Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
55. den šly do tmy, dnes jsem je odlehčil od listů a pověsil...
Nechám pár dní uležet, proschnout a pak uvidíme co to dělá
Doufám že jsem to nesundal brzo, ale už to dost žloutlo a trichomy měly bělavou barvu, holt jsem nedočkavej, tak uvidím jestli jsem udělal dobře...
Zdravím, vypadá to luxusně co si budem povídat.Ticha závist.Proplach dokonalej podle mě staci i 6 dní bohate. A o to dyl hnojit. Nicméně genetika zajímavá.Co dodat nechť ať chutná. Karma letí!
LonGermaX díky za slova chvály, jako 1. kolo celkem dostačující výsledek, snad další budou jen a jen lepší.
Tuto genetiku jsem jel poprvé, neměl jsem moc dobře udělanej scrog, záštip + propletení a prostřih taky pokulhával.
Zkoušel jsem poprvé takhle dlouhý průplach, předtím jsem to dával tak týden a asi se k tomu vrátím jak píšeš, prodloužím raději dobu hnojení...
Každopádně sundal jsem to fakt brzy, měl jsem počkat aspoň na 60.den. Hodím to pod mikroskop půlka je clear a půlka milk... High je dobrý, ale krátký, žádný gaučák Můžu se pak zase směle věnovat jiným aktivitám...
Čau, dobrej tip, škoda že už ho mám, i když je ta prodejna na dálným východě, přes poštu by mě to i tak vyšlo levněji, škoda, třeba to pomůže někomu jinému, na čtvrtém fotu už je vidět i v provozu Já raději jdu osobně do obchodu a zrovna v TOMHLE KRÁMU je majitelem profík přes vzduchotechniku co rád pomůže growerům a řekne co je potřeba za komponenty a má různý akce...
Poněvadž jsem v měsíci červen odjel pracovat mimo prahu a jednou týdně jsem se tedy kvůli kytkám musel vracet, aby nějakým stylem přežily, tak jsem je nechal měsíc a půl na růstu, 3x jsem je zaštípnul a teď je ke konci měsíce teprve přepnu, PH zřejmě kolísalo hodně hodnoty od 5-7, bohužel se mi rozbil před 14-ti dny PH metr, tak to nyní dělám od oka než ho dají v servisu dohromady.