Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím po delší odmlce a přikládám nějaké fotky kytí z
73. dnu (45. den 12/12). Palice rostou, žluté tečky na té jedné kytce zůstaly v nezměněném stavu, holky teď dvakrát za sebou prošli zálivkou bez hnojiv a dnes (teď) dostaly bbizz grow+bloom+topmax.
pokud tě štve ta cooltube, ale zároveň řešíš problém s teplotou, tak je možný kompromis http://www.growmania.cz/vzduchem-ch...125-p-1947.html
mám tohle stínítko v menšim prostoru a ani v létě jsem neměl problémy s teplotou...
@zahradníček; díkes za tip, přesně takové stínidlo hledám, teplotu celkem řeším. Teď sice ne, venku je zima, ale jakmile se jen trochu oteplí, třebas na 20 venku, tak v té místnosti je fakt vedro (špatná strana, malý prostor, tak akorát na box, ale zase moc velký na to, to řešit bez boxu
@yalin; Já jsem právě nezaštipoval vůbec, nejvyšší má okolo 130cm, nejmenší cca 90, mám tam fakt velké rozdíly a to jsem výšku kytek nijak nekorigoval (chyba).
Příště bych rád jel z řízků, s lepším stínidlem a zkusím i síť (i když si moc nedokážu představit jak bych zalíval a celkově manipuloval s kytkama, mám přístup pouze zepředu a při zalívání tahám všecko ven, představa vymotávání nějaké sítě mne děsí, možná, že jsem jen špatně pochopil koncept..)
zdarek zkus priste min kytek a zastipnout mam box 120x120 ted jich mam 8 v 11l a na kyti ze seminek optimum, k tem rizkum ty kytky jsou sice rychlejc ale neni to ono dva roky sem jel z rizku dobry ale seminka lepsííííí uz nikdy rizky zatim at se dari
jo a taky zalivam manual a nechavam to tam,na skrini mam 10l kanistr s kohoutkem dostani obi atd na to mam napojenou hadicku z mototechny na benzin prumer 1,2 na konci jsem pridelal kohoutek a je to snad se mi poderi vlozit foto zatim
ale zase obirani spatnych listu, nebo cisteni pestebniho prostoru a hliny, kontrola napadení rostlin a hlavně nejsem saxana abych zamotaval do site kytky metr a pul daleko
Já jsem právě teď nechal těm kytkam celkem volny prubeh bez zastipovani, protoze jsem si v tomhle ohledu nebyl jisty, zkusebne jsem zastipl jednu kytku a tedka je zmetek. Takze to me moc nepovzbudilo k dalsim pokusum, a to jsem procetl snad vsechny navody co jsou na foru k nalezeni...
cus tak ty znaky na listech je opravdu rpehnojeni .. tam se pali okraje lsitu ů.kdby si menl moc vyoke ph palily by se ti konce listu nebo cele lsity ,,u moc nizkeho ph by s eti v listehc o bjevily rezave az cerne dirky na horni strane lsitu.doporucuju jednou zalit hnojivešm a pak zas cistou vodou,s upravenym ph ,peroxidem vodiku,a atazimem.
porid si ec metr a cekuj co protece kvetinacem kdyz tam das cistou vodu ..ph ti jak vidim aztim rpoblem nedela i kdyz vsichni vime ze kdyz zalijes 5.5 vytece 6.2.hlina se na pestovani hodi uplne nejmin .skus nelisovany kokos.nebo raci rovnou hydro v recirkulacnim systemu a mner ph 2x dene.co se tyce tech kudrlin v palicich tak mas moc suchy vzduch na vrcholcich t ylisty to jasne rikaji jak jsou skroucene plus prehnojeni je videt ze se tomu moc nechce.prepni raci po 4 dnech pac ta lampa to nerposviti.ale hlavni rpoblem je ze tam mas neco co ma v sobje sativu.kamaradovi se stalo to same ze to menl az pod stropem.che to vybjer vhodne odrudy.ja sobne davam prednsot indikam na bazi afganu je toho hodne.dobre se to tvaruje.
