Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Green Poison(fast version)-má těžký palice který ležej skoro na zemi dostal dnes final solutiona a za 14 dní už snad půjde páradně se orosil a voní sladce ovocně.
C.N. Haze-3 týden květu a paličky rostou pomalu..nechápu hashplant i white russian ho velikostí paliček předehnali..
White Russian- 2. týden květu a paličky se neuvěřitelně za týden nafoukli.a teď má po GPFV největší paličky..a listy se mu přestali kroutit bylo to asi tím teplem
Hashplant- má krásně růžový chloupky a má přes 1,8 m
Tutankhamon- zatím první týden květu zatím nic moc,ale uvidíme v říjnu co to ukáže
Mám tu fotky z dneška
GPFV-se blíží do finále dostal dneska naposled final solution a za týden bude mít 7 týdnů kvěu...banka píše 6 týdnů a že se má sklízet na začátku září..malinko to netrefili
C.N haze-4 týden květu ale paličky se už cukrujou ale vůbec se nenafukuou
HP a WR-obrovský bambule se začínaj dělat dostali pk13-14 a mají za sebou oba 3 týden květu
Tutankhamon-zatím nijak nic moc výraznýho :/ musím počkat do října co předvede za parádu
ahoj všichni vítr pěkně zaškodil HP a CN jsem musel vyvázat, když jsem přijel tak úplně leželi a HP praskla hlavní větev hluboko do stonku...zalepil jsem to izolepou a pohoda
GPFV- 7. týden v květu a nechce dozrát...dávám mu teď už poslední týden..sem tam už nějaké pestíky hnědnou..dneska dostal jen průplach čistou vodou
C.N haze- mile překvapil, maximum pryskiřice i paldy se parádně nafoukli, vůně jako mandarinky
WR-největsí kytka a pěkný palice zatím bez vůně..
HP- zatím pěkný palice ale jsou tam jen hezký vrchy na spodky se ani nedostane světlo přes tu hromadu listí... chloupky má do fialova až do růžova..
Tutankhamon-se začíná cukrovat vítr ho taky trochu poohýbal.. ale paličky malý a asi má svilušky
Ahoj,
Green poison Fast version
seknul jsem ho 27.9. začínala už sem tam plíseň a chloupky byli z 30% hnědý..jsem zvědavej kolik s toho bude g a to banka psala dobu sklizně začátek září...ale jsem spokojenej velký palice a hodně zasypaný.mám jednu fotku co jsem usušil doma.až to doschne dodám smokereport
Green poison fast version-hodně silný skouření ...vždycky po zakouření nabíhá po 20 minutách..chuť né moc výrazná ale nasládlá s nádechem skunku...po druhym špeku
C.N haze- za týden už to chci seknout...tolik pryskyřice už jsem hodně dlouho neviděl.. nádherná vůně už se na to moc těším
Tutankhamon-svítí nádherně bíle.. už jsem na něm našel celou plesnivou šišku ale ten má aspoň 2-3 týdny před sebou
White Russian-- pořád má nějak málo pryskyřice....taky to vidím ještě na 14 dní
Hasplant- na oko nejehezčí paldy.. má nádherný barvy...začínají paličky fialovět
Původní příspěvek od Luboshek Ahoj tak mám tu nějaký update
Green poison fast version-hodně silný skouření ...vždycky po zakouření nabíhá po 20 minutách..chuť né moc výrazná ale nasládlá s nádechem skunku...po druhym špeku si jdu většinou lehnout
C.N haze- za týden už to chci seknout...tolik pryskyřice už jsem hodně dlouho neviděl.. nádherná vůně už se na to moc těším
Tutankhamon-svítí nádherně bíle.. už jsem na něm našel celou plesnivou šišku ale ten má aspoň 2-3 týdny před sebou
White Russian-- pořád má nějak málo pryskyřice....taky to vidím ještě na 14 dní
Hasplant- na oko nejehezčí paldy.. má nádherný barvy...začínají paličky fialovět
Zdravím, tak jsem dneska všechno pokosil .. s počasím to stejně lepší nebude a na Rusákovi a na Tutankhamonovi byla plíseň a housenky.a hlavně kytky ležej na zemi..jinak za ten týden to pěkně dojelo,klidně by to týden sneslo.. bylo to všechno zralý ze 70%...ještě hodim smokereport až to všechno uschne....
jinak Green poison fast version je můj letošní favorit- sladká chuť s příchutí zeminy a občas pěkně podusí..výnos kolem 350 g ještě jsem ho pořádně nenavážil..pěkně tvrdý palice a silně orosený.těžká skouřenost takovej gaučák
C.N haze ochutnám až za týden až to pořádně doschne
Foto- z dneška pár minut před kosou
S tím Green Poisonem jsi udělal chybu. Taky se mi jakoby sekl a nechtěl zrát, potom se to rozjelo a měl brutálně orosené palice, prorostlé a masivní. Sekal jsem ho 15.10. Údaje od výrobce špatné, respektive pro naše podmínky časy sklizně nesedí. Měl jsem i další fast odrůdy od Sweet Seeds a dojíždělo to od 7. Do 15.10. všechno. Příště na ně nespěchej tolik.
díky za radu příští rok ho snad budu mít znova tak ho nechám dýl...ale i tak jsem měl masivní a orosený palice..jsem s ním spokojen...rád bych viděl tvýho Greena jak vypadá pořádně zralej
no koukal jsem že uživatel krobak má Green poison klasickej a měl ho dřív zralej než já fast version...je to vážně zajímavý.. mě začal kvíst jako první ze všech kytek už 1. srpna, ale doba květu venku je cca 9-10 týdnů do úplnýho dozrání.Já ho sundal po 8 týdnech jelikož v okolí se kámošům ztratilo pár kytek, tak ze strachu jsem ho setnul.