Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
@@@@@@. Pripojuji fotky listu ktery se mi nelibej@@@@@
Kdybyste nekdo tusil co to je tak budu rad.... Koukal jsem tu na fora o listech a projevech ruznejch aspektu na nich.... Tak nak sem nic nevykoumal....
Zda se mi ze mam cerveny zilkovani hlavnich zil na listech .... Na foteckach kyti to je videt....
... Jinak se mi zda ze kytky se dost sekli diky presazovani a smiknuti .... Tak snad se konecne rozjedou....
v odstáté vodě to jistě nebude, jelikož i kdybys zaléval rovnou z kohoutku, tak se nemůže nic stát... v dnešní době je toho tak málo ve vodě, že to ta kytka ani nepocítí... jaké máš PH a EC asi nevíš, že? jinak bych řekl, že to potřebuje víc růstového hnojiva...
Zdar ..... Tak dnes jsem zastrihl co se dalo .... Na to jak ty kytky jsou "maly" tak maj 6 a vice vrcholu ... Snazim se aby vsechny vetve byli ve stejny vejsce... Prvni a druhy patro jsem nestrihal... Jinak mam dotaz ohledne slabych pater ( jak taham porad kytku dolu tak vetve co jsou dole jsou slaby ... Ty nejslabisi sem ostrih) mam si vybrat vetve robustniho typu a zbytek ustrihnout kuli energii...???
Trochu me ted sere ze misto puvodnich 6 kvetinacu sem jich tam mel narvat aspon 9 .... Necham to ted trochu vzmatorit po zastrihu a v sobotu vyfotim...
Čau floppy, určitě bych nedával 2 kytí do jednoho květináče. Jinak na růst si pořiď 250-400w metalhalid, na květ tak 600w sodík .. ale to asi víš, že by to tak mělo být. Jaké máš rozměry stanu ? Jinak co se sazení semínek týče, ideálně sadit rovnou do hlíny podle mě a do květináčku, ze kterého to lehce dostaneš (rozstřihneš, kelímek) .. určitě bych nedával 3 kytky vedle sebe na vyklíčení a pak hledal kde má který kořeny. Kdyžtak koukni tady, myslím, že to mám hodně sfarané
Konecne se mi zacina zalejvat box zeleni ... Zbyva 20cm rantl 120x120 a bude vyplneno
Resim porad problemi se zvlhcovackou kytky jsou mokry ??? Nevadi to????
Kdyz zapnu ofuk tak se ta mlha hned rozfouka... Takze ofuk pojede v noci v intervalech a ve dne jednou za dve hodiny . Zvlhcovacka ve dne .. Mam to namireno pod svetlo na stred ... Svetlo sem dal co nej niz ....
Vsechny kytky vcera dostali poradnej TRENINK LST.. + .pouzil sem vsechny dostupne metody technik.
S vysledkem jsme spokojenej , mno posud te
Jak uz bylo receno mam ve dvou kvetnikach po dvou kytkach .... Mam dve moznosti ....
A) Vyloupnout koreny i s hlinou a rozplict popripadne v prostred rozriznout :/
B) vzit obdelnikovej vetsi kvetinac a cely to presadit :/
Co jsem cet tak prej vetsinou ta vetsi neda slabsi prostor .... Kanibalky
Zdarec ,
Konecne sem prepnul , dnes jsem jeste naposled posteloval
¥¥ vyuzetilnost kytek pro roztahani po prostoru'¥¥
90% boxu je efektivne vyuzito.... mam radost, 7 kytek vyjunglovat (z toho jsou dve dvoj kytky)
dalo praci , ale velmi prijemnou, nasadil jsem LST ihned co to bylo mozny, pripojil jsem par topingu ,tez jsem se nebal skusit FIM , dokorenil jsem to scropingem ph: 5,8-6,5
Mno priste pojedu 16 kvetniku a vyhnu se 3-3,5 tydnu 18/6
Myslim ze na poprvi inBox si davam 2+ :/
Mel jsem problem "dle faqu" kytky byli na spickach (topiky) svetle zeleny, to bylo velky rozdil teplot noc/den
Pustil jsem topeni ... Aby meli 20-21 stupnu noc
..............................26-29 stupnu den
Vlhkost zacinam snizovat , myslim ze me zlobi meteo stanice... Bo kdyz jdu na kontrolu kyti tak jsou zamlzeny a maj na sobe mokrej film...tak si myslim ze tam musi bejt 70-75% vlhkost...pritom pristroj ukazuje max 65% tak nevim :/
Zapojil jsem filtr... Uz to smrdelo....
Ted asi budu muset zacit resit zda jit do scrog bojim se toho pracovani ke konci , mam box ze do nej muzu jen ze predu poradne...
A nebo to necham , napalim tomu vetrak aby byli silny...
A nebo?
Tablet mi to foti nak debilne... Sorry za ty obraceny