Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec tak tady nejake nove fota ze 7dne 12/12 a boj se sviluskami a upravenim ph aj ec uspesne zvladnuto je pravda ze jsem to musel krapet vice prostrihat ale lepsi tak nez nijak no ne
Tak kyticky na 17dni 12/12 a docela myslim ze se jim dari az na to ze to jsou nejaky kostata nechcou se listnatit a nechcou nevim proc mozna nekdo poradi cim mene listu tim mensi uroda je to ta no ne
Zdravim tak taky mame nejaky cerstve fotky z 35 dnu na 12/12 first grow prinasi hodne zaludnych otazek a taky problemu co se tyce indoor pestovani porad nejake problemy ohledne listu konkretne jejich krouceni a delani se hnedych fleku nevedel jsem jak a cim se toho zbavit az me HLAVA napsal cim to je a jak to napravit a udelal jsem to podle nej ze jsem to tyden prolival jen cistou vodou ph 6 rovnych a vse se naprosto uklidnilo akorat jsem jeste pridal 1x zalivku fosfor. vse se skvele spravilo a tady pridavam nejake dnesni fotky