|
Zdar Grovers
Tymto prispevkom davam za mojim prvym viac-menej uspesnym growom bodku.
Uspesny bol v tom ze nemusim byt na nikom zavisly co sa tyka zohanania trafky,ziadne otravovanie ludi,platenie nekrestanskych penazi,viem co hulim, proste-
nothing beats the homegrown flavor (: Ale na druhej strane som pokazil dost veci a cely vysledok mohol byt dakde inde.
MOje postrehy:
-malo vypleny priestor.nabuduce pojdem do fem semien,v malom boxe nehcem riskovat ze viac nez polovicku-samci vyhodim.v mojom pripade najsilnejsie a krasne rozvetvene
rastliny sli do kosa co ma strasne mrzelo
-tym ze musite cfl drzat co najnizsie nesvieti tak dobre na rastliny pod-a za obimkou lampy,chcel by som pridat za obimku 2x24w,alebo teda zdvihnut lampu a trosku ju naklonit
aby svetlo dopadalo aj dozadu. a viac otacat kvetinace aby kazda dostala dostatok svetla
-mojou chybou sa strasne vytiahli,takze nabuduce vcas prepnut,ohybat proste drzat pri zemi
-hnojil som len bb fishmix,grow,bloom. na raste nabuduce menej hnojit, allmix je dobre predhnojeny.urcite dokupim bb topmax a pk 13-14 kedze citam tu na to len same chvaly
-posledne dva tyzdne som nemal uz ziadne ph- takze aj to nebolo pre ne to prave
-cely grow odjazdny bez pachaca co bolo nakoniec v pohode. smrdela iba izba kde bol box a aj poschodie.mali sme par navstvev ale nic neucitili..alebo taktne mlcali? (:
-vyhoda je ze aj 250w usporka sa da uchladit 2x8cm pc fan. vyhodim z boxu asi aj stoly ventilator lebo zabera strasne moc miesta-chcem tam mat 6 holiek..a je aj dost
hlucny
-este co sa tyka hlucnosti,keby som to mal mat v izbe asi by som sa moc nevyspal..mozno ked vymenim ten ofuk za pc fan a dam namiesto neho 4x12cm pc fan ako ofuk
-jedna holka zhermila,nastastie neoprcala ostatne, takze hermaca netreba hned vyhadzovat
-taktiez som nasiel tazke drzat jazyk za zubami a nepochvalit sa kamosom (: v tomto sa polepsim v bud growe-pre vlastnu bezpecnost a paranoju
-velka spokojnost s ductch passion co sa tyka rychlosti dodavky tak aj kvality semien. dalsi grow bude od nich femin 2xwite widow,2xblueberry,2xmazar
Ucinky:
Toto je pre mna tazko posudit.Ked hulim sam cez fajku tak strasny gaucak a celkovo sa zo stavu dostanem za 5-6h.Ale ted cez vikend som si dal jointa s kamosmi na opekacke
,pekne uvolnenost a ukecanost.Dal som aj kamosom na ochutnavku aby som dostal nejaky feedback a vsetci si pochvalovali (nevedli ze som to ja vypestoval).monohonasobne
lepsie nez co tu kupia
A vysledok celeho snazenia je cca 55-60g (jeden hermac,mrzak a jedna v pohode kytka) ..daco som pohulil a rozdal kym mi prisla vaha (:
V dalsom growe by som chcel dat min 100g
Dakujem tym co sledovali moj grow.
Cus |