Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja hulim asi neco pres rok...jinac chodim na gympl {osmiletej}...a jsem malej smrad z okoli Prahy je mi 15..a jsem protivnej a rozmazlenej ((((o:...a hulim kazdej den...momentalne mi dost vyzname pomaha z pestovanim jedem moc pohodovej clovicek myslim ze ho tady taky muzete podkat...tak to by stacilo ne :o>
Je mi 18, hulim asi 4 roky, poslední 2 každej den.
Hulení dostávám od známýho, jinak pěstuju asi 3 roky.
Každej rok mam několik outdoorů a teď plánuju indoorek.
Jsem z Prahy, bude mi 20, du na VŠ, 2 roky jsem hulil jen prilezitostne, pak mi kamos, asi pred 4 mesicema dal deset gecek moc dobryho outdoor skunku - zhulil sem ho sam - takovej sem byl sobec a od ty doby jedu idoor - nedalo se to vydrzet. Urod
Je mi 23 let, jsem od Brna, v Brně studuju VŠ, konzumentem od minulýho roku, letos sám poprvé outdoor, indor bude co nevidět. Grower navštěvuju už pěknou dobu. Je to tady docela cool.
.......get high.......higher than before..........
Ja mam 18 roku, hulim 3 roky a to prvni rok kazdy den nekolikrat, potom jsemprisel na to, ze mi to nevyhovuje a tak ted dva roky hulim jenom prilezitostne.
Pestuju teprve prvnim rokem Outdoor.
Ted chci zkusit Indoor.
A jsem asi jediny Zlinak na Groweru
VIVAT MORAVA
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."