Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
aha heh no ja je zatim nevidel..asi musim vic hledat..a ty si byl nekdy v Himalajich ? Ja bych tam docela jel...ale zatim si vystacim s Alpama..myslim na lyzovani heh padak musi bejt sranda,ale ja bych to nikdy nedelal pac mam hruuuuzu z vejsek,ted me nak vypadlo jak se tomu rika
kytka: zkus se podívat sem http://hydroponieplus.cz/inshop/ sekce Ventilační potrubí.
v Himálájích jsem ještě nelítal, je to fotka kolegy lítače, jako avatárek vypadá celkem OK, tak jsem si ji tam dal, jinak říká se tomu paragliding,a le někdy když čekáš na správné počasí, tak se tomu taky říká parawaiting
All:
Je toto hermafrodit? Tie podlhovaste male telieska v tvare rugbyovej lopty su gule? Alebo su to len nerozvinuté kvietočky? Nevyskytujú sa na všetkých paliciach, ale niekde áno.
Vie niekto prečo som bol presunutý do Indoor Galerie? Kvôli fotočkám, ktore tu mám? Zdá sa mi, že tuna to už nik nečíta a ja občas čakám na radu. Zbytočne ma admini nútia založiť novu diskusiu opäť v Indoor pestovaní, kde dostanem odpovede na moje otázky omnoho skôr. A robím to nerád, pretože niesom z tých, že každý dotaz - nová diskusia ako poniektorí...