Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » OTEVŘETE OČI
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

jj, ten ďábelskej lesk v očích toho týpka, když jim nabízí brko - to se mi děsně líbí - zkoušel jsem je zhulit vobě, ale ty fízlové to zas úplně zkurvili...

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 20-12-2003 v 10:49 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TYGER
Stálý Člen

Karma uživatele TYGER - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Dude:
Hmmmmmm
Je to pekny ale proste aji kdybys me rekl ze zitra na marijuanu zemru pokud neprestanu hulit tak proste neprestanu!!!
Kazdej ma svuj nazor ale ten muj je hafo pevnej a proste nechcu prestat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

Old Post 25-04-2004 v 19:02 PM
TYGER je offline   Profil uživatele TYGER   Find more posts by TYGER   Foto galerie člena TYGER   Click here to Send TYGER a Private Message   Add TYGER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bounty_killer
Stálý Člen

Karma uživatele bounty_killer - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Dude, you suck, dude )

Kašlete už na ty špeky! Kazí vás to! Kupte si bong

Old Post 25-04-2004 v 21:22 PM
bounty_killer je offline   Profil uživatele bounty_killer   Find more posts by bounty_killer   Foto galerie člena bounty_killer   Click here to Send bounty_killer a Private Message   Add bounty_killer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 36

skunka: ty si taky šerlok strejdo - tenhle thread je míněnej naprosto stejně vážně asi jako skunkovej e-shop - něgdy mě smysl pro nadsázku některejch lidí přinejmenšim malinko překvapuje

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 09-06-2004 v 13:22 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
janicka.22
Stálý Člen

Karma uživatele janicka.22 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

jezis, to je vyborny, konecne znam 77 zpusobu, jak odmitnout weed- a me to vzdycky delalo takovy problemy......

Old Post 10-06-2004 v 11:19 AM
janicka.22 je offline   Profil uživatele janicka.22   Find more posts by janicka.22   Foto galerie člena janicka.22   Click here to Send janicka.22 a Private Message   Add janicka.22 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
X_eXc_X
Stálý Člen

Karma uživatele X_eXc_X - 91% PěstitelskáKarma uživatele X_eXc_X - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

To je Mirek Dušín a Tonda Bidlo!

Old Post 27-09-2004 v 22:10 PM
X_eXc_X je offline   Profil uživatele X_eXc_X   Find more posts by X_eXc_X   Foto galerie člena X_eXc_X   Click here to Send X_eXc_X a Private Message   Add X_eXc_X to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Paran
Stálý Člen

Karma uživatele Paran - 14% Pěstitelská

4 Dude Příspěvek č. 39

Nechci tě nějak urazit je to každýho věc, ale připomíná mě to jehovisty a katolíky a vlastně všechny náboženství . Ty se taky snažej přesvědčit lidi že je jen jeden bůh a to ten jejich.
Já osobně dávám přednost hulení protože me drží v klidu. No jednou jsem 3/4 roku nehulil, začal chlastat a byl jsem dost agresor rozbíjel jsem hubu každímu co proti mě něco řek. (A upřímě je to na hovno kvuli tomu jsem vyfasoval podmínku na 7 let a když ji porušim du do baně)
Tak že upřímě zůstávám huličem a growerem.

Old Post 29-09-2004 v 21:56 PM
Paran je offline   Profil uživatele Paran   Find more posts by Paran   Foto galerie člena Paran   Click here to Send Paran a Private Message   Add Paran to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Paran! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Příspěvek č. 40

NE!!!! JENOM JÁ MAM SVOJÍ PRAVDU A OSTATNÍ SOU NEVZDĚLNAÝ DEMAGOGOVÉ!!!!!!MARIHUANA JE ŠPATNÁ A ALKOHOL JE DOBRÝ!!!! JEDEN BŮH, JEDEN BUSH, JEDNA PRAVDA!!!!

