Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Brak, Divoký včely, Jay a mlčenlivej Bob vrací úder, tak na tyhle filmy se můžu koukat pořád.. A dobrý je taky Memento, ale to je na přemejšlení, takže když jsem spálenej tak se v tom akorát ztracím..
Jó Memento byl dobrej mazec, takový ty machinace s časem a nakonec to rozřešení - prostě skvělý dílko.
4 PiosOne - zatim dobrý - díkes
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
mcbloody: já třeba taky jo . ale třeba takové Č.sody apd. menší věci by možná stálo za to někam plácnout a podělit se o ně (nebo takové "Historky od krbu" nebo "22").
2Pios: tak co takhle DC++?? udelat nejakej "grower hub"! zkusim nejaky ftp najit...sice tady jedno mame, ale na to se nikdo prez firewall nedostane, ale poslu ti na nej ip a muzes to zkusit.....
"Co na tom, když je někdo teplej, černej, nebo zhulenej?"
mcbloody: psal jsem minimálně ADSL, čímž jsem měl na mysli především "rychlost" a relativní dostupnost (i když je mi jasné, že s telekomem je to nahovno, ale už začíná být zajímavé sufrování via mobil -> až přijde Edge, tak to bude zase o něco veselejší a o 3G sitích ani nemluvě). to DC je dobrej nápad, ale zase musí mít někdo velkej disk a 24h konektivitu k dispozici). no, uvidíme (ten disk by u mě problém nebyl, ale doma ještě pevnou linku nemám, takže zatím můžu filmečky jenom někam uploadnout a nikoli poskytnout).
nejlepsi filmy jsou Kdo huli ten umi, Hladina adrenalinu, Ali G nebo Rychle a zběsile 2.(Kdyz sme u toho farate nekdo Need for speed Underground???). Jinak zdarec fsem ...
2Pios: ale to uz hledime moc do budoucnosti......ale i kdyz! tak me napada, ze jsem narazil na nejaky pardubicky ftp, bylo docela v poho a s free pristupem, tak to zkusim znovu pohledat a pak postnu IP....
"Co na tom, když je někdo teplej, černej, nebo zhulenej?"