Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zduř všichni.Zkrz nedostatku času a trochu lenosti,jsem se dokopal k nějaké aktualizaci až teď.Uplynulo nám 20. dní a pomalu se blížíme ke konci.Holky dostávaly každou zálivku hnojky.Asi co 3 dny 0,8-1,3 L si vzaly.Smrádek nehorázný,orošené je to taky.Moc mě překvapilo,že toto kolo je to bez různých breberek a jiných nástrah.Jen snad trochu Ph,ale půjčil jsem si měřák a doladil jsem to.Před dvěma dny jsem zahájil proplach upravenou čistou vodou.Trochu jsem to protrhal.
Za nedlouho už některé kytky půjdou pod kosu a já budu rád,že i s tak nekompletním vybavením to dojely bez nějaké větší újmy...no už se nemůžu dočkat.
Ahojte Všichni.Dnes jsem holky za tmy trochu nafotil a tudíž udělám opět menší up.
Jsem ve dni šedesátém a z toho asi už 12 dní flushuju čistou upravenou vodou.No a jak to tak vypadá,tak holkám dám nejspíš poslední světelný den.Jeden den tmy a kosa proběhne v pátek.Takže další up bude o sklizni.Zatím se mějte a jukněte na fotečky.Ať to roste
Ahoj Všichni.Sice trochu se spožděním,ale přece.Tak jak jsem říkal v pátek jsem za pomoci mé přítelkyně a psa sklidil všechno co kvetlo :P .No i tak to zabralo skoro 4 hodiny a to by to mohlo vypadat trochu líp,ale byl kvapík No momentálně už to schne a já už se nemožu dočkat první koštovačky :P
No takže další up bude smokereport a nějaká ta výsledná gramáž + fota sušiny.
Co se týče gramáže (jsem skeptik+rozmanitost druhů) ,tak můj tip je 330g.
Zatím se mějte a smějte
Ahojec.
Materiál je nasušen,nastřihán do sklenic a už si hoví v lednici.S výsledkem jsem mile překvapen.
Váha ukázala celkem příjemné číslo
MK-Ultra 2x - 62g
Pre 98 Bubba 4x - 90g
Sour Star 4x - 115g
Chemdawg 3x - 86g
Catarct Kush 3x - 109g
Celken tedy - 462g
Co se týče chuti tak super.Jen jsem ještě pořádně nepokoštoval,takže udělám ještě edit smokereportu
Jinak dík Všem co sledovali vlákno a dík za pozitivní karmy.
Přeju Všem veselé a košaté Vánoce a vyhulený rok.