Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar, dnes 36 dní na květu, mám dotaz ohledně hnojení Jungle in da box protože jsem z toho magor. Tady na groweru je hnojící tabulka rozdílná než ta, co mi přišla spolu s hnojkama, tak sem teď napíšu jak hnojím já a prosím opravte mě jestli to dělám na pejču.
Teď jedu v hlíně (light mix) Růst: A - 10.5 ml.
B - 3.5 ml.
Micro - 7 ml. vše je na obsah 10 litrů.
Květ: A - 5.5 ml.
B - 16.5 ml.
Micro - 11 ml. Taky vše na 10 litrů.
Matky mám v kokosu a hnojím A - 26 ml.
B - 13 ml.
Micro - 13 ml. vše opět na 10 litrů.
Ještě dost dobře nechápu složku B (květové aktivátory) jak ji používat? K tomu všemu, tedy k A+B+M ? Nebo nahradit klasickou složku B?
V tabulce tahle složka vůbec není, poraďte prosím, přikládám i foto zmiňované složky.
Čusec nedávno jsem koupil taky jidb na zkoušku. No podle tabulky by jsi měl mít poměr hnojiv (A-M-B) v růstu - 3-2-1..Květ 1-2-3...takže to mícháš dobře..No a to + květové aktivátory znamená že jsou obsaženy ve složce B, takže už nemusíš používat žádné květové boostery apod,3 láhve a nic víc, proto sem je prudnul..
Ze začátku jsem ztoho byl též lehce zmatený, holt tu tabulku nemají v ml ale ec- zkoušel jsem poměřovat jejich orientační hod. k dosažení ec1- na Lvody 1,5mlA 1mlM 0,5mlB a vše sedí(zdrojovka O,1) takže to maj kluci z džungle vychytaný....
Původní příspěvek od Loopuch Čusec nedávno jsem koupil taky jidb na zkoušku. No podle tabulky by jsi měl mít poměr hnojiv (A-M-B) v růstu - 3-2-1..Květ 1-2-3...takže to mícháš dobře..No a to + květové aktivátory znamená že jsou obsaženy ve složce B, takže už nemusíš používat žádné květové boostery apod,3 láhve a nic víc, proto sem je prudnul..
Ze začátku jsem ztoho byl též lehce zmatený, holt tu tabulku nemají v ml ale ec- zkoušel jsem poměřovat jejich orientační hod. k dosažení ec1- na Lvody 1,5mlA 1mlM 0,5mlB a vše sedí(zdrojovka O,1) takže to maj kluci z džungle vychytaný....
Díky moc kámo, takže hnojíme oba stejně, mám taky zdrojovku 0,1.
Ale mě ještě zajímá jak mám použít tu láhev no fotce, protože to je čtvrtá která v tabulce vůbec není, mám klasickou 1l-A + 1l-B + M a navíc tahle na květ, takže otázka zní, mám používat složku A+B+M + tuhle složku B květ? Ale to zase nevím kolik ml.l. téhle složky mám dát protože o ní není nikde ani zmínka. Prozatím dávám stejně jako složky M ale nemám tucha jestli to nekurvím.
Pardón že vám vpadám do řeči pánové,ale pokud se nemýlím tak ta láhev s nápisem +květové aktivátory podle mého je něco jako PK13/14
Ale je možné že kecám sračičky
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
chlape, pěkné kyti, ale nekurvi to hnojení! složky jsou jen 3 A-grow, M-micro a B-bloom, prostě v tom starter kitu jsou dvě flašky B složky, protože květ trvá déle a spotřebuje se nejvíc složky B..
nejsou dvě flašky B-bloom a B-květový aktivátor..
Mám tu samou lampu na růst, zrovna nedávno jsem zbouchal mini růstárnu/matkárnu a koukám že ta lampa utáhne i pěkný stromečky. prosímtě jak velký máš ten box a ženy jsou jak vysoké? dle fotky bych tipnul 30-45cm? Zrovna chystám první selekci, tak sem napnutý jak struna .. dost se na to teším =).
Jinak pěstitelské výsledky máš parádní...Ať se daří