Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » NL#5 x Haze, Jack Flash 2x600
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
caseage
Stálý Člen

Karma uživatele caseage - 32% PěstitelskáKarma uživatele caseage - 32% PěstitelskáKarma uživatele caseage - 32% PěstitelskáKarma uživatele caseage - 32% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

až mě stoho je špatně holt měl sis nejprve něco pročíst a pak začít a ne hop a sem tam pak to takhle dopadá.
Doporučoval bych ti jak píše više člen do jednoho a jen jedno 600 jinak se placneš přes kapsu za el a vynos srovnatelny tak na 400 až 600 w(jestli to vůbec) takže ti bude stačit jen jedna a pro příště už budeš vědět

Old Post 31-10-2011 v 08:36 AM
caseage je offline   Profil uživatele caseage   Find more posts by caseage   Foto galerie člena caseage   Click here to Send caseage a Private Message   Add caseage to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 34

btw to máš jednu lampu pridelanou k židli ?

Old Post 31-10-2011 v 10:34 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bezdechu
sklepmistr

Karma uživatele bezdechu - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

citace:
Původní příspěvek od white_apple
btw to máš jednu lampu pridelanou k židli ?

Takže známe vertical, horizontal a nyní přichází tzv. židlobok.

Škoda, žes to tolik oškubal, mít to dost zeleně je to na přepnutí.

citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France
Zkušenost je nepřenosná

Old Post 31-10-2011 v 11:04 AM
bezdechu je offline   Profil uživatele bezdechu   Find more posts by bezdechu   Foto galerie člena bezdechu   Click here to Send bezdechu a Private Message   Add bezdechu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bezdechu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
katozereblato
Stálý Člen

Karma uživatele katozereblato - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

dik za konstruktivni kritiku.

Zkusim k tomu neco rict.
Pred zasazenim jsem si o nl5xhaze neco zjistoval a zjistil jsem, ze je to kytka, kt. na rustu nepotrebuje byt. Ze staci par dni na 18/6 a pak uz muze jet na 12/12. Je mi jasne, ze jsem si tim posunul urodu o par tydnu, ale opravdu si myslite, ze je to az takovy shit? Nemyslite, ze kdyz to ted ma jeste nejakych 60-70 dni pred sebou, ze to jeste dostatecne vyroste a vyplni prostor? Ja myslim, ze by to nemel byt problem.

K tem lampam. Fakt si myslite, ze to mam vsechno strcit na jednu 600vku? a jak? Vzdyt se mi to tam ani za boha nevleze a kytky by blokovaly svetlo ostatnim kytkam.

S tou zidli, proc si myslite, ze je to kravina?

Co byste mi teda ted doporucili?

Moje predstava je (resp. byla aspon doted takova), ze to necham tak mesic na rustu, pak to prepnu na 12/12 a jedine, co pak budu zastrihavat je jen konecky listu kvuli svetlu.

Kytky jsou ted ve stadiu, kdy jsou tyden na 12/12, uz jsou tam zarodky palic.

Jinak neni to muj prvni grow. S growem uz jsem udelal par kol, ale vzdycky jsem mel o mnohem vice mensich kytek. Udelat "vic z mala" zkousim nyni poprve.

Jeste k tomu strihani. Strihal jsem jen listy, kt. rostly smerem dovnitr a branily pred svelem spodni patra. Te kytce zas tolik listu nenarostlo...

Kytky ted spi, tak mi, prosim, zkuste poradit, jak to mam prestavet, abych kytkam vratil krasu a vynos. Kolik si tak orientacne myslite, ze z toho muze byt?

Diky moc vsem za rady a s kritikou jen do me.

Old Post 31-10-2011 v 11:30 AM
katozereblato je offline   Profil uživatele katozereblato   Find more posts by katozereblato   Foto galerie člena katozereblato   Click here to Send katozereblato a Private Message   Add katozereblato to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xpapousek
Stálý Člen

Karma uživatele xpapousek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Rady:

-na listy už nesahaj doteď až do slizně a to ani na konečky!
-vyfoť celej box, kolik tam máš kytek? Jesi to chceš kvíst pod 4*600w tak bys jich tam imho musel mít tak 40, aby si mohl tak za 14 dní přepnout

jakej máš prostor?

