Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo, s ohýbáním je sranda.
Zalejvání jsem vyřešil při mém prvním indooru a zároveň scrogu tak, že jsem měl pětilitrovou bandasku (s ryskami po půl litru - můžu vyfotit) s hadicí zavěšenou na háčku na stropě. Hadici sem pak procpával skrz síť nebo pod sítí...
Pak jsem pořídíl kapilární závlahu, ale mám to fakt jen kvůli (ne)dostupnosti květináčů. AladinXXX to pořešil taky celkem do pohody, třeba ti prozradí svůj styl zalejvání
V budoucnosti pojedu v autopotech, nebo jen v kokosu s dripem, nebo tak něco. Ještě nejsem rozhodnutý, všechno to má svý výhody a nevýhody.
nene,plazim se s 250ml odmerkou,jak plaz,proto mam holky do sachovnice a mam to hozeny tak ze uplne vzadu jsou jen dve,ty kdyz zalejvam tak mam hubu v prvnim kvetinaci.
-vyhoda č.1 dukladna kontrola hliny
-vyhoda č.2 joga
-vyhoda č.3 rovnou sam sebou vytru vsecku vodu co jsem vycintal.
proste pohodicka..............
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..
Šlo by to udělat ještě líp, mám tam pár řídších míst, ale nemůžu říct, že bych byl nespokojenej. Mít těch kytek 16 a mít víc času, bylo by to lepší. Díky všem
Nevím, v týhle fázi kdy to bobtná, je znát každý den. Nebo jsem měl dobrýho průvodce Třeba budeš mít menší paldy ale o to tvrdší, víš jak- ledky. Nevěš hlavu, budeš to mít fajnový, jako vždy. Je pravda, že ice cream se mi zdál po všech stránkách lepší, ale zas taková tragédie to snad nebude.
Díky za pochvaly, jsem rád, že se to někomu líbí natolik, že chtějí taky jet scrog.