Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V zasade bude cely ventilacni system fungovat, pokud pouzijete jen jeden odtahovy vetrak v horni casti skrine. Ucinnost ale muzete jeste vylepsit, pokud zajistite aktivni nasavani vzduchu - do volneho otvoru v dolni casti vlozite dalsi vetrak, ktery bude nasavat vzduch dovnitr.
TOHLE je myslím zásadní:
A dale bych jeste doporucoval pridat jeden vetrak DOVNITR skrine, ktery bude michat studeny s teplym vzduchem a zajisti "horizontalni proudeni vzduchu na rostlinu"! Toto simuluje vitr - jednak zabranuje prilisne vlhkosti v "korune" a stonek rostliny za techto podminek vice sili.
Life is for living.
Love is for giving.
Herb is for growing.
ahoj jo myslím že sem to pochopil, tak sem ho dal dolů teplota šla taky pěkně dolů, možná pro to se mi zdálo že některá rostlina pije víc než jiná,když sem je posledně včera hnojíl tak některá vypila tak 2dcl a už protíkala a jina skoro 0.5litru
ahoj tak dnes večer sem kontroloval holky a musím říct že 9 bylo moc příště pojedu max 6 budu přepínat na květ dřív jinak už se začínaj formovat paličky i na spodních větvičkách
ahoj dnes je sobota ráno a ja koukám že sem tu nebyl skoro 5 dní za tu dobu holky trochu povyrostli a hlavně začínaj se objevovat paličky tam, kde bylo ještě před týdnem pár chloupků včera sem hnojil a vypily mi 5 litru s 20 ml alga bloom tak doufám že jim chutnalo a posílám foto
ahoj sem tu o 5 dní později za tu dobu holky zase povyrostli ve skříni mám rezervu tak max 15 cm potom sem asi v prdeli tak doufám že už neporostou tady pošlu fotku co sem dnes fotil
ahoj tak zase utekly 2 dny jak voda a já tu přidám foto té samé paličky, co sem tu dal před 2ma dny tentokrát v upravených barvách,dnes máme 23 den květu holky se maj dobře. Roztáhnul sem stínítko do šířky a trochu pozvedl ůsporku ps ještě že sem nekoupil 250w sodu,vážně sem o ní uvažoval ted bych byl asi v prdeli a už bych pálil vršky kytek hold sem začátečník a budu se muset ještě hodně učit, abych udržel svoje kytky rozumně vysoké,co myslíte, vyroste mi to ještě o víc jak 10cm, jestli jo tak je budu muset roztahat po stranách
tak a je tu 25 den květu holky včera dostali 5.5 zalivky plus 22 ml alga bloom. Teplota přes den kolem 22 stupnu, v noci mi klesá až na 17 stupnů. Jedna co sem ji musel dat až za ventilator už tam nemám místo 9kytek bylo vážně zbytečně moc.
Ahoj tak dnes máme 6 dubna nebo spíš 27 května na fotce jsou vidět trochu popáleny lístečky sluníčko už se nebezpečně přibližuje. Paldy houstnou každý dnem čím dál víc ,celkově jsem stím jak se vyvíjí situace u mně ve skříni spokojen,snad až na výšku rostlin příště je přepnu na 20 centimetrech.Včera sem ještě trochu natočil větrak směrem dolu aby mi teplý vzduch rychleji vysušoval substrát ,ten se mi zdál dva dny po zalití furt dost mokrý teplota šla z 22 na 24 stupnu a odpařovaní se taky určitě podstatně urychlilo substrát už vypadá pěkně suše zejtra je zaliju.
zdravím všechny growery ,dnes máme 31 května místního času teploty přes den kolem 25 stupnu vlhkost se pohybuje 55 až 62 procent pošlu fotku ,která dle mého názoru naprosto přesně vystihuje džungli uvnitř boxu když si fotku zvětšíte je tam vidět začínající tvorba pryskyřice
ahoj vám všem, kdo travíte chvilku denně zde na groweru dnes je 34 den květu teplota a vlhkost 24,5 a 51 procent . Zejtra budu zalejvat a naposledy a s hnojivem alga bloom džungle je furt stejně neprostupná.
Paličky se pomalinku zvětšujou a začinají hnědnout, na lístečkách jsou místy vidět krystalky pryskyřice.
a je to tady dnes sem naposledy pohnojil 20 ml alga bloom je 35 den květu naposledy zvednu lampu asi o 5 až 8 cm, už není kam dál naštestí kytky už nerostou tak doufám že těch 15 až 20dní vydržim
nazdar všem dnes je 38 den květu,včera sem holky truchu prostříhal,paličky se mi furt zvětšujou a začínaj čím dál víc vonět teplota a vlhkost je futr dobrá asi už ji nebudu ani psát ,pokud nenastanou nějaky zásadní výkyvy.
Ahoj mas to pekny .) chtel sem se zeptat jedes na kvet cfl 200W ? Jak by si to posoudil ses spokojenej a tak ? dost lidi to odsuzuje a za sodu by nevymenilo ? jedu ted taky mikro spis pro radost a mam 125W cfl blue a sodiku se bojim kuli teplote ?
ahoj Frenky 90... jo jedu 200w cfl ,sodu nemůžu posoudit protože ji nemám navíc jedu 1 grow takže nejsem kompetentní ,jestli sem spokojenej tak to celkem jo ,jasně je tam spousta věcí na zlepšování ps nějak sem nepochopil tu 125 blue to startuješ