Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Nová posila:)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Iwannagethigh
Stálý Člen

Karma uživatele Iwannagethigh - 93% PěstitelskáKarma uživatele Iwannagethigh - 93% Pěstitelská

update Příspěvek č. 33

57. den

55. den šly do tmy, dnes jsem je odlehčil od listů a pověsil...
Nechám pár dní uležet, proschnout a pak uvidíme co to dělá
Doufám že jsem to nesundal brzo, ale už to dost žloutlo a trichomy měly bělavou barvu, holt jsem nedočkavej, tak uvidím jestli jsem udělal dobře...

Old Post 10-05-2013 v 12:06 PM
Iwannagethigh je offline   Profil uživatele Iwannagethigh   Find more posts by Iwannagethigh   Foto galerie člena Iwannagethigh   Click here to Send Iwannagethigh a Private Message   Add Iwannagethigh to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Iwannagethigh! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LonGermaX
Stálý Člen

Karma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% PěstitelskáKarma uživatele LonGermaX - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Zdravím, vypadá to luxusně co si budem povídat.Ticha závist.Proplach dokonalej podle mě staci i 6 dní bohate. A o to dyl hnojit. Nicméně genetika zajímavá.Co dodat nechť ať chutná. Karma letí!

A teď nastal chaozz...

1. grow GWS

2. grow POG

3. grow MAZAR

4. grow CM

Old Post 11-05-2013 v 18:59 PM
LonGermaX je offline   Profil uživatele LonGermaX   Find more posts by LonGermaX   Foto galerie člena LonGermaX   Click here to Send LonGermaX a Private Message   Add LonGermaX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Iwannagethigh
Stálý Člen

Karma uživatele Iwannagethigh - 93% PěstitelskáKarma uživatele Iwannagethigh - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

LonGermaX díky za slova chvály, jako 1. kolo celkem dostačující výsledek, snad další budou jen a jen lepší.
Tuto genetiku jsem jel poprvé, neměl jsem moc dobře udělanej scrog, záštip + propletení a prostřih taky pokulhával.
Zkoušel jsem poprvé takhle dlouhý průplach, předtím jsem to dával tak týden a asi se k tomu vrátím jak píšeš, prodloužím raději dobu hnojení...

Každopádně sundal jsem to fakt brzy, měl jsem počkat aspoň na 60.den. Hodím to pod mikroskop půlka je clear a půlka milk... High je dobrý, ale krátký, žádný gaučák Můžu se pak zase směle věnovat jiným aktivitám...

Celkem 190g

80g vrchní palice
110g spodní paličky

Old Post 12-05-2013 v 14:40 PM
Iwannagethigh je offline   Profil uživatele Iwannagethigh   Find more posts by Iwannagethigh   Foto galerie člena Iwannagethigh   Click here to Send Iwannagethigh a Private Message   Add Iwannagethigh to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Iwannagethigh! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Iwannagethigh
Stálý Člen

Nový kolo Příspěvek č. 36

Další kolo

Osazenstvo 5x SHARK SHOCK a 3x SUPER SKANK, velký DÍK místnímu členovi.

ZMĚNY:Snížení hluku + tepla.

Ventilace

Odtah:

Nákup diagonálního potrubního ventilátoru ACM 125 a ještě to mám v plánu vystlat rockwoolem.

Přítah:

Dodán ještě jeden PC ventilátor v průběhu minulého kola.

Ofuk:

2x PC ventilátor do každého stínidla na odtah tepla od výbojky a stále 2 klipsňáky,

Světlo

Stejná sestava 2 x 150W HPS, jen předřadníky jsem hodil nahoru na skříň, zbytečně mi to zvedalo teplotu uvnitř boxu a budou lépe chlazený

Old Post 17-05-2013 v 18:38 PM
yabasta
Stálý Člen

Karma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

ahoj pokud chces usetrit tak tady ho maji za mensi cenu http://www.maleventilatory.cz/venti...125-p-9978.html

mam ho a jsem spokojenej.je dost tichej

Old Post 17-05-2013 v 19:06 PM
yabasta je offline   Profil uživatele yabasta   Find more posts by yabasta   Foto galerie člena yabasta   Click here to Send yabasta a Private Message   Add yabasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Iwannagethigh
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

Čau, dobrej tip, škoda že už ho mám, i když je ta prodejna na dálným východě, přes poštu by mě to i tak vyšlo levněji, škoda, třeba to pomůže někomu jinému, na čtvrtém fotu už je vidět i v provozu Já raději jdu osobně do obchodu a zrovna v TOMHLE KRÁMU je majitelem profík přes vzduchotechniku co rád pomůže growerům a řekne co je potřeba za komponenty a má různý akce...

Old Post 17-05-2013 v 19:14 PM
Iwannagethigh
Stálý Člen

update Příspěvek č. 39

cca 40. den růstu

Poněvadž jsem v měsíci červen odjel pracovat mimo prahu a jednou týdně jsem se tedy kvůli kytkám musel vracet, aby nějakým stylem přežily, tak jsem je nechal měsíc a půl na růstu, 3x jsem je zaštípnul a teď je ke konci měsíce teprve přepnu, PH zřejmě kolísalo hodně hodnoty od 5-7, bohužel se mi rozbil před 14-ti dny PH metr, tak to nyní dělám od oka než ho dají v servisu dohromady.

EC 1.2-1.6
PH ?

60-80% vlhkost

teplota den 25°C,vedra 28-30C°/noc 25C°

Old Post 24-06-2013 v 10:15 AM
Iwannagethigh
Stálý Člen

update Příspěvek č. 40

Přepnutí

Dodání druhý lampy + postřik Phytaminem

EC 1,5
PH stále ?

Old Post 30-06-2013 v 09:49 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:43 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás