Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Náhoda je příjemný polštář k odpočinku pro všechny,kteří by chtěli vše to božské,naplněné smyslem a ukazující cíl,z kosmu vyloučit,a to ve prospěch jalové myšlenky,že vesmír postrádá účelné uspořádání a že vznikl sám ze sebe. H.FRITSCHE
Dnes večer kytky omrknu,zvážím eventuální lehkou zálivku vodou, je možný,že vypnu světlo a nastavím jen odtah s občasným ofukem, asi teda nějaký ten den tma a teplo a sucho. Takže mi kosa vychází nejspíš na pátek, to ale jedu zase na den do Prahy, každopádně do konce tohodle tejdne bude úplné dozrání, zkontroluju trichomy. Dokonce mi kosa vychází na dobu kolem úplňku. (Věř si čemu chceš,na fázích měsíce fakt cosi je). Zatím s úctou se loučí celek. Ne však na dlouho, ať se daří.
Uz jsi to okostoval? Jsem zvedavy na chut a na ucinky. Hledam nejaky model, co neni deep, respektive mi trava nedela moc dobre, ale stejne bych se chtel uvolnit a nakopnout kreaitivout a to tenhle mode by mel umet. Navic pry libove voni a chutna po ovoci. Co mi k tomu muzes rict?
Po deseti dnech sušení kytek v celku,ve tmě s teplotou okolo 17 stupňů, jsem provedl manikůru a následně lehké rozstříhání kytek na menší části. Krycí listy byly téměř suché, pálky vlahé. Pro jistotu jsem zvedl krátkodobě teplotu, poté kytky vložil do otevřených papírových pytlů a nechávám ještě dojet. Častější kontrolu považuju v téhle fázi ještě za nutnou. Vybral jsem si nejvíce suchou kytku a z ní vzal na koštovačku. (Je na fotce) Vůně sušiny je ovocná, hmota se stává kompaktnější, ale stále je to jako bych stříhal žvejkačku. Což mi připomíná, že na rozdíl od jinejch modelů, kdy jsem měl nůžky černé, tak zde jsou spíše medově hnědé. No, po ubalení a zapálení je kouř zpočátku ještě lehce cítit "zeleně", pak už ne. (Inu ještě je krátká doba sušení). Takže škrábání nic, kašel nic, prostě lahoda. Účinek nastoupí velmi rychle a důkladně :-) Hlava brní, nápady se jen hrnou a přitom není potíž vstát a něco dělat. Mraky různejch modelů vyzkoušený nemám, ale tenhle model patří k nejsilnějším co jsem zkusil. Všema deseti,ne spíš dvaceti prsty doporučuju.
Závěr: Po 14 dnech od začátku sušení jsem převážil samostatně tři kytky a ty samé znovu zvážil po čtyřech týdnech. První číslo je hodnota po 2týdnech,za lomítkem hodnota po 4týdnech. 76/71, 67/57, 74/65. Zbývající kytky zváženy jen jednou, a to nyní po 4 týdnech, a váha ukazuje v průměru u každé jedné okolo 64g. Takže průměrná váha čisté sušiny z 10kytek je na jednu zhruba 63g. A to při nezastřižení a poměrně dlouhé době vegetace. Spokojenost. Jsem rád za zkušenost s klonama i s květníkem z textilu. Ať se vám všem dobře daří.
Náhoda je příjemný polštář k odpočinku pro všechny,kteří by chtěli vše to božské,naplněné smyslem a ukazující cíl,z kosmu vyloučit,a to ve prospěch jalové myšlenky,že vesmír postrádá účelné uspořádání a že vznikl sám ze sebe. H.FRITSCHE
Dekuju za info. GP jedu ted taky, mam 21.den kvetu od prepnuti, ale rozhodne se to nemuze podobat tomu tvemu co je objemu tyka. Prijde mi, ze to mam cele tak o tyden opozdene. Myslim si vsak, ze je to v dusledku zimy (nemohu moc regulovat teplotu a pres noc teplota dost klesa). Takze asi tim to bude a take tim, ze stale odstrihuji vetve, ktere jsou hodne dole, nebo se jim nedostava svetla, takze holky i dost stresuju. Se zastrihavanim ale koncim, protoze jsem snad odstrihal uz vse a zbytek, co jeste bude stinit maximalne ohnu, nebo zastrihnu list nad tim. Hnojky jedu nonamelowendy, ale pridavam si i vlastni kvas kopriv a slepicincu. Snad taky docilim aspon podobnyho vysledku, jako ty Ze je model silny me az tak jako "prilezitostneho konzumenta" netesi, kazdopadne to, ze muzes v klidu fungovat a nebo se nechat relaxovat jsem pozadoval a gue mi to prave proto doporucil.