Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No už jsme měnil hodně uhlí ve filtrů. A v každém je to naprosto stejně nasypané jako když to tam nasypeš sám. Maximálně si pro jistotu koupit o litr uhlí víc. Aby to bylo až po okraj. Jinak to nahustiti nejde. (doporučuji si to vyspat a zvážit a pak dát vědět prodejci kolik Kg potřebuješ a oni ti řeknou kolik L to cca je)
Žádné speciální nahuštění od výrobce opravdu nehrozí. Nevím ani jak by to přesně dělali. Je to pouze kovová kostra do které je nasypané uhlí. Nic víc.
Jsou pak ještě takové lehké s membránou z aktivního uhlí. A ty se vymaňovat nedají. Už jsme měl takhle asi 2 ze začátku mohu říct že to funguje lépe. Ale po 2 kolech je ta vůně nacucaná do toho filtru. Tak že když pak zapneš větrák tak to už potom jen smrdí i když tam nic aromatického zrovna nemáš. Tak že tento tip opravdu nedoporučuji. Je docela drahý. A funkčnost není taková jakou jsme si představoval.
U výměny uhlí je velká výhoda že to můžeš dělat skoro každé kolo jestli si extra opatrný. Protože je to docela levné. Hlavně když si koupíš toho uhlí opravdu hodně. Tak že tě i u velkého filtru vyjde výměna třeba na 300 - 400Kč.
Já osobně mám pacháč i u přívodu i odvodu vzduchu. Kvůli prachu atd. A kdybych měl pokaždé kupovat nový filtr tak by se to docela dost prodražilo. A jak už jsme psal mnoho výrobců je už na výměnu připravená tím že už to nedělají nitkami ale šrouby.
Samozřejmě se prodává i ten filc. Který je čas od času taky potřeba vyměnit. Ten stojí cca 200 - 300Kč. Tak že si můžeš udělat zcela zbrusu nový filtr tak do 800max.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Ďakujem za objasnenie, pokúsim sa o to. Nikdy som to nerobil, ale ak to má rovnaký efekt a nie je v tom žiadny háčik, nevidím dôvod to neskúsiť, uhlie samotné je jednoznačne lacnejšie Máš na mysli niečo [TAKÉTO] ? Ďakujem za hodnotnú radu Mr. MEN
Inak nemáš náhodou skúsenosti s pacháčmi značky PRO-ECO ? Konkrétne [TENTO] .
Jasan to jo ono. Teď jsem se díval i po netu protože jsem od kolegy dostal PM kde nakupuji. Já teda většinou taky nakupuji v G-shopu.
Mám větší filtr a stejně se tam dá dát tak cca 2Kg+ max. Tak že ani tak se to moc neprodraží. Ale na netu prodávají i po 70Kg atd. A tam ta cena za 1Kg bude o mnohem nižší. Bohužel jsem většinou našel jen na "zakázku". Tedy cenu tam neuvadají. A takové množství ani nepotřebuji. Ale někomu se tato informace může hodit.
Jinak opravdu se to ničím neliší. Uvidíš sám až ten filtr rozděláš. A budeš to vysypávat.
Ale bacha fakt to dost černí a práší, tak že bych to dělal někde ve vaně nebo tak něco. Nejlepší bude i sundat ten filc jestli ho chceš ještě používat. Nebo rovnou koupit i ten filc.
Rád jsem pomohl. Aspoň se ty roky praxe někde zhodnotí.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Lebo moja teoria je, že keď už tam chcem meniť uhlie, tak kúpim nejaký kvalitnejšieho spracovania. Neviem, tak to cítim. Pre vlastný lepší pocit. Práve že to spracovanie mi príde také premakanejšie. Akurát musím zistiť či sa tiež dá nejak rozumne otvoriť.
Jasan určitě. Jinak jsem našel alternativu k té dezinfekci za mnohem nižší cenu > https://forchem.sk/produkt/dezinfek...m-air-250-plus/ . Purolyt je akorát 2,8x silnější, Ale cenově to stále vůbec nesedí. Tak že i od výrobce jsem si potvrdil že ej to totožná věc. Akorát musíš koncentrace dávat o 2,5 větší. Tak možná se bude hodit.
Teraz som si všimol, že obsahuje ten desinfekčný prostriedok koloidne striebro. Nemohlo by sa len čisto teoreticky stať že mi z toho nechtiac na rastlinách začnú rásť feminizované semienka ? I keď samozrejme je tam toho mikro množstvo
Bolo by to vtipné kebyže si človek desinfekciou urobí feminizované semienka nechtiac Ale bolo mi hneď jasné že to pravdepodobne nie je možné kvôli tomu mikro množstvu
Mám stínidlo se zabudovaným odtahem. A mám zvlhcovacku která má i zabudovaný větráček tak jak zvlhčuje tak i chaladi tím vlhkým vzduchem. Kdybych ji dal cca25cm pod stínidlo a pustil tu zvlhcovacku tak ať vyfoukava ten chladný, vlhký vzduch pod lampu a že by to odtahem co je ve stinidlu šlo hned ven.?? Hmm?? Nebo by se tam mohla kondenzovat voda?? Spotřeba zvlhocovacky cca 0,8-1L za 12hodin