Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od noha ono ww a jh jsou overeny modely :-)) ale na to že neměříš ph a ec tak to je na 1 s * ať to kvete a kvete! ať je to co nejlepší materiál
Teda ani to kolo před tímto jsem neměřil a dopadlo to dobře sám se divím:-)Asi dobrá voda...Dík
Máme špatnou zprávu pro všechny lidičky kteří sledují náš pěst!!!
Bohužel jsme nuceni tento pěst ukončit ve 49.dnu květu to znamená pro kytičky ještě 4 dny života,budeme se stěhovat a není to jen pár kilometrů takže by to byl velký risk...Je to velká škoda ale dobrá pracovní nabídka je dobrá pracovní nabídka...
Takže asi poslední tři dny to prolejváme jen čistou vodou.
Nejvíc mě mrzí asi Jack Diesel který měl být na květu 10-12týdnů to znamená 30 dní ztráty ale uvidí se:-)
Původní příspěvek od Samuel Výsledek by byl hodně dobrej když by se to nechalo dojet do zdárného konce:-) Je to škoda ale rozhodně to není náš poslední pěst...
tak ať se daří v dalším pěstu a přeju stejně dobrou vodu na zalévání jako teď)
Samuel, tak to je fakt skoda, tvuj grow se mi hodne libil. Skoda, ze to neslo dotahnou do 100% konce. Drzim palce at se v klidu prestehujes a tesim se na dalsi paradni indorek.
Původní příspěvek od Rogon Samuel, tak to je fakt skoda, tvuj grow se mi hodne libil. Skoda, ze to neslo dotahnou do 100% konce. Drzim palce at se v klidu prestehujes a tesim se na dalsi paradni indorek.
Moc díky Kámo příště snad zkusím nějakej samozavlažovací systémek:-)