,___,       Buňky musí neustále monitorovat stav vnějšího prostředí a také komunikovat navzájem. Podněty z těchto zdrojů významným způsobem ovlivňují expresi genetické informace.
{O,o}     45W CFL á la scrog / guerilla outdoor / urban windoor
|)``)      400W TopSpin nad 1.2m x 1.2m
O RLY?   www.topspinreflectors.com

Old Post 31-10-2011 v 12:58 PM
xpapousek je offline   Profil uživatele xpapousek   Find more posts by xpapousek   Foto galerie člena xpapousek   Click here to Send xpapousek a Private Message   Add xpapousek to your buddy list     Navštiv homepage uživatele xpapousek! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
katozereblato
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

citace:
Původní příspěvek od xpapousek
Rady:

-na listy už nesahaj doteď až do slizně a to ani na konečky!
-vyfoť celej box, kolik tam máš kytek? Jesi to chceš kvíst pod 4*600w tak bys jich tam imho musel mít tak 40, aby si mohl tak za 14 dní přepnout

jakej máš prostor?

vyfotim, jakmile se to zapne. mam jich 15 a dalsi se delaji v rizkarne. Momentalne tam asi necham teda 2 600w. Uz je to prepnute 12 den na kvetu btw. (Ale jak jsem rikal, nl5xhaze muzou byt primo na 12/12 od zacatku)

Prostor je 3x3x2,5m

Old Post 31-10-2011 v 15:25 PM
katozereblato je offline   Profil uživatele katozereblato   Find more posts by katozereblato   Foto galerie člena katozereblato   Click here to Send katozereblato a Private Message   Add katozereblato to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 39

jo můžou být od začátku 12/12 , kdybys měl SOG např.a netrhal jim listy , tohle je jiná...
v matkárně to taky praktikuješ aby měly víc větví?

Old Post 31-10-2011 v 15:30 PM
katozereblato
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

rizky jsou jeste ve stadiu, kdy jsem se jich ani nedotknul. // chces mi rict, ze mi na tom 12/12 nevyrostou listy, pokud to nemam SOG? Co si o tom myslis? Spis mi rekni, co bys momentalne delal.

Old Post 31-10-2011 v 15:52 PM
Host
Host

Příspěvek č. 41

ne, nikdo ti tady nenapsal co bys měl dělat...pak smáznu

Old Post 31-10-2011 v 16:52 PM
bezdechu
sklepmistr

Karma uživatele bezdechu - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

citace:
Původní příspěvek od katozereblato
Spis mi rekni, co bys momentalne delal.

Nechat tak týden olistit, než zarostou tak zohýbat větve dolú ať Ti zeleň pokreje celou plochu boxu a skončíš se světlem nejspíš na 2x 600W abys tu plochu osvítil. Nebo je srazit k sobě, přepnout hned 12/12 a svítit jen 1x 600W. Jo ty už vlastně kveteš, tak to je namačkej na sebe a sviť jen 1x 600W.

K té židli, no je to samo domo uchycení , ale hlavně svítíš odevšad, ale na nic. Kde nic tu nic, co by se dalo osvítit a řádně to zachytilo a fotony využilo ku prospěchu rostliny. Je to skoro jako by ti někdo vyrachotil všecky zuby i s čelistí a pak si musel papat brčkem.

Takhle to oholit.

citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France
Zkušenost je nepřenosná

Naposledy upravil bezdechu 31-10-2011 v 18:09 PM

Old Post 31-10-2011 v 17:57 PM
bezdechu je offline   Profil uživatele bezdechu   Find more posts by bezdechu   Foto galerie člena bezdechu   Click here to Send bezdechu a Private Message   Add bezdechu to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bezdechu! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
katozereblato
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

rizkarna

Old Post 31-10-2011 v 21:39 PM
katozereblato
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

leva strana

Old Post 31-10-2011 v 21:41 PM
katozereblato
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

leva strana (detail)

Old Post 31-10-2011 v 21:42 PM
katozereblato
Stálý Člen

Příspěvek č. 46

leva strana (detail 2)

Old Post 31-10-2011 v 21:43 PM
katozereblato
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

prava strana

Old Post 31-10-2011 v 21:44 PM
katozereblato
Stálý Člen

Příspěvek č. 48

cele

Old Post 31-10-2011 v 21:46 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:40 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás