Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jsou na sebe hulici mirumilovni ?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5
Autor
Téma 
vondRASH
Stálý Člen

Karma uživatele vondRASH - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

2Dan.Bass: kazdej mame pravo na svuj nazor, panaX neznas, tak trosku zchladni....jinak mysli si co chces a ja si budu myslet taky to svoje!nechame to bejt.....PEACE

"Co na tom, když je někdo teplej, černej, nebo zhulenej?"

"Radeček je vocas!"

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[ SoG 3x WW under 70W Son-T ]
[ R.I.P. - SKLENIK + OUTDOOR 2003 ]

Old Post 28-01-2004 v 13:12 PM
vondRASH je offline   Profil uživatele vondRASH   Find more posts by vondRASH   Foto galerie člena vondRASH   Click here to Send vondRASH a Private Message   Add vondRASH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vondRASH
Stálý Člen

Příspěvek č. 34

2PiosOne: heh, jsi me predbehl...

2ALL: omluva za OFFTOPIC!!!!

"Radeček je vocas!"

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Old Post 28-01-2004 v 13:13 PM
vondRASH je offline   Profil uživatele vondRASH   Find more posts by vondRASH   Foto galerie člena vondRASH   Click here to Send vondRASH a Private Message   Add vondRASH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZMonica
Stálý Člen

Karma uživatele ZMonica - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

soundsystem, to co píses, je hustý, to musel bejt nejakej agresivni idiot, ne hulic..jinak myslim, ze hulici jsou mirumilovni, vzdyt proc hulej hippici, a rikaj mir a lasku, daj brko a svet je ruzovej!

Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..

Old Post 28-01-2004 v 14:14 PM
ZMonica je offline   Profil uživatele ZMonica   Find more posts by ZMonica   Foto galerie člena ZMonica   Click here to Send ZMonica a Private Message   Add ZMonica to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ZMonica! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Heh, a teď zas já. Jestli chceš rozdělovat lidi na ty, co si pěstujou (superlidičky), a ty, co ne (úplní dementi), tak si udělej pořádek v hlavě ty. Ale dobrá, já bych to prostě stornoval, zbytek si přečti ve PM. A pro všechny pány : vim, že se jméno nemá uvádět nikde a nikdy, jen mi to prostě nedošlo. Je to fujtajbl, a ten, kdo to dělá, rovněž. A navíc je to poprvý, co jsem něoc takovýho provedl. Možná právě proto mi to nedošlo. Mám "tu a tam" dlouhý vedení, tak mi to tolerujte...
P.S: Pana X znám velmi dobře z různých důvěryhodných doslechů, a to docela stačí, nemyslíš ?

Old Post 28-01-2004 v 18:34 PM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mellian
Stálý Člen

Karma uživatele Mellian - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

že se na to nevykašlete.........každej přece má na někoho nějakej názor......a to i v případě, že je špatnej. ale fakt nemá cenu se kvůli tomu dohadovat. tak díky, že přestanete.......:-)))

Mlč nebo řekni něco, co je moudřejší než mlčení.
------------------------------------------------
Pythágoras

http://sweb.cz/graf.x/melsig.gif

Old Post 28-01-2004 v 19:16 PM
Mellian je offline   Profil uživatele Mellian   Find more posts by Mellian   Foto galerie člena Mellian   Click here to Send Mellian a Private Message   Add Mellian to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vondRASH
Stálý Člen

Organika AAAAGH, to snad ne e... Příspěvek č. 38

citace:
Heh, a teď zas já. Jestli chceš rozdělovat lidi na ty, co si pěstujou (superlidičky), a ty, co ne (úplní dementi), tak si udělej pořádek v hlavě ty.

2Dan.Bass :Vitej na mem IGNORE LISTU!

2all: nedelam z pestitelu bohy, jen poukazuju na to, ze kdyz nepestitel nazyva pestitele SOCKOU(ve vztahu k MJ), tak ze to je asi trosku obraceny...

2Mellian: omluva N°2, uz jednou sem se omluvil za OFFTOPIC a pokusil se tuhle zvracenou diskuzi ukoncit, ale nedopadlo to pozitivne! p.s. pekna kocicka

"Radeček je vocas!"

Old Post 28-01-2004 v 20:04 PM
Mellian
Stálý Člen

Karma uživatele Mellian - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

4 vondRASH: omlouvat se nemusíš......stačí, když přestaneš.....:-)) fakt to nemá cenu a moudřejší ustoupí. p.s. díky za pochvalu.

Mlč nebo řekni něco, co je moudřejší než mlčení.
------------------------------------------------
Pythágoras

http://sweb.cz/graf.x/melsig.gif

Old Post 29-01-2004 v 08:44 AM
Mellian je offline   Profil uživatele Mellian   Find more posts by Mellian   Foto galerie člena Mellian   Click here to Send Mellian a Private Message   Add Mellian to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vondRASH
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

tak k tematu...posledni dobou se to zmenilo, asi nejvic voprskli jsou ty mladsi generace, MJ je dnes strasne v mode...mam z toho hruzu a uz skoro nehulim, protoze se z toho uplne vytratil ten obřad - jde uz jenom vo prachsprosty zmastovani!v hospudce u pivka uz nejde vklidu uvalet brcko a jit si ve trech pohulit - porad nekdo votravuje, sockuje...eeee, nerad hulim s cizejma!

