Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » NovÁČek
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
hraběnka
Stálý Člen

Karma uživatele hraběnka - 94% PěstitelskáKarma uživatele hraběnka - 94% PěstitelskáKarma uživatele hraběnka - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Nevím co z rozčilení mám teď napsat !?!
V první řadě všem díky za podporu a rady - dobrá rada je vždy nad zlato , trochu jsem dle rady přihnojila tekutým NPKčkem a změřila PH - to je v mezích 5,5 - 6 ! Povolala jsem i přítele co pěstuje ale jenom v přírodě ,nakonec jsme v kytkách objevili nějakou zas...ou havěď. Jsou to milimetrové bílé žížalky co občas poskočí. Já to neznám,přítel to taky nikdy neviděl a kytky vypadají,že to budou mít brzo za sebou.
Poslední věc co jsem udělala,vybrala jsem kytky z květníků,namočíla do vody a zbavila kořeny kompletně od hlíny a těch sv..í !!! Kytky jsem znovu zasypala do květníků novou AGRO-hlínou a teď čekám jestli to přežijou.
Když se to povede,tak dám příště nejaké foto.Ty malé příšerky byli tak malé,že se nedali na fotce ani rozeznat.
Ještě jednou všem děkuji za podporu a rady.

hraběnka

Old Post 16-04-2012 v 23:26 PM
hraběnka je offline   Profil uživatele hraběnka   Find more posts by hraběnka   Foto galerie člena hraběnka   Click here to Send hraběnka a Private Message   Add hraběnka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MedvedBrtnik
Stálý Člen

Karma uživatele MedvedBrtnik - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Copak jsi měla původně za hlínu? Sterilizovala jsi jí před výsevem? A hlavně - sterilizovala jsi tu novou? V substrátu od Agra jsem měl kdysi smutnice, venku s tím problém nebyl, ale za oknem v truhlíku mi larvy užraly komplet kořínky. Když jsem kytky vyhrabával, byla tam celá kolonie a požírala mi chudinky od spodu. Jestli to jsou smutnice, tak těm se daří ve vlhké půdě, nenechával jsem ji dostatečně proschnout a proto z toho byla taková katastrofa. Nevím, jak často zaléváš ty, ale dej si na tohle pozor, hodně začátečníků přežene péči o kytky, chce jim dát maximum, přelívají, moc hnojí a pak jsou z toho trable. Tak bacha na to. A jestli máš tři stovky, kup si Light Mix v Growshopu, určitě to bude lepší jak hlína od Agra. Ale určitě bych u ní také doporučil sterilizovat..

OutdOOr OrthOdOx

Old Post 16-04-2012 v 23:39 PM
MedvedBrtnik je offline   Profil uživatele MedvedBrtnik   Find more posts by MedvedBrtnik   Foto galerie člena MedvedBrtnik   Click here to Send MedvedBrtnik a Private Message   Add MedvedBrtnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hraběnka
Stálý Člen

Karma uživatele hraběnka - 94% PěstitelskáKarma uživatele hraběnka - 94% PěstitelskáKarma uživatele hraběnka - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Použila jsem ZAHRADNÍ SUBSTRÁT B , do kterého sadím vše co mám doma - zatím to bylo bez problémů. Přítel co mi pomáhal se zachraňováním,tak mi říkal,že i on si občas donese nějakou havěď právě s hlínou a že se poptával na ty moje příživníky a prý to byli chvostoskoci !?!

Kytky se zcela nepodařilo zachránit,ale nevzdávám to !!!
Vyhodit pozůstatek by byla škoda a mám se alespoň na čem učit.

Dvě kytky měli moc okousané kořínky a přesazení jim nepomohlo,tak ty šli na odpis.
Jednu jsem prostříhala od všech povadlých listů a teď pokračuje po přesazení v novém květníku a z těch dvou jsem zachránila 4 řízky,které se teď ještě vzpamatovávají zasunuté v pohárku s roztokem od přítele,co to používá pro kytky u hydra.
Jako substrát jsem použila hlínu od AGRa s přidáním Kristalonu-alespoň to tak píšou na obale.Před použitím jsem to nechala projít pečící troubou.

