Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » First grow mazar 600w
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Mr.Floopy
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Floopy - 93% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Floopy - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

@@@@@@. Pripojuji fotky listu ktery se mi nelibej@@@@@

Kdybyste nekdo tusil co to je tak budu rad.... Koukal jsem tu na fora o listech a projevech ruznejch aspektu na nich.... Tak nak sem nic nevykoumal....

Zda se mi ze mam cerveny zilkovani hlavnich zil na listech .... Na foteckach kyti to je videt....

... Jinak se mi zda ze kytky se dost sekli diky presazovani a smiknuti .... Tak snad se konecne rozjedou....

Predem vsem dekuji za kus reci do temata...

Vodlet ja prase !!!
*zabijak malejch deti*

Old Post 05-10-2014 v 03:12 AM
Mr.Floopy je offline   Profil uživatele Mr.Floopy   Find more posts by Mr.Floopy   Foto galerie člena Mr.Floopy   Click here to Send Mr.Floopy a Private Message   Add Mr.Floopy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TommyGun
Stálý Člen

Karma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Zdar, zalejváš odstátou(24h) vodou? Máš nějaké enzymy? 1-2x týdně bych to prolil vodou+enzym..

Old Post 05-10-2014 v 07:30 AM
TommyGun je offline   Profil uživatele TommyGun   Find more posts by TommyGun   Foto galerie člena TommyGun   Click here to Send TommyGun a Private Message   Add TommyGun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Floopy
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Floopy - 93% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Floopy - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Jj odstatou ... Davam od biobizz Biogrow a biohaeven ... Nevim zda to ma enzyny...

Vodlet ja prase !!!
*zabijak malejch deti*

Old Post 05-10-2014 v 07:50 AM
Mr.Floopy je offline   Profil uživatele Mr.Floopy   Find more posts by Mr.Floopy   Foto galerie člena Mr.Floopy   Click here to Send Mr.Floopy a Private Message   Add Mr.Floopy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TommyGun
Stálý Člen

Karma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% PěstitelskáKarma uživatele TommyGun - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Připadá mi to na problém s pH.. Chtělo by to pH metr a kup nějaký ty enzymy..

Old Post 05-10-2014 v 08:13 AM
TommyGun je offline   Profil uživatele TommyGun   Find more posts by TommyGun   Foto galerie člena TommyGun   Click here to Send TommyGun a Private Message   Add TommyGun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fedousek
Stálý Člen

Karma uživatele fedousek - 90% PěstitelskáKarma uživatele fedousek - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

v odstáté vodě to jistě nebude, jelikož i kdybys zaléval rovnou z kohoutku, tak se nemůže nic stát... v dnešní době je toho tak málo ve vodě, že to ta kytka ani nepocítí... jaké máš PH a EC asi nevíš, že? jinak bych řekl, že to potřebuje víc růstového hnojiva...

ŘEČ PENĚZ JE VŠUDE STEJNÁ !!!

Old Post 05-10-2014 v 09:12 AM
fedousek je offline   Profil uživatele fedousek   Find more posts by fedousek   Foto galerie člena fedousek     Add fedousek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Floopy
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

Zdar ..... Tak dnes jsem zastrihl co se dalo .... Na to jak ty kytky jsou "maly" tak maj 6 a vice vrcholu ... Snazim se aby vsechny vetve byli ve stejny vejsce... Prvni a druhy patro jsem nestrihal... Jinak mam dotaz ohledne slabych pater ( jak taham porad kytku dolu tak vetve co jsou dole jsou slaby ... Ty nejslabisi sem ostrih) mam si vybrat vetve robustniho typu a zbytek ustrihnout kuli energii...???
Trochu me ted sere ze misto puvodnich 6 kvetinacu sem jich tam mel narvat aspon 9 .... Necham to ted trochu vzmatorit po zastrihu a v sobotu vyfotim...

Vodlet ja prase !!!
*zabijak malejch deti*

Old Post 07-10-2014 v 17:39 PM
Mr.Floopy
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

Prece jenom sem udelal foto

Proc jsou otoceny?

Foto: celkovy foto plus dve favoritky...

Vodlet ja prase !!!
*zabijak malejch deti*

Old Post 07-10-2014 v 17:44 PM
blystar
Host

Příspěvek č. 40

Čau floppy, určitě bych nedával 2 kytí do jednoho květináče. Jinak na růst si pořiď 250-400w metalhalid, na květ tak 600w sodík .. ale to asi víš, že by to tak mělo být. Jaké máš rozměry stanu ? Jinak co se sazení semínek týče, ideálně sadit rovnou do hlíny podle mě a do květináčku, ze kterého to lehce dostaneš (rozstřihneš, kelímek) .. určitě bych nedával 3 kytky vedle sebe na vyklíčení a pak hledal kde má který kořeny. Kdyžtak koukni tady, myslím, že to mám hodně sfarané

https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=74269

Old Post 07-10-2014 v 19:40 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Floopy
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

blystar: proc nedavat dve kyti do jednoho kvetniku....

