Koblihostrom je offline   Profil uživatele Koblihostrom   Find more posts by Koblihostrom   Foto galerie člena Koblihostrom   Click here to Send Koblihostrom a Private Message   Add Koblihostrom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HKOR
Oceněný Designer

Karma uživatele HKOR - 67% PěstitelskáKarma uživatele HKOR - 67% PěstitelskáKarma uživatele HKOR - 67% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 49

Zdarec ! Asi před třema dnama se u jedné rostlinky NO NAME na paldách objevily malé samčí květy !! ,,Takže hermouš,, No a tak by mně zajímalo páč s tímhle se setkávám poprvé jestli nejde nějak zabránit opylení .... třeba otrhat ty samčí květy nebo tak nějak ???

Old Post 31-07-2002 v 17:46 PM
HKOR je offline   Profil uživatele HKOR   Find more posts by HKOR   Foto galerie člena HKOR   Click here to Send HKOR a Private Message   Add HKOR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acid.hack
Stálý Člen

Karma uživatele acid.hack - 52% PěstitelskáKarma uživatele acid.hack - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Opylení zabránit nejde. Jen ji klidně utrhni (pokud už jinou nemáš tak to nech) a udělej z ní mlíko. Ale pozor nepřeháně!!!!!

Old Post 31-07-2002 v 18:14 PM
acid.hack je offline   Profil uživatele acid.hack   Find more posts by acid.hack   Foto galerie člena acid.hack   Click here to Send acid.hack a Private Message   Add acid.hack to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acid.hack! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

já myslim, že opilení zabránit jde! ale musíš každej den, nebo max ob den pořádně, fakt pořádně, koukat na kytku a všechny samčí koule otrhat, jestli přehlídneš jen jeden tak se ti to oprcá....

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 31-07-2002 v 18:18 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acid.hack
Stálý Člen

Karma uživatele acid.hack - 52% PěstitelskáKarma uživatele acid.hack - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

To oton: A to právě nedokážeš. T tom je ten zakopanej pes

Old Post 31-07-2002 v 20:29 PM
acid.hack je offline   Profil uživatele acid.hack   Find more posts by acid.hack   Foto galerie člena acid.hack   Click here to Send acid.hack a Private Message   Add acid.hack to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acid.hack! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cHLeBiK
Stálý Člen

Karma uživatele cHLeBiK - 27% PěstitelskáKarma uživatele cHLeBiK - 27% Pěstitelská

Pohodička hermous Příspěvek č. 53

No, pokud máš rostlinku doma, tak se ti to možná povede... (otrhávání kuliček s pylem) a jestli je v přírodě, tak ji můžeš maximálně ukecat vysvětli ji, jakou nenahraditelnou škodu svou přírodní zvůlí způsobí, důsledky její neblahé činnosti a podobně, třeba se ti neopýlí ... napiš jak jsi dopadl a jak moc ti to tu kyti opr... ehm. opýlilo

###Od té doby co jsem se narodil umírám.... ale HROZNĚ mě to baví###

Old Post 31-07-2002 v 20:51 PM
cHLeBiK je offline   Profil uživatele cHLeBiK   Find more posts by cHLeBiK   Foto galerie člena cHLeBiK   Click here to Send cHLeBiK a Private Message   Add cHLeBiK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Carverman
Nový Člen

Karma uživatele Carverman - 0% Pěstitelská

Dotaz opýlení Příspěvek č. 54

jenom taková otázečka:
co se vlastně stane, když se mi kyti vopýlí? Vim jenom o tom, že bude mít hafo semen, což by mi ani tak nevadilo... že by menší paličky?
Předem dík za odpověď

Old Post 31-07-2002 v 21:57 PM
Carverman je offline   Profil uživatele Carverman   Find more posts by Carverman   Foto galerie člena Carverman   Click here to Send Carverman a Private Message   Add Carverman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kcb
Stálý Člen

Karma uživatele kcb - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

Podle toho jak moc se ti to opyli, ale me se stalo, ze paldy vypadaly opravdu jako kukurice, takze v mem pripade ztraty cca 60 -70 %. No a hlavne, kdo to ma furt prebirat.

Old Post 01-08-2002 v 08:06 AM
kcb je offline   Profil uživatele kcb   Find more posts by kcb   Foto galerie člena kcb   Click here to Send kcb a Private Message   Add kcb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lemarc
Stálý Člen

Karma uživatele Lemarc - 41% PěstitelskáKarma uživatele Lemarc - 41% PěstitelskáKarma uživatele Lemarc - 41% Pěstitelská

?feminizace Příspěvek č. 56

No a co třeba zkusit feminizaci hermefroditu
tip: https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1499
nebo i další příspěvky od JayEFFa

Lem

Summer Queen - MODRÁ kytka

Old Post 01-08-2002 v 14:12 PM
Lemarc je offline   Profil uživatele Lemarc   Find more posts by Lemarc   Foto galerie člena Lemarc   Click here to Send Lemarc a Private Message   Add Lemarc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

to acid.hack: když to máš doma a každej den budeš votrhávat tak se ti to povede! pokuď nejsi uplnej lempl

ale je to fakt sraní! pokuď se ti kytka voprcá, tak bude výslednej produkt slabší a hlavně v tom budeš mít semena, tak že se s tim budeš vybírat, doporučuju, vybrat semena před sušením, uděláš si z toho co potom seškrabeš z prstů malinkou kouličku haše sám sem to ozkoušel loni, měl sem totiž dvě holky malinko naprcaný

[Edited by oton on 01-08-2002 at 03:21 PM]

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 01-08-2002 v 14:16 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HKOR
Oceněný Designer

Karma uživatele HKOR - 67% PěstitelskáKarma uživatele HKOR - 67% PěstitelskáKarma uživatele HKOR - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

Dík všem za radu, všechen přebytečný ,,materiál,, který nemá na kytce co dělat jsem otrhal .... no doufám že ji zachráním !!!

Old Post 03-08-2002 v 10:18 AM
HKOR je offline   Profil uživatele HKOR   Find more posts by HKOR   Foto galerie člena HKOR   Click here to Send HKOR a Private Message   Add HKOR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Příspěvek č. 59

chtěl bych se zeptat těch co už maj s hermáčema zkušenosti, (mě totiž ještě žádnej nevyrost) jestli když mám kytky už tak cca měsíc na květu, a doteď se žádnej hermoš nevyjevil, jestli se mám obávat, že by se moh nějakej vytvořit, a nebo že když už mi to měsíc kvete v pohodě, tak už se samčí koule neukážou???!!!

dík předem za radu

Old Post 03-08-2002 v 11:21 AM
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

to oton Příspěvek č. 60

Myslím, že můžeš být v klidu, protože se tam ty samčí a samičí květy objevujou současně. Já s nima bohužel nějaký zkušenosti mám a shodou okolností se mi jeden dneska na zahradě vybarvil . Měl už přes dva metry a musel jsem ho ufiknout, protože se tam dostanu jenom o víkendu a to na ohlídání asi nestačí.

Old Post 03-08-2002 v 16:02 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:06 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás