Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
.....😅😅😅😅😅😅😅..... Akože sa smejem, lebo mi to prišlo smiešné.... kedže by ma to nenapadlo, že dáš takýto vlog- haha.... asi tam veĺa húlia alebo čo....
...... ale na obale a teda samotny packel bol proste fem nie? čo sú mimo... nechapem
No objednal som si feminizovane a prišli regulérní, na obale píše standart seeds,
Na 1. fotke v tomto threade je odfoteny obal.
Precital som to,ale bolo mi to trochu divne len ze, to ja som bol dosť nahuleny a bohužiaľ mi to nedošlo a nečakal som ze mi pošlú regular. A ani by som nemal čas okolo sviatkoch posielať naspet semínka a čakať na cely proces reklamácie.
Chcel som to zasadiť co najskôr. Pri troche viac šťastia to mohli byť všetky femky. Ale čo už, aspoň 1. Krát som mal tú česť vidieť na živo samca. Proste typka co pichá tu koćku co všetci milujeme. 😂😂😂
Nevadí ideme ďalej
Nie sú zásoby....jasne....... tak daj vedieť, aké to je.........
Vyzerá to fajn. Premýšľal si o niečom ďalšom? Ako sa ti pozdáva Ace Seeds zatial? Mohol by si dať nejakú ich fajnejšiu sativu. Majú teraz vynovenú GUAWI. Alebo rovno vezmi MALAWI...... oka....Zdar
Od Ace seeds prišlo o 1 semínko naviac,to som si nechal ale z 5 tích vyšli len 4 a keďže sú to regular seeds tak ostali len 2 samičky ale štruktúra je taka riedka a sfarbuju sa do fialová,výnos bude slabší ale stav bude asi high
Po sklizny opíšem viac info
Sklizeň bude minimálne po 75 dňoch
Ďalšie kolo chcem ultra rýchlo stihnúť tak skúsim 5 automaty
Od vision seeds Ak49 auto 😉 max 60 dní od semínka zaujímavé!
Po lete som chcel ísť do raznej indiky
Eleven Roses a S. A. D sweet afgani delicious S1
Díky za radu, pozriem sa co sú zač
Čus
77. Den 12 /12
Sklizeň
Pred 7 dnami už to bolo docela silné a chutné napriek rýchlym sušením tak som zvedavý na buket.
Premýšľam ze skúsim fermentaciu,ze to posuniem na vyšší level ale ešte uvidím ako to bude prebiehať a jaka bude nálada atd.