Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim,vypada to hezky,ale zarazi mne,proc nedas rostliny dal od sebe?proc je neposunes dal ke krajum?na fotkach je videt,ze tam je jeste znacna rezerva.
ganja-steve: Kytky jsou orosené pryskyřicí, ale je fakt že na některých listech sem si všimnul bílého poprašku. Nedávno jsem je opláchnul vodou s kapkou jaru a částečně sem to smil. Natáhnout kompresor, tak bych je ofouknul tlakem a tím očistil. Za pár dnů je stejně oholím od všeho co je na víc.
benji chaouat: Víc prostoru by bylo snad jen na levé straně boxu. Z ostatních stran je tak 10cm mezi květníkem a stěnou. Momentálně je na té levé straně topítko, eletrika a dva velké ventilátory. Velké stínidlo mi přijde taky dost nepraktické do tak malého prostoru. Při letním repasu bych chtěl zásuvky šoupnout ven, ventilátory nahradit nahradit menšíma, rovněž zvlhčovačku bych měl rád venku a i stínidlo asi obměním. Přemýšlím nad cooltubou. Udělat těch pár věciček, prostor by se mi do boku zvětšil aspon o těch 30cm. Ptám se: Bylo bylo by to 6kilo v tubě lepší, efektivnější než jak je to ted? A při stejné poloze vybojky v jaké je ted, usvítí tu plochu 150cm?
Zdokonalovat je co, i co se starání o osazenstvo týká. Rostou mi hezky myslím, s květem je to horší, ale to u mě platí i u outdoor pěstování. Ae jak řikam, sranda musi byt
komu neni rady tomu neni pomoci plisen bych teda urcite nehulil a radit od zacatku sem nemohl protoze sem si to zacal cist asi tyden spatky jenze ty si stejne jedes svoje a nici nazory te moc nezajimaj
FanTomas, kámo, klidně budu pukat tvoje hůlo jestli ti nešmakuje to moje K mojí plísni se ty nikdy nedostaneš.. Pořád řešíš co jedu já. Jo, jedu svoje. I když někdy vypadám jako debil, tak si s velkou oblibou osahám i neúspěch. Poseru 1 pěst, druhej, ... , pátej, ale při desátým můžu posrat Tebe, FanTomasi
a jak píšeš "komu není rady, tomu není pomoci, cítíš se jako ten od koho žádám maximální pomoc? Jsi kritik; ale to k tomu patří. Tak příště tady bud od začáku laskavě
jo neboj priste se zkusim zapojit od zacatku a budu se snazit aby to nevypadalo ze ti hazim kladcky pod nohy,stejne si myslim ze mne poseres uz 3. pest chlape ja ti drzim palce tak to neber ze se snazim bejt nejak chytrej nebo ti ti radim jen abych pruditl. proste mne jen zajima pest na kokosu se vsim vsudy a chtel jsem jen trosku vyppichnout nejake tvoje chyby,mozna je to kritika ale jak rikas i kriktika k tomu patri tak se hned necerti:-) a priste se polesi:-)
jinak znam paradni byinku kterou muzes pouzit na postrik proti plisni klidne den pred sklizni a je 100% likviduje spory skoro okamzite tak kdyby jsi chtel poradit staci se jen zeptat :-),ale pokud jak rikas to uz nejak dojedes tak preji prijemny pokoureni plisne
Tak po 30 dnech růstu, 57 dnech květu a 3 dnech tmy jim odzvonilo. Během flushingu sem aplikoval dvakrát bylinky v postřiku, jak je doporučováno víše. Na fotkách je 9x HB. Nejvyšší měla 75cm.