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 30-09-2004 v 07:14 AM
Host
Host

Příspěvek č. 41

Tyhlety američani jsou s tou jejich "drug free" politikou už trochu úchylný, nepřijde vám? Zvlášť ty argumenty typu 'nevíš od koho to je, mohlo by to bejt špatný' jsou dost zcestný, tráva není kox a nikoho nezabíjí, jediný nebezpečí je bolest hlavy nebo zvracení.
thanx Dude, fakt jsem se od srdce zasmál

Old Post 30-09-2004 v 07:43 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Paran
Stálý Člen

Karma uživatele Paran - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

4 Dude
Jen si dej alkohol jen si dej ať s toho zmagoříš.
Teť dělám civilku v nemocnici a par alkáčů už jsem krotil.
Je opravdu zábava jezdit rodeo ve 3 ráno když alkače chytne apsťák.
Na chlapa kolem 100 Kg nás musí bejt 6 na ženský stačíme vetšinou ve dvou. Tada ja a sestra se sedativem . Upřímě občas nestačej ani 4 ampule. Sám jsem si ten sajrajt nechal napíchnout proto že mě to strašně zajímalo co to vlasně dělá. No stačila mě 1/3 ty ampule a byl jsem vyřazen z provozu na 2 hodky.
No a jestli si myslíš že jsem nějaký párátko tak mam přes hrudník 110 cm
a dělal jsem 2 roky kulturistiku.
Tak že upřímě na alkač

Old Post 30-09-2004 v 18:26 PM
Paran je offline   Profil uživatele Paran   Find more posts by Paran   Foto galerie člena Paran   Click here to Send Paran a Private Message   Add Paran to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Paran! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 43

Dude, myslím, že to je marný

Old Post 01-10-2004 v 07:04 AM
Host
Host

Příspěvek č. 44

A KROMĚ TOHO, PRAVDU MÁM JÁ!
A NEJLEPČÍ JE HEROJYN.

Old Post 01-10-2004 v 07:06 AM
Hudy
Stálý Člen

Karma uživatele Hudy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

Ty voe no to je haluz jak tam vtrhne ta matka a pak hodí nasranej kukuč sem se jí úplně lek
A k tomu druhýmu: Hehe ten péro měl dostat káru k 16nám? No tak to je hroznej zmetek
Znáte někdo překlad slova wassup? Ňák mě uniká jeho význam snad vo co de -nebo něco tomu podobnýho? (Možná jak to de?)
Jinak zajímavý jak ho jebe že tam přijely švestky moh to spláchnout do hajzlíku jako jed a jeho bratranec a byl by v suchu

Old Post 01-10-2004 v 08:20 AM
Hudy je offline   Profil uživatele Hudy   Find more posts by Hudy   Foto galerie člena Hudy   Click here to Send Hudy a Private Message   Add Hudy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snejky
Stálý Člen

Karma uživatele snejky - 7% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 46

Ty woe propagační anti drug "film" made in uSA. Díky nechci!
Hlavně mě dostává jak maj fšude tu typickou americkou spokojenou rodinku bez chybky. Tak z toho bych blil..
Ale nemyslím si že amerika by skončila rozpadem na jednotlivý státy. Spíš to dopadne jak v německu okolo roku 1936 nebo kdy se tam ten zmrd dostal.

Old Post 01-10-2004 v 16:03 PM
snejky je offline   Profil uživatele snejky   Find more posts by snejky   Foto galerie člena snejky   Click here to Send snejky a Private Message   Add snejky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cilum
Stálý Člen

Karma uživatele cilum - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

Newím esi se mě to zdá, ale esi to není nějaká ironie z ironie nebo co, tak je vás tu hodně dost mimo. Si myslíte že to dude myslí vážně a jinak to tu taky několikrát vysvětloval že je to ironie

Old Post 25-10-2004 v 16:05 PM
cilum je offline   Profil uživatele cilum   Find more posts by cilum   Foto galerie člena cilum   Click here to Send cilum a Private Message   Add cilum to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

A kluci - taky se vám vobčas stává, že z toho kouření drog máte takový divný pocit?
Mně se vždycky jakoby zatemní smysly a jsem takový zmatený...
Taxe chci zeptat jestli je to normální nebo se to stává jen mně?

A co je vlastně ta ironyje (nebo jaxe to kurva dopiči píše)?

to Dude: Kde to furt bereš woe?

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 25-10-2004 v 18:45 PM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:50 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás