Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hightimes: Souhlasim s tebou. Taky bydlim v panelaku a zjistol jsem ze se nejaky duchodce se mi diva dalekohledem do oken. Hajzl. Zatim jeste nic ze by nekdo prijel v cernem, ale ti duchodci jsou pekne kurvy.
Presne o tom mluvim- a zrovna v tom protejsim baraku bydlí hafo bejvalejch policajtu ale ted sou duchodci a mysli si ze sou furt flojdi a tak vse hlasí a pak sme vsichni v hajzlu
asi sefakt zaměřím na stromový kytičky a pak budu mít vonavý paličky. na strom to dám někam prič do lesa a už vím kam. tam je prales škaredej . nohatam ani nevleze. to sem šel totiž jednou na ryby a lesík my padnul do voka tak sem si řekl že tady by to mohlo bejt vono. s kámošema sme se domluvily že tam na jeden den pujdem jentak sednout zahulit a udělat vohen a kecat vo všem možným- při tom samozřejmě nenápadně obhlížet okolí jestli tu někdo projde ale zaroven i stromeček vyhlížet. no seděli sme tam celej den a chytali ryby a pak sme si taky každej jednoho pstroužka udělali a za celej nádhernej den (bylo fakt pěkně) sme tam neviděli ani živáčka. no já se ani nedivím kdo by taky do takovyhle diry lezl tam je to samej strom spadenej na zemi všude hafo větví (najdou sve uplatnění na nenapadnej žebřík- no proč vlastně nenápadnej když tam nevkročí ani noha) a ty stromy sou porostly asi 10cm vrstvou mechu takže to vypadá že tam se o to nikdo dlouho nestaral a to je jen dobře. no květináče už mám koupím ještě nějakej ohebnej drát maximálně pár hřebů ale to je všebudu jich tam davat pět. vždycky najdu vhodnou větev ana ni ten květník jaksi položím a přidělám ho ke stromu a až budou kytičky větší nějak je zafixuju ke stromu aby mi neulítli. zavlažování: pod květník přidělám podmisku do ní naleju vodu a ke stromu přidělám 2L PET lahev s vodou a s 4mm hadičkou která bude doplnovat vodu v misce- ale co je tam blízko potok takže nemusím tahat vodu sebou. samozdřejmě nebudu dávat jen na strom ale i normálně někam k lesu nebo do kukuřice nebo do malin to je jedno prostě neco vymyslím. jo a ještě at vám všem ty kyti pěkně rostou.