Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jj, ten ďábelskej lesk v očích toho týpka, když jim nabízí brko - to se mi děsně líbí - zkoušel jsem je zhulit vobě, ale ty fízlové to zas úplně zkurvili...
Dude:
Hmmmmmm
Je to pekny ale proste aji kdybys me rekl ze zitra na marijuanu zemru pokud neprestanu hulit tak proste neprestanu!!!
Kazdej ma svuj nazor ale ten muj je hafo pevnej a proste nechcu prestat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
skunka: ty si taky šerlok strejdo - tenhle thread je míněnej naprosto stejně vážně asi jako skunkovej e-shop - něgdy mě smysl pro nadsázku některejch lidí přinejmenšim malinko překvapuje
Nechci tě nějak urazit je to každýho věc, ale připomíná mě to jehovisty a katolíky a vlastně všechny náboženství . Ty se taky snažej přesvědčit lidi že je jen jeden bůh a to ten jejich.
Já osobně dávám přednost hulení protože me drží v klidu. No jednou jsem 3/4 roku nehulil, začal chlastat a byl jsem dost agresor rozbíjel jsem hubu každímu co proti mě něco řek. (A upřímě je to na hovno kvuli tomu jsem vyfasoval podmínku na 7 let a když ji porušim du do baně)
Tak že upřímě zůstávám huličem a growerem.
NE!!!! JENOM JÁ MAM SVOJÍ PRAVDU A OSTATNÍ SOU NEVZDĚLNAÝ DEMAGOGOVÉ!!!!!!MARIHUANA JE ŠPATNÁ A ALKOHOL JE DOBRÝ!!!! JEDEN BŮH, JEDEN BUSH, JEDNA PRAVDA!!!!
Tyhlety američani jsou s tou jejich "drug free" politikou už trochu úchylný, nepřijde vám? Zvlášť ty argumenty typu 'nevíš od koho to je, mohlo by to bejt špatný' jsou dost zcestný, tráva není kox a nikoho nezabíjí, jediný nebezpečí je bolest hlavy nebo zvracení.
thanx Dude, fakt jsem se od srdce zasmál
4 Dude
Jen si dej alkohol jen si dej ať s toho zmagoříš.
Teť dělám civilku v nemocnici a par alkáčů už jsem krotil.
Je opravdu zábava jezdit rodeo ve 3 ráno když alkače chytne apsťák.
Na chlapa kolem 100 Kg nás musí bejt 6 na ženský stačíme vetšinou ve dvou. Tada ja a sestra se sedativem . Upřímě občas nestačej ani 4 ampule. Sám jsem si ten sajrajt nechal napíchnout proto že mě to strašně zajímalo co to vlasně dělá. No stačila mě 1/3 ty ampule a byl jsem vyřazen z provozu na 2 hodky.
No a jestli si myslíš že jsem nějaký párátko tak mam přes hrudník 110 cm
a dělal jsem 2 roky kulturistiku.
Tak že upřímě na alkač
Ty voe no to je haluz jak tam vtrhne ta matka a pak hodí nasranej kukuč sem se jí úplně lek
A k tomu druhýmu: Hehe ten péro měl dostat káru k 16nám? No tak to je hroznej zmetek
Znáte někdo překlad slova wassup? Ňák mě uniká jeho význam snad vo co de -nebo něco tomu podobnýho? (Možná jak to de?)
Jinak zajímavý jak ho jebe že tam přijely švestky moh to spláchnout do hajzlíku jako jed a jeho bratranec a byl by v suchu
Ty woe propagační anti drug "film" made in uSA. Díky nechci!
Hlavně mě dostává jak maj fšude tu typickou americkou spokojenou rodinku bez chybky. Tak z toho bych blil..
Ale nemyslím si že amerika by skončila rozpadem na jednotlivý státy. Spíš to dopadne jak v německu okolo roku 1936 nebo kdy se tam ten zmrd dostal.
Newím esi se mě to zdá, ale esi to není nějaká ironie z ironie nebo co, tak je vás tu hodně dost mimo. Si myslíte že to dude myslí vážně a jinak to tu taky několikrát vysvětloval že je to ironie
A kluci - taky se vám vobčas stává, že z toho kouření drog máte takový divný pocit?
Mně se vždycky jakoby zatemní smysly a jsem takový zmatený...
Taxe chci zeptat jestli je to normální nebo se to stává jen mně?
A co je vlastně ta ironyje (nebo jaxe to kurva dopiči píše)?
to Dude: Kde to furt bereš woe?
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.