Další rady jsou vřele vítány !!!!!!!!!

hraběnka

Naposledy upravil hraběnka 24-04-2012 v 19:49 PM

Old Post 22-04-2012 v 10:28 AM
hraběnka je offline   Profil uživatele hraběnka   Find more posts by hraběnka   Foto galerie člena hraběnka   Click here to Send hraběnka a Private Message   Add hraběnka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hraběnka
Stálý Člen

Příspěvek č. 36

Zachráněná kytka se vzpamatovala od posledního focení v celku asi dobře , protože se začíná rozrůstat i do boku. Chvostoskoků jsem se zbavila - HURÁ !!!!
Z těch dvou ostatních jsem udělala alespoň nějaké řízky. Jak je psáno v příspěvku víš,tak jsem řízky nechala v roztoku od přítele co pěstuje v hydru. Roztok dolívám , ale při kontrole spodků kytek zatím nevidím žádnou tvorbu kořínků –JE TO NORMÁLNÍ ??? Jinak jsou řízky pěkné zelené,mají pevné listy – jenom nevím kdy se objeví kořínky, abych je přesadila do květníků.
Kdo si děláte vlastní řízky,napište jak asi dlouho trvá tvorba nových kořenů – DÍK .
Řízky jsou ve vodě 10 dnů .

hraběnka

Old Post 03-05-2012 v 10:05 AM
MedvedBrtnik
Stálý Člen

Karma uživatele MedvedBrtnik - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Klony většinou koření cca 14 dnů, ale někdy třeba i tři týdny. Hlavně měň ten roztok, ať ti to nezahnívá odspodu.

OutdOOr OrthOdOx

Old Post 03-05-2012 v 10:10 AM
MedvedBrtnik je offline   Profil uživatele MedvedBrtnik   Find more posts by MedvedBrtnik   Foto galerie člena MedvedBrtnik   Click here to Send MedvedBrtnik a Private Message   Add MedvedBrtnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hraběnka
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

To MedvedBrtnik

Zatím jsem jenom dolívala,ale kontroluju jestli se netvoří nějaký povlak na vodě nebo na stonku, ale zatím je vše čisté.Dík za radu,budu to dál pečlivě sledovat.

hraběnka

Old Post 03-05-2012 v 13:39 PM
hraběnka
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

Díky za rady a info,
při dnešní kontrole řízků jsem našla centimetrové kořínky.
Jeden řízek jich měl tři a ten druhý dva. Tak jsem vzala květníky a substrát od AGRa a jsem spokojenější.
Holky zatím nechám za oknem,aby se zakořenili a potom už je nechám,ať si zvykají na přírodní sluníčko.
Snad ta moje první letošní smolná sezóna něco přinese.

hraběnka

Old Post 08-05-2012 v 18:59 PM
mimacka
Stálý Člen

Karma uživatele mimacka - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

- řízky se podle všeho ujali , přemístnila jsem je na okenní parapet a teď už jenom aby to rostlo.

mimacka

Old Post 20-05-2012 v 17:33 PM
mimacka je offline   Profil uživatele mimacka   Find more posts by mimacka   Foto galerie člena mimacka   Click here to Send mimacka a Private Message   Add mimacka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hraběnka
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

- řízky se ujali tak jsem květníky usadila na okno a teď už jenom chodím zalívat a kontrolovat jestli jsou v pohodě.

hraběnka

Old Post 20-05-2012 v 17:37 PM
floutek93
Nový Člen

Karma uživatele floutek93 - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

Dej je spíš ven ne? Tam bude určitě víc světla.

Old Post 20-05-2012 v 18:10 PM
floutek93 je offline   Profil uživatele floutek93   Find more posts by floutek93   Foto galerie člena floutek93   Click here to Send floutek93 a Private Message   Add floutek93 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hraběnka
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

Dík za reakci - je jasné,že pokud je hezké počasí,tak jsou kytky z venkovní strany,ale na noc je dávám dovnitř,protože i když zmrzlíci už jsou podle kalendáře prič,tak ráno mám na teploměru pouze +4 stupně.

hraběnka

Old Post 20-05-2012 v 18:33 PM
Nicker
Stálý Člen

Karma uživatele Nicker - 86% PěstitelskáKarma uživatele Nicker - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

Klidně je vyhoď natrvalo Podle fotek jsou už docela odrostlé, takže by jim to nějak extra vadit nemělo

