Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
foto z 20 dne kvetu ......sem zvedav....musel jsem je opet trosku polamat a radsi strcit kolinko protoze slecna ssh je pekne nezmarna a porad chtela jit do verchu takze ten kdo rikal ze to je malo atd....tak pro vasi informaci me to prerostlo......skoda priste jen 48h a pak na kvet:-D
foto 31 den kvetu a zase budem zohybat a semtam nejaky ten listecek....dostaly pruplach vodou a potom zalivku z ec 2,3 a ph 5,8 a docela se jim to libilo.......
36den kvetu snazil jsem se je vyfotit v denim svetle ale je tam toho tolik k foceni ze jsem si neumel vybrat :-D devcata dostavaji ec mezi 2,6 az 2,8 ph se snazim drzet mezi 5,6 az 6,0 radsi nepridavam kyseliny jinak....
Původní příspěvek od 'Ts@FnI'* 36den kvetu snazil jsem se je vyfotit v denim svetle ale je tam toho tolik k foceni ze jsem si neumel vybrat :-D devcata dostavaji ec mezi 2,6 az 2,8 ph se snazim drzet mezi 5,6 az 6,0 radsi nepridavam kyseliny jinak....
Zatím to vypadá dost slibně, s tímto SSHaze se dá bělat hodně vysoký výnos, tak je snad nepřepálíš.
EC by Ti v tomto nákvětu mělo stačit 2,2, max 2,4 a jak začnou zavadat pestíky, tak do EC2. Prostě vytvářet rovnováhu, ono to vyšší EC není tak nebezpečné, jako to, jak dokáží snižovat PH naakumulované hnojiva v substrátu. Budu sledovat, pěkný pěst.