Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pardon nehodily se mi sem fotky, ale uz jsem to napravil..
V patek jsem naposled hnojil a dnes rozjel flushing. Zkousim valstni ideu v praxi - zalevat budu pouze odstatou vodou s pridanim CO2 tablet..ty snizujou ph (mame tu dost tvrdou vodu) a navic to neni zadna chenie do kytek, ale jen kyslik navic.. Tudiz je v idealnim pripade radne proplachnu a vycistim od usazenin a zaroven jim jeste pomohu s transportem zivin do palic..
Já přidávám tablety v růstu, takhle ve flushi o tom nic nevím, určitě jim to neublíží, o přínosech se dá spekulovat (pokud větráš, tak ve vzduchu samozřejmě CO2 je)..
Ten kyslík navíc a celkovou očistu substrátu by lépe obstaral peroxid, ne, jestli to děláš kvůli tomu..?
Nazdar máš to pěkné,ale mohl bys prosím toho albína a některé druhy,hlavně OB vyfotit bleskem,nebo na normálním denním světle,protože ty barvy s výbojky jsou hrůza.
Jinak-K+.
2. Onen slibovany albini na vrcholcich bocni palice BB2. Neslo mi to moc dobre vyfotit takze tohle je nejlepsi vysledek. jinak ta palice to dela prubezne cely kvet..vzdy jeji nejvyssi vrcholy zbelaji a pak se po narustu dalsiho "patra" zbarvy do normalu. okvetni listky ovsem zustavaji vybilene. dle meho jde o stejny problem jako u hlavy https://grower.cz/home/potw.php?a...w&photoid=27385 - mel sem tuhle palici taky dost u zarivky ale delala to jedina tahle a navic v beleni pokracuje smele dal i kdyz je od zarivky asi asi 20 cm...takze nevim :-)
Ahoj,trochu ohni palindu jak máš na fotce5 nad ct.jednou jsem nechal vyjed jednu taky nad stínidlo a začala hermyt ale šlo teda o feminy.Pěstu Zdarr.držím palce
Paráda dík!
Právě kvůli tomu thému od Hlavy ohledně bělení mně to zajímalo.
Píše se tam,že to může být způsobeno přesvícením a ty píšeš,že to bylo moc u zářivek,takže některý druh a nebo pheno to ze světla,asi jen umnělého může udělat.
Jinak i ty OB jsou parádní
Ať se daaří!
no hele mne se to taky nejvic jevi jako nachylnost tohohle phena.. hlavni palice (na hlavnim kmeni) to delala zprvu pred zastipem taky, ale ted uz je cely vrchol nejbliz zarivce ze vsech a nic se nebeli..kdezto tato bocni palice, na ktere se to deje, je naopak od zarivky uz nakou dobu ve vetsi vzdalenosti a smele bela dal..
ovsem nikdy se mi to nerozlezlo jak u hlavy jen vzdy vrchol(y) hlavnich kalichu..
Tak dnes jsou holky potme. dam jim tak tri dny spanku a jde se na kosu..hodim sem pak fotky pro porovnani modelu a jednotlivych palic a udelam shrnuti celho growu.. zdar a silu