Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Komunita growru?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
Keeper
Nový Člen

Karma uživatele Keeper - 34% Pěstitelská

Obecné ... Příspěvek č. 33

Ja hulim asi neco pres rok...jinac chodim na gympl {osmiletej}...a jsem malej smrad z okoli Prahy je mi 15..a jsem protivnej a rozmazlenej ((((o:...a hulim kazdej den...momentalne mi dost vyzname pomaha z pestovanim jedem moc pohodovej clovicek myslim ze ho tady taky muzete podkat...tak to by stacilo ne :o>

Old Post 07-07-2001 v 11:04 AM
Keeper je offline   Profil uživatele Keeper   Find more posts by Keeper   Foto galerie člena Keeper   Click here to Send Keeper a Private Message   Add Keeper to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Keeper! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JUPITER
Nový Člen

Karma uživatele JUPITER - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Je mi 18, hulim asi 4 roky, poslední 2 každej den.
Hulení dostávám od známýho, jinak pěstuju asi 3 roky.
Každej rok mam několik outdoorů a teď plánuju indoorek.

Old Post 08-07-2001 v 01:21 AM
JUPITER je offline   Profil uživatele JUPITER   Find more posts by JUPITER   Foto galerie člena JUPITER   Click here to Send JUPITER a Private Message   Add JUPITER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Urod
Nový Člen

Karma uživatele Urod - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 35

Jsem z Prahy, bude mi 20, du na VŠ, 2 roky jsem hulil jen prilezitostne, pak mi kamos, asi pred 4 mesicema dal deset gecek moc dobryho outdoor skunku - zhulil sem ho sam - takovej sem byl sobec a od ty doby jedu idoor - nedalo se to vydrzet. Urod

Old Post 08-07-2001 v 09:56 AM
Urod je offline   Profil uživatele Urod   Find more posts by Urod   Foto galerie člena Urod   Click here to Send Urod a Private Message   Add Urod to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KLKOV
Stálý Člen

Karma uživatele KLKOV - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Je mi 18, hulim 2, pěstim 2, ale ten první stal za hovno
jo a jsem z Kolína

KLKOV

Old Post 10-07-2001 v 21:51 PM
KLKOV je offline   Profil uživatele KLKOV   Find more posts by KLKOV   Foto galerie člena KLKOV   Click here to Send KLKOV a Private Message   Add KLKOV to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hugo
Stálý Člen

Karma uživatele Hugo - 18% PěstitelskáKarma uživatele Hugo - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Je mi 23 let, jsem od Brna, v Brně studuju VŠ, konzumentem od minulýho roku, letos sám poprvé outdoor, indor bude co nevidět. Grower navštěvuju už pěknou dobu. Je to tady docela cool.

.......get high.......higher than before..........

Old Post 11-07-2001 v 00:06 AM
Hugo je offline   Profil uživatele Hugo   Find more posts by Hugo   Foto galerie člena Hugo   Click here to Send Hugo a Private Message   Add Hugo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zachaliaš
Stálý Člen

Karma uživatele Zachaliaš - 9% Pěstitelská

TO CARLOS: Příspěvek č. 38

Zdar Carlosi kolik ti je ještě si se nepochlubil prozrad nám to,díkes.

Zachaliáš

Old Post 13-07-2001 v 02:41 AM
Zachaliaš je offline   Profil uživatele Zachaliaš   Find more posts by Zachaliaš   Foto galerie člena Zachaliaš     Add Zachaliaš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nihilista
Stálý Člen

Karma uživatele nihilista - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

je mi 27 myslim, hulim asi 10 let a zatim jsem sadil jen jen samy indoor ale prvni rok stal za hovno.
jinak trvale zijici v usa.
stale pracujici.
zdar

... and all my cares go Up in smoke ...

Old Post 13-07-2001 v 04:22 AM
nihilista je offline   Profil uživatele nihilista   Find more posts by nihilista   Foto galerie člena nihilista   Click here to Send nihilista a Private Message   Add nihilista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shanin
Stálý Člen

Karma uživatele Shanin - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

Budem mat 17(za 4 dni),hulim tak zhruba 2 rocky,a snazime sa s kamoskou vonku aj daco dopestovat no zatial bezuspesne...

