Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dale az bude lampa.... pocitam ze v co nejdrivejsi dobe.. tak.. Setup 4x WW a doufam ze je krasne roztaham po skrini a vyplnim tak dost mista... dale . vlchkost ve skrini je tet okolo 45/50% jsou tam zavarovacky z vodou az pojede hps activni pritach tak pred to mokry kapesniky a taky verim ze hpska zvedne mojemu boxu teplotu coz znamena ze tet puvodnich 21 C se navysi na pribliznych 28 .. a voda bude vice vyparovat a rosit se takze kdyby nekdo mel nejaky supr trik na zlepseni vlchkosti sem snim... na paru neso prachy
sem zvedavy na tu teplotu az tam rozvitis sodu ..... sem zvedavy jestli tam tech vysnenych 28 bude a vlhkost ti pujde rapidne dolu takze zezacatku urcite priklopit nebo do sklenicku a potom hodne rosit nic vic rucnik bude behem chvilky suchej
zdarec mam dotaz....nevim kdy prepnout na kvet.....kdyz nepocitam vysku kvetinace tak mam 60cm vysky v boxu k dispozici.....kytky maji cca 15 cm, po zastrihnuti uz hodily dva vrsky....jsou hodne do sirky a kosate....nevite nekdo podle ceho se ridit?
ok dobrej nps snupek diky .) urcite vyzkousime a v tom boxe kdys je to pusteny nemam strach je tam fakt ficak jak svina 1x odtach ten je dostatecnej docela ... pritach a 2x ofuk takze ten vzduch bude dobre litat podle me
kubiss kdys mas 60 cm na pesteni tak kdys kyti maji 15 cm tak kdys je prepnes klidne i na 30 myslim ze na kvetove fazi jeste rostou tak na tech 45-50 cm by ses dostal ale ciste jen z mojeho pohledu pockej si na vice nazoru radsi
Yxolol: ahoj, diky za nazor...prave treba kolega z prace uz nakou dobu pestuje a rikal mi ze ted uz je pozde vzhledem k velikosti...kazdopadne mi i rikal ze kytky vyrostou jeste asi o 300 procent.....v tom pripade bych je jeste nechal rust........nevim no......tak kazdopadne jedu na mikro a co se s tema kytkama deje tak nechapu.....jede to jako prase.....kdyby se nahodou tato varka nepovedla tak mam femi semena dalsiho modelu a budu zkouset dale. i kdyz je to moje prvni bedna a pest tak si myslim ze behem tydne jsem prisel na tolika pozadavku co musim dodrzet ze musim ric ze mam hodne dobrou bednu akorat vymenim polyestyren za normal skrin protoze manzelka po me rve kvuli hluku protoze polyestyren rezonuje....no a omu se chce poslouchat blbe kecy ze.......hele YXOLOL...napis mi tvojeho maila a ja ti poslu jak to vypada a schvalne co bys mi doporucil...diky moc.....
Tak lidi dal jsem seminak do hliny ... na ne vrstu tak 1cm +- zalil a uz to trva nejakych 10 hodin .. a lampa ta usporrka sviti 24/24 ... tak doufam ze vylezou na povrchu Slecny lampa uz je obednana tak doufam ze do stredy bude doma ..
čus tak k tomu větráku takto přidělanej odtah jsem mněl taky dělá to hroznej bordel jak má větrák točky tak jsem ho vyndal a zavěsil do skříne a jak z jedný tak z druhý strany jsem napojil aluflex ke skříni přilepil a hotovo dost to pomohlo....jinak nakej updat ne.mněj se
ty brdo to je dobry napad zamliuva se mi jelikoz ten odtach docela rezonuje...a to dela tu hlavni neplechu koupim auflex ale aby vetrak byl zavesen ve vnitr a rourou odvadenej ven jinak to asik neudelam skrin je diky ulozeni v pokoju dana ke stene z jedne strany a jinak bouzel uz nejde dat tak to musim provist tak ale stim auflem to neni spatny napad DIKY
bude vadit kdys odtach bude vertikalne zavesenej do skrini and stinitkoa a odvaden auflexem ven .. ??? myslite ze by to bylo lepsi jak horizontalne ulozeni.. ? Predem dekuju za nejaky komenty dost me to pomaha
takze up skrine vetrak jak mi bylo porazeno jsem dal do vnitr skrine a to tak ze jsem ho zavesil nad stinitko a dale az se dostanu do mesta koupim auflex a odtach povede danym otvoem ze skrine ven tak doufam ze to bude fukcni ....a keste k tomu HLUK!!!!! je o 70 % tizsi..... + auflex napojim na vetrak kterej pak opotom jeste molitanem takze pak dam up o zvuku Pizmoo Leti ti K+ diky
A tak jsem tu zas nedalo me to a nevydrzel jsem se podivat na seminka co delaji jelikoz jsem byl uz nervozni :P a tak sem odkryl zeminu a hele koukejte 5x WW