Vodlet ja prase !!!
*zabijak malejch deti*

Old Post 07-10-2014 v 20:08 PM
Mr.Floopy
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

Foto

Vodlet ja prase !!!
*zabijak malejch deti*

Old Post 11-10-2014 v 18:25 PM
Mr.Floopy
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

Co vy nato

Vodlet ja prase !!!
*zabijak malejch deti*

Old Post 11-10-2014 v 18:26 PM
Mr.Floopy
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

Zdravim

29. Den 18/6

Kytky vypadaj zdrave ..... Thx Biobizz
PH 6.0 vytok

Konecne se mi zacina zalejvat box zeleni ... Zbyva 20cm rantl 120x120 a bude vyplneno
Resim porad problemi se zvlhcovackou kytky jsou mokry ??? Nevadi to????
Kdyz zapnu ofuk tak se ta mlha hned rozfouka... Takze ofuk pojede v noci v intervalech a ve dne jednou za dve hodiny . Zvlhcovacka ve dne .. Mam to namireno pod svetlo na stred ... Svetlo sem dal co nej niz ....
Vsechny kytky vcera dostali poradnej TRENINK LST.. + .pouzil sem vsechny dostupne metody technik.
S vysledkem jsme spokojenej , mno posud te
Jak uz bylo receno mam ve dvou kvetnikach po dvou kytkach .... Mam dve moznosti ....
A) Vyloupnout koreny i s hlinou a rozplict popripadne v prostred rozriznout :/
B) vzit obdelnikovej vetsi kvetinac a cely to presadit :/

Co jsem cet tak prej vetsinou ta vetsi neda slabsi prostor .... Kanibalky

Jinak posvitim jeste cca tyden a pak prepnu

Zde jsou "spatne" foto ..... Nemam ted fotak....

Vodlet ja prase !!!
*zabijak malejch deti*

Old Post 19-10-2014 v 02:32 AM
Astronautr
Stálý Člen

Karma uživatele Astronautr - 89% PěstitelskáKarma uživatele Astronautr - 89% PěstitelskáKarma uživatele Astronautr - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

Podle fotek bych na nic necekal a prepl.l

Old Post 19-10-2014 v 11:16 AM
Astronautr je offline   Profil uživatele Astronautr   Find more posts by Astronautr   Foto galerie člena Astronautr   Click here to Send Astronautr a Private Message   Add Astronautr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Floopy
Stálý Člen

Příspěvek č. 46

Mno ono to zkresluje...
Mam to nacpany v jednom rohu .... Takze jak rikam chybi mi profil L ...120x120x20
Chci to mit narvany k prasknuti....

Vodlet ja prase !!!
*zabijak malejch deti*

Old Post 19-10-2014 v 15:59 PM
Mr.Floopy
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

34.den 18/6 2.den 12/12

Zdarec ,
Konecne sem prepnul , dnes jsem jeste naposled posteloval
¥¥ vyuzetilnost kytek pro roztahani po prostoru'¥¥

90% boxu je efektivne vyuzito.... mam radost, 7 kytek vyjunglovat (z toho jsou dve dvoj kytky)
dalo praci , ale velmi prijemnou, nasadil jsem LST ihned co to bylo mozny, pripojil jsem par topingu ,tez jsem se nebal skusit FIM , dokorenil jsem to scropingem ph: 5,8-6,5

Mno priste pojedu 16 kvetniku a vyhnu se 3-3,5 tydnu 18/6

Myslim ze na poprvi inBox si davam 2+ :/

Mel jsem problem "dle faqu" kytky byli na spickach (topiky) svetle zeleny, to bylo velky rozdil teplot noc/den
Pustil jsem topeni ... Aby meli 20-21 stupnu noc
..............................26-29 stupnu den

Vlhkost zacinam snizovat , myslim ze me zlobi meteo stanice... Bo kdyz jdu na kontrolu kyti tak jsou zamlzeny a maj na sobe mokrej film...tak si myslim ze tam musi bejt 70-75% vlhkost...pritom pristroj ukazuje max 65% tak nevim :/
Zapojil jsem filtr... Uz to smrdelo....

Ted asi budu muset zacit resit zda jit do scrog bojim se toho pracovani ke konci , mam box ze do nej muzu jen ze predu poradne...
A nebo to necham , napalim tomu vetrak aby byli silny...
A nebo?

Tablet mi to foti nak debilne... Sorry za ty obraceny

Vodlet ja prase !!!
*zabijak malejch deti*

Naposledy upravil Mr.Floopy 26-10-2014 v 16:34 PM

Old Post 26-10-2014 v 16:23 PM
Dr_paradox69
Stálý Člen

Karma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% PěstitelskáKarma uživatele Dr_paradox69 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

na poprve peknee...jedu taky mazary a vypadaji uplne stejne...zatim uvidime v kvetu...

Old Post 26-10-2014 v 17:39 PM
Dr_paradox69 je offline   Profil uživatele Dr_paradox69   Find more posts by Dr_paradox69   Foto galerie člena Dr_paradox69   Click here to Send Dr_paradox69 a Private Message   Add Dr_paradox69 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:53 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás