Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ještě mě tak napadlo - nikdy sem neměl venku kytky takhle dlouho...
Když bude ráno třeba -5°C a odpoledne 17°C, poroste to vůbec ještě?
Jak moc mráz kytku spálí? Podle mě se tak akorát obarví a rychlejš dozraje...Vaše zkušenosti? Díky!
Kolega grower má ještě venku taky nějaké modely z toho jeden který jsme sklidily minulý týden byl od začínajících mrazíků taky podobně jak ty tvoje vybarvenej-on to měl už pod kůží,ale zima tomu ještě přidala
Přeji příjemné pokouření
Příroda to vymyslela,že každý nakonec nějak dostane,co si zaslouží.Robert Fulghum
Opět sklizeny 4 rostliny. V tejhle tmě už to nemá cenu , kdyby aspoň svítilo slunce, tak by ten ICE stihnul dokvíst. Ukázal se jako nejodolnější model vůči chladu. Mrazíky už jsou asi tejden a je pořád krásně zelenej Fakt odolná kytka, škoda že nakvetla tak pozdě...
1 - Durban Poison - poslední mohykán
2;3 - Skunk #1 - taky se krásně nakonec obarvil
4;5 - tohle je ten zelenej ICE
6;7;8 - mutantní Skunk - tou paldou by se dali zatloukat hřebíky
Taque já vám udělám ještě makro vršku tý kapustičky...
Jinak u nás ve městě tedkons zašili typa co svítil 27 let, tři děti
S timhle všim, co mi visí za postelí se mi mooc dobře nespí.
A vysvětlete jim, že to máte pro vlastní potřebu a že v březnu zase musíte rozsvítit, protože toho bude málo...seremětovšechnokuaprdel!
Daruju za vodvoz
Chyba. Píšu jak trotl. 27 let mu je. Neznám, nevim. Jenom za mnou už dva dny chodí všichni mí kámoši s touhle novinkou a já vim prd
Ale asi prodával víc než je zdrávo, nebo ho někdo udal....ví bůch.