napisste skus vypestovat tak ad jde z hliny rovnou palice a ta ma pul metru zadny klacky ani zbytecny listy.
jinak pokdju si yktky samy hlidaji vlhkost tak to delas dobre a klimu mas ok.hodnoty sedi.taky se daji listy ostrihat v pulce coz v kvetu srazi vlhkost dolu.a prosviti se tim matros.priste by ty kytky mohly mit na vysku 60 cm i s palici a bylo by to lepsi.to co tam mas ted je tak na 1000w lampu.jinak s dual spektrem pocitej ze ti nepojedou urcite odrudy do palic tak dobre jako se spektrem jen na kvet.cekej hodne listu a min palic. davej na zacatel modoru a na kvet cervenou.
ale hlavne:: kdyz uz jedes 600w a mas na elektrinu svitit cely mensic na 18h tak to uz si kup raci ph ec metr a hydro ,misto 3 mšncicu ti to bude tvrat jen 2.zenit se jinak pocita od zakoreneni rizku tkaze pokud si rpelnul po mencici tak kytky uz po 40 dnech budou vykazovat znamky ze jsou hotove jeste na tom nebdou palice.stare kytky min vynasi ja mam zenit 45 dni kdbych svitil 30 dni rust ,po 15 dnech po prepnuti bych menl yktk yza zenitem
prashiwa: Diky za spousty rad, tak nějak si me krasne sepsal vsechny veci na ktere jsem myslel a je na ne naplanovana zmena (a nejake pridal). Tadyto kolo je opravdu zkusebni na nabrani vsemoznych zkusenosti a hlavne me hodne omezovaly penize
(napriklad elektrinu jsem moc neresil, ani mne to nenapadlo tenkrat, ze delam neco spatne, jestli se chcete zasmat tak jsem myslel ze kytky po prepnuti rostou uz jen minimalne, o to vetsi bylo moje prepkvapeni co se zaclo dit pozdeji :-D )
jj clovek se musi mit po letech vic napozoru nez na zacatku kdy si vsechno hlida,pac jak se to posune do standardu tak se vetinou na neco zapomene a i odbornik muze mit horsi vysledek nez vystraseny zacatecnikkerej tomu da vsechno,ale ten kdo da tomu zas moc pece nez je treba tak toje taky na skodu.vseho moc skodi a to se tyka hlavne hnojeni kterym muzes ve vetsine systemu davat jen jednou za 4 dny.zatim co vetina lidi hnoji s kazdou zalivkou a pak sjou ty kytky spis zakrsle a neche se jim ..to vsak sativam niky moc nevadilo proto je to tak popularni .mne to vsak nebere ani se to neda pozit k lecbe.pokdu jsi alergik tak doporucim hydro a sterilni chemicka hnojilva po pterych po vyplachnuti nezbyde viubec nic.stabilni cisty model vhodny k priprave medikamentu.napr Advanced hydroúponics.nebo lepe GHE.123.vetina hnojiv uz je dnes polobio n ebo jak pouzivam ja ghe flora nova.1 a 2.ty jsou biomineralnia celkem stabilni.
Dobré ráno, po skoro 14 denní odmlce přikládám nové fotky, kytičky mají za sebou poslední zálivku topmaxem a dvě zálivky jen čistou vodou.
Některé by už podle mně chtěly tmu, některé zase pár dnů počkat, nevím jak to udělám.
Každopadné fotky jsou ze 90. dnu (62. 12/12)
Listy kolem vrchních palic jsou v celkem děsivém stavu, s tím už nic neudělám asi, ty co by ještě chtěly nějaký ten čas jsou v pohodě, u dvou hodně zralých kytek dokonce listy nabírají takovou modrozelenou barvu a jsou o dost tmavší než na ostatních.
vlhkost se drží okolo 35 %, teplota přes den 27°C, v noci 19°C