Sleduj, chval, kritizuj - předapokalyptický outdoor Apogrow 2012

"Není Tvým úkolem chápat cestu druhých nebo ji odsuzovat. Tvým úkolem je poznat svou vlastní cestu a s radostí po ní kráčet." B. Mohr

"The only dead bodies from marijuana are in the prisons and at the hands of the police." J. Herer

"Povaha rostliny se odráží v povaze Vás samých. Můžete tedy očekávat, že bude jen tak dobrá, jako jste Vy sami." Nicker

Old Post 20-05-2012 v 21:21 PM
Nicker je offline   Profil uživatele Nicker   Find more posts by Nicker   Foto galerie člena Nicker   Click here to Send Nicker a Private Message   Add Nicker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hraběnka
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

Dík za rady - vykonáno.
Kytky jsem dala natrvalo ven , mám ale na vás zkušenější zase jednu otázku - jak jinak ..... ale nejsem blondýna .

Když už jsem kytky zbavila skákajících chvostoskoků,přesadila je a oni se mi chytli,říkám si,že by byla blbost je vyhodit a začít znovu - času je na novou sadbu dost a vyhodit to můžu kdykoliv.chci se ale něčemu taky naučit,tak to beru jako pokusné kolo CO SE STANE KDYŽ .....

Tak konečně prostor pro otázku a odpověď.
Spopdní listy mají pět dílků ale ty nové mají jenom tři - podle fota je to vidět.
Nechat to růst bez zásahu a časem se to spraví v dalším patře samo ?
Nebo je mám dát na den-dva do tmy ? Na kytkách už se objevili pohlavní samičí chloupky ,takže pohlaví je jasné,´- jsou to obě holky.

Dík předem za rady a názory .

hraběnka

Old Post 28-05-2012 v 10:16 AM
EDA45
Stálý Člen

Karma uživatele EDA45 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

citace:
Původní příspěvek od hraběnka
Dík za rady - vykonáno.
Kytky jsem dala natrvalo ven , mám ale na vás zkušenější zase jednu otázku - jak jinak ..... ale nejsem blondýna .

Když už jsem kytky zbavila skákajících chvostoskoků,přesadila je a oni se mi chytli,říkám si,že by byla blbost je vyhodit a začít znovu - času je na novou sadbu dost a vyhodit to můžu kdykoliv.chci se ale něčemu taky naučit,tak to beru jako pokusné kolo CO SE STANE KDYŽ .....

Tak konečně prostor pro otázku a odpověď.
Spopdní listy mají pět dílků ale ty nové mají jenom tři - podle fota je to vidět.
Nechat to růst bez zásahu a časem se to spraví v dalším patře samo ?
Nebo je mám dát na den-dva do tmy ? Na kytkách už se objevili pohlavní samičí chloupky ,takže pohlaví je jasné,´- jsou to obě holky.

Dík předem za rady a názory .

Slečno hraběnko,nech to v klidu odrůst,bez zásahu,po cca 2 patrech začnou růst zase pětičepele..Je to normální reakce kytek na stresy.Hlavně žádnou tmu,to bys ty trojčepele pak jen podpořila dalším stresem,protože kytka by nevěděla,jestli má růst nebo kvést..

Old Post 28-05-2012 v 10:32 AM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hraběnka
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

To EDA45

-díky moc za rychlou reakci ,potěšující zpráva vždycky přijde vhod.
Budu teda zavlažovat,sledovat a pak přidám nějaké foto jak se jim povede.

hraběnka

Old Post 28-05-2012 v 10:50 AM
hraběnka
Stálý Člen

Příspěvek č. 48

Zdravím příznivce pěstění a všechny co jsou mi ochotni poradit.
Dávám malý up co se událo.

Řízky se pěkně rozrostli,kytky mají 30 cm,zpočátku lístky měli světe zelenou barvu ale teď jak jsou venku,tak pěkně ztmavli.

Kytkám začínají hustě vyrůstat boční větvičky a tady bych prosila o nějakou radu od zkušenějšího - mám je nechat růst podle svého mebo mám u kytet zasrřihnout vršek už td nebo ještě měsíc počkat.

Od zasazení řízků teď mají kytky cca 30 dnů.

Za názory a rady předem dík.

hraběnka

Old Post 09-06-2012 v 08:54 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:53 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás