Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Brý večír.Matkář mně ještě pozdržel s přepnutím,poporostly.Bohužel jsem ženě volal ,jak ted bylo 10 a víc pod nulou at pustí topení na plno a přidá otáčkám na regulátoru odtahu,jenže to hned nepochopila které to je kolečko a ucvakla mi 4 hodiny na časovači lampy:Holkám bylo svíceno 2 dny od 22:30 do 7:30 bo tak nějak ,tak už jsem to dnes ubral na 12/12 .Zítra večer foto
Než zapomenu : Na růstu pod HPS byly přesně 14 dní ,z toho mi odešel předřadník- 1 den z5 pod trubicema a 2-3 dny jsem je asi griloval nonstop,a 5 hodin z toho mi nejela ventilace - časovač nevypl a zalil jsem ph pod 5 :-D Takže tak.....
ten časovač zahoď, zničí ti obvody v baráku...
inak som zvedavý, či to z tých svetelných a tepelných šokov nezačne hermiť, ocheckuj to poriadne, hned jak začnú nabiehať do kvetu.
a ten časovač zahoď.
Inak si myslím, že by si ich mohol ohnúť, nech si vezmú celý priestor, však uvidíš, jak sa ti budú ťahať na 12/12.
jo, a ten časovač zahoď.
Míír
600W
Zipper, zipper, zazipuj ten sakl ať to necejtí krypl!