Old Post 21-07-2001 v 19:17 PM
Shanin je offline   Profil uživatele Shanin   Find more posts by Shanin   Foto galerie člena Shanin   Click here to Send Shanin a Private Message   Add Shanin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lopata
Stálý Člen

Karma uživatele Lopata - 54% PěstitelskáKarma uživatele Lopata - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Je mi 17 - hulim 2,5roku pestoju outdoor2, indoor1.
Sem z prahy.

Mějte se zdárek.

Old Post 22-07-2001 v 08:32 AM
Lopata je offline   Profil uživatele Lopata   Find more posts by Lopata   Foto galerie člena Lopata   Click here to Send Lopata a Private Message   Add Lopata to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mephisto
Stálý Člen

Karma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% PěstitelskáKarma uživatele mephisto - 40% Pěstitelská

Obecné komunita Příspěvek č. 42

je mi 29, hulím 5 let, 4 roky outdoor, 3-tím rpkem indoor. jesm z východních čech, nejraději vodní dýmku nebo dobrýho špeka se supr modýlkem

LEGALIZE IT !!!

Old Post 23-07-2001 v 08:47 AM
mephisto je offline   Profil uživatele mephisto   Find more posts by mephisto   Foto galerie člena mephisto   Click here to Send mephisto a Private Message   Add mephisto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maestro_007
Stálý Člen

Karma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% Pěstitelská

Pohodička Komunita Příspěvek č. 43

Ja mam 18 roku, hulim 3 roky a to prvni rok kazdy den nekolikrat, potom jsemprisel na to, ze mi to nevyhovuje a tak ted dva roky hulim jenom prilezitostne.
Pestuju teprve prvnim rokem Outdoor.
Ted chci zkusit Indoor.

A jsem asi jediny Zlinak na Groweru

VIVAT MORAVA

"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."

250w - Hlina - Plagron - Indoor Mix

Super Satan 4,2m => look IT

Old Post 24-07-2001 v 08:35 AM
maestro_007 je offline   Profil uživatele maestro_007   Find more posts by maestro_007   Foto galerie člena maestro_007   Click here to Send maestro_007 a Private Message   Add maestro_007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

webmaster

Praha

za mesic mi je petadvacet
uz to bude sedm let...
prilezitostne out, ted prvni rok (diky groweru) in

pohoda, klidek, zadny spech...

Old Post 24-07-2001 v 09:40 AM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
L15KAC
Nový Člen

Karma uživatele L15KAC - 10% Pěstitelská

Obecné komunita Příspěvek č. 45

28/10/6out

Old Post 24-07-2001 v 14:43 PM
L15KAC je offline   Profil uživatele L15KAC   Find more posts by L15KAC   Foto galerie člena L15KAC   Click here to Send L15KAC a Private Message   Add L15KAC to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bud
Nový Člen

Karma uživatele Bud - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

Zdravim
Me je 18 let, jsem z Brna, hulim asi 3 roky a druhym rokem pestuju outdoor.

Old Post 24-07-2001 v 21:08 PM
Bud je offline   Profil uživatele Bud   Find more posts by Bud   Foto galerie člena Bud   Click here to Send Bud a Private Message   Add Bud to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LOUCKY.
Nový Člen

Karma uživatele LOUCKY. - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

je mi 45let kraksnim 16let a 16let pestoji inndoor.Bidlim na slupecny .

smoky

Old Post 08-08-2001 v 18:55 PM
LOUCKY. je offline   Profil uživatele LOUCKY.   Find more posts by LOUCKY.   Foto galerie člena LOUCKY.   Click here to Send LOUCKY. a Private Message   Add LOUCKY. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zachaliaš
Stálý Člen

Karma uživatele Zachaliaš - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

LOUCKY : rosekám ti hubu.

------------------[moderator edit]
O co tu jde? Trochu civilizovaně, ne?

[Edited by Moderator on 19-08-2001 at 07:45 PM]

Zachaliáš

Old Post 08-08-2001 v 19:31 PM
Zachaliaš je offline   Profil uživatele Zachaliaš   Find more posts by Zachaliaš   Foto galerie člena Zachaliaš     Add Zachaliaš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:50 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás