Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
prophet: já vím (viz.fotos)
nejdříve jsem dal sušit jednoho samce Sweetu a dva samce noname modelu. později jsem si ale uvědomil, že mi noname pyl nebude k ničemu. a tak ve skříni zůstal jenom samec Sweetu.
2 All: S tymi feminizovanymi semenami je to takto:
Pokial mate klasickych hermacov teda to znamena ,ze na samici sa vyskytuje pomerne dost pelnikov vysledok bude cca 70% samic pricom moze byt aj znacny vyskyt hermafroditov(no nemusi) a zvysok samci.
No ak mas samicu na ktorej sa vytvori neskor len par pelnikov teda velmi , velmi malo tak po opeleni cistej samice mate 90-95% feminizovane semena,pricom vyskyt hermfroditov je minimalny. Tak asi tak.
A TO MÁŠ LÉTY PRAXE POTVRZENÉ NEBO Z MOUDRÝCH KNIH NASTUDOVANÉ NEBO JAKS NĚKDE NA TRHU NAKOUPIL ,TAK PRODÁVÁŠ?
SMŮLA JE,ŽE KAŽDÝ POVÍDÁ NĚCO JINÉ,ALE JÁ TI VĚŘÍM ,JELIKOŽ JINAK VYMŘU PO MEČI A PO PŘESLICI.
ja mel teda pekny stesti, ze muj hermous mel jen 2 (slovy dva) prasniky pod kazdym velkym listem na tlustsich vetvich (a jeste ne na vsech) takze jsem mel opravdu vetsinou tak 2 (slovy dve) seminka na palici a z 5 vzeslych 4 jsou samice :-))) tj. 80 procent
to all:
Teda tie info mam stiahnute z jednej stranky kde toho bolo tak 100 stran o pestovani,genetike atd. travy no je to v anglictine. Momentalne mi zacina skola no aj tak sa to budem snazit prelozit a poslat sem komplet prelozeny.
ddt: asi vim o cem mluvis (rozsahla Chapter 3), ja to prekladat rozhodne nebudu, protoze mi to prijde pomerne lehce srozumitelny. ale bacha infa o tom, jaxe to ma presne delat je tam dost malo. treba tam neni to, co ja tedka resim - jak nejak fikane sebrat a uchovat pyl... zkusim to najit na Groweru
Takže přikládám další fotky kytiček. Druhá fotka je po prostříhání větších listů.
Odrůdy jsou:
A - noname sativa
B - noname sativa (stejná jako A)
C - Sweet Purple
D - noname indica
E - noname indica (stejná jako D)