Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No původně jich mělo být 5.. jedna se bohužel nechytla no... pak by to asi vycházelo hezky.. Jediný co mě trápí je to, že nejvyšší rostlinka se furt táhne a to je už tak 10cm od stínítka. Mám strach aby se vlezla. Nějaký rady jak ju zastavit? (stříhat ju fakt nechcu protože má nádhernou špičku ze které bude asi pěknej salámek.)
Zdravim, pekny kytis... taky jedu 250 a dnes nebo zitra budu prepinat jestli ti jedna prerusta tak ji ohni smerem nekam kde mas misto.. jinak zavidim ti tvyho tatika tak at to kvete
Tak holkám se krásně daří, začínají se obsypávat a ukazuje se první cukřík :-) Pocity z toho mám nádherný, vůně začíná být hezky pronikavá. Nejvyšší holka má 80cm. Co se týče chorob atd tak zatím bez jediného problému. Aktuální teplota 23,3°C a 34,5% vlhkosti.
Dnes jsem se rozhodl, že holky zkusím trochu víc krmit. Teď používám Plagron AlgaBloom a chtěl bych k němu něco přihodit.. co doporučujete? aspoň nějakej bud accelerator ci neco take?
Původní příspěvek od Taurus95 Dnes jsem se rozhodl, že holky zkusím trochu víc krmit. Teď používám Plagron AlgaBloom a chtěl bych k němu něco přihodit.. co doporučujete? aspoň nějakej bud accelerator ci neco take?
Jak moc se vyplatí ty květový akcelrátory a tak? JE to hodně viditelnej rozdíl? (když vedle sebe položíš dvě palice, poznáš kerá byla s a která bez akcelerátoru?
Původní příspěvek od Taurus95 Jak moc se vyplatí ty květový akcelrátory a tak? JE to hodně viditelnej rozdíl? (když vedle sebe položíš dvě palice, poznáš kerá byla s a která bez akcelerátoru?
Nevim, nezkoušel jsem, když už to tam leju tak to leju ke všem.
Původní příspěvek od Taurus95 Jak moc se vyplatí ty květový akcelrátory a tak? JE to hodně viditelnej rozdíl? (když vedle sebe položíš dvě palice, poznáš kerá byla s a která bez akcelerátoru?
haha,se divim,že sem si na to vzpomněl a ke všemu to ještě našel.tohle si projdi,je tam to srovnání
Tak přidávám nějaký fotky Den co den se kytičky osypávají, začíná se mi to opravdu líbit Ps.: ta poslední fotka nemá být nějaká umělecká úprava ale jen aby nebyl vidět pokoj Co se týče celkově fotek doporučuju prohlížet v plné velikosti :-) pak je videt to co ma byt