Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Myslis ze mam pridat? Davam max davku biobizz bloom a k tomu polovicni topmaxu+ enzymy,prave jsem mel strach abych to neprehnojil kdyz zalivam kazdej druhej den plnou davku hnojiva.
Jj, mam ted podobnej problem. Je potreba pridavat rustovy hnojivo i na kvetu. Navic BioBizz je znamej tim, ze ty doporuceny davky jsou spis "minimalni". Zkus davat tak o tretinu navic (kvetovy, rustovy bych nechal na doporucene davce)..
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
cece opatrne zas to tam nelij bezhlave. Tady mas planek si to vytiskni nebo opis. http://www.redgrow.cz/images/biobizz_davkovani.jpg . Jeste u toho davkovani 1 woche(semaine) je 10-15cm a nejaky listi. Tak se rid castecne i podle toho.
Jinak s tim ze tam mas dat o 1/3 vice to bych byl teda opatrny. Sice jsem to tu cetl ale kdyz jsem to zkousel takse to kytkam teda nelibilo. Vzdy plati ze je nejlepsi merit vytok a podle toho si udelat obrazek jestli neco zerou nebo ne a pristi zalivku tomu prizpusobit.
Porad nějak světlaji už jsem i trošku případ hnojiva na květ v zalivce cca o 1/3. Vic nez je doporučená dávka,co si o tom myslíte? Omlouvám se na kvalitu fota.
Edit:nechápu p
roč je to otočene doma na pc to spravím.
Ph liju 6.3 vyteklo 6.5 dnes zkusím zkalibrovat ph metr dlouho jsem to nedělal,vypada to na stejnej problem jak v prvním kole už jsem fakt nasranej kurva :-( listy žloutnou a usichaji a celkově zas ten stav nevypadá dobre,vlhkost větrání teplota vse ok hlínu nechávám pořádně proschnout a hnojim doporučenýma dávka takze asi to ph vic už mě nenapadá... Kdyby se dalo nějak změřit to ph hlíny...
Zdrarek.. mel stejny problem.. bramborova plisen Otrhat listi.. (tě kteří napadene a uschle na půl tak strihni jen suchu cast pokud skoda trhat cely) a postrik kuprikol-em
Tak jsem zkalibroval ten ph metr,ukazoval o 0.2 min než byla skutečnost,to znamená že za růstu tam šlo nějakých 6,7.. a na květ zálivka 6,5 a ten výtok co jsem včera měřil měl teda 6,7 což je na květ kvůli zpracování fosforu asi moc co?Mám to ještě dnes pořádně prolít vodou třeba 5,8 když jsem je včera docela vydatně zalíval?Jinak tady jsou fotky z dneška,myslíte,že to půjde ještě zachránit?
Normálně to dokvete, hlavně nestresuj. To že pH měřák ukazuje rozdíl o 0,2 neznamená to, že je v pH problém, není, přidej na žrádle ( hnojivu ) v tomhle případě dusíku ( N ) nezlepší se to ( na to už je pozdě ) , ale nebude to pokračovat..
Oběti komunismu 1948 - 1989:
- 205 486 odsouzeno
- 248 popraveno
- 4 500 zemřelo ve věznicích
- 327 zahynulo na hranicích
- 170 938 občanů emigrovalo