2Mellian: jasne, kocicka mluvi za vše!

"Radeček je vocas!"

Old Post 29-01-2004 v 09:15 AM
Soundsystem
Stálý Člen

Karma uživatele Soundsystem - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

souhlasim s vondRASHem, proste MJ se stava pomalu, ale jiste komercni zalezitosti a to se mi teda vubec nelibi. (tak jako komercni hudba ) Nejsem zas tak starej abych si pamatoval stary (urcite dobry) casy, ale ze vsech sil bych si pral, aby se trava drzela v takovy fazi, kdy travu kouri jen ti, kteri k rostlinkam maji uctu, kteri ji rozumi a chteji rozumet..... V dnesnich dobach, kdy kouri patnactilete deti (chtel bych videt toho dilera, kterej to prodava detem) se proste ze sveta vytraci ten smysl travy a bude to proste jen zmastovadlo, ktere se samozrejme casem dostane i do rukou agresivnich lidi, kteri k tomu asi zadnou uctu mit nebudou. A oni zacnou sirit mezi kamaradama a ty zas mezi svejma kamarada a tak dale ......

Kua ted sem si uvedomil, ze tu posledni vetu jsem psal v budoucim case, ale sakra nit tohle se uz deje .... tohle je REALITA !!!

Kdo posloucha komerci ........tak at se jde zahrabat !

Old Post 29-01-2004 v 21:41 PM
Soundsystem je offline   Profil uživatele Soundsystem   Find more posts by Soundsystem   Foto galerie člena Soundsystem   Click here to Send Soundsystem a Private Message   Add Soundsystem to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vondRASH
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

komerce je svina, ale je to hold realita s tim asi nic neudelame! vcera mi chtel v hospode dat na hubu clovek vo dve hlavy mensi nez ja, brejle a ruce jako paratka! nejakej kamosuv znamej, sel s nama na brko, a pak prisednul a zacal se do vsech navazet...idiot, tak jsem ho trosku slovne vychladil, at si sedne k jinymu stolu, ze kdyz budu chtet sliset docela legracni reci, tak si poslechnu leose marese atd....no von po me vystartoval...ze me prej rozseka - tak jsem se mu vysmal, von si sednul na prdel a byl klid...nejak jsem ho nepochopil...fakt kreten! doma ma ve skrini 100 naklicenejch seminek a az budou mit listky, tak z toho prej udela mliko - no to vam byl vopravdu idot!! jsem mel zkazenej celej vecer!!

"Radeček je vocas!"

Old Post 30-01-2004 v 14:27 PM
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

VondRash, pokdu to nebude ignorovat, ode mě má psaníčko ve svym PM. A jinak se nevyjadřuju. Du hledat někoho, koho bych mohl zmlátit a obrat ho od filmovku.

Old Post 31-01-2004 v 11:41 AM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vondRASH
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

hej TIME!

no clovece fakt byl Dashe, a jeste ke vsemu nas vyhazoval, at si tahneme do svej hospody.....jsem ho tam videl poprve! kluci rikali, ze je to prej schizofrenik, vymlacena palice po piku!

"Radeček je vocas!"

Old Post 31-01-2004 v 12:16 PM
N.&me
Nový Člen

Karma uživatele N.&me - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

Hele lidi, tato konverzace je pořád dokola.O tom, že na jedný straně sou ti ,hodní, co pěstujou a ví co a proč hulí a na straně druhé ti ,zlí, co nepěstují a k hulení nemají žádnou úctu.Každý by sem uržitě mohl přihodit příspěvek ze života o tom, jak se setkal s některým z těch ,zlých,. I já bych tady toho mohl popsat hafo.Ale prostě to tak berme, že jsou mezi náma i takoví, co Ganja kulturu špiní a kazí a budmě my všichni, co sme/jste sem napsali na sebe hrdní a pyšní, že takoví nejsme.

?piss on peace!

Old Post 31-01-2004 v 13:07 PM
N.&me je offline   Profil uživatele N.&me   Find more posts by N.&me   Foto galerie člena N.&me   Click here to Send N.&me a Private Message   Add N.&me to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Soundsystem
Stálý Člen

Karma uživatele Soundsystem - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

No zase rikat, ze ten co nepesti, tak nema uctu k MJ neni zase uplne koser.... je hodne lidi, kteri proste doma zatim pestit nemohou, ale to neznamena, ze ty rostlinky neobdivujou.

J

Kdo posloucha komerci ........tak at se jde zahrabat !

Old Post 02-02-2004 v 15:49 PM
Soundsystem je offline   Profil uživatele Soundsystem   Find more posts by Soundsystem   Foto galerie člena Soundsystem   Click here to Send Soundsystem a Private Message   Add Soundsystem to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dan.Bass
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

Děkuji Soundsystemovi.

Old Post 02-02-2004 v 21:46 PM
overhaul
Nový Člen

Karma uživatele overhaul - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Soundsystem má určitě pravdu.Já doma taky nic zátím něpěstuju ale úctu k MJ mám dost velkou.Není nad to si pěkně zahulit s kamarády a pak třeba pozorovat západ slunce nebo tak něco.To mám fakt na tom nejradši.

Old Post 02-02-2004 v 21:59 PM
overhaul je offline   Profil uživatele overhaul   Find more posts by overhaul   Foto galerie člena overhaul   Click here to Send overhaul a Private Message   Add overhaul to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:27 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás