Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Freelancer Zdar bobtnají krásné jsem velice spokojen a ten led panel je fakt dobrý. Ještě mám před sebou 3 - 4 týdny uvidím jak to půjde. Šišule jsou krásně tvrdý a obsypaný. Na příští kolo mám green gelato už se na něj těším 😁
Díky za K a že sledujete
Jaj, to si mi neměl dělat...právě jsem si přečetl popis Green Gelato
No, jelikož na příští kolo budu stopro objednávat od Royal Queen Seeds, tak ještě zvážím, jestli ji také nepřihodím do košíku. Přidal jsem si ji do oblíbených Zatím u mě vede Chocolate Haze a Mother Gorilla.
Ahoj no deficit cal mag byl ale tím že jsem ho přidával jednou týdně cca 5-6 ml na 8-10 l zálivky tak to bylo v poho. Větší problémi dělá fosfor i když ho taky přidávám tak se mi nedaří to doladit do dokonalosti, ale to časem půjde to to je můj 3 pěst v životě. Jinak moc dík
Tak máme tady výsledeček a ten předčil mé očekávání 665 super krásných šišek. Za mne GC led panel je super, výsledek by mohl být lepší, ale je to tím že jsem absolutní amatér no teprve 3.kolo tak snad to další bude lepší
Tak jsem zasadil green gelato od rqs a z 6 mi vyrostly 4 automaty a všechny byly feminizované. Měl jsem to tři týdny pod lampu a teď abych začínal znova.