Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak sem tu zase.Kosa se blíží a to 15.-16.1. , tak sem se chťel zeptat jak dlouho to mám prolívat vodou? Když hnojivo je bioboost od biocannay a žádnou chemii tam necpu. No a mám problém s vlhkostí někdy je tam kolem 40% což je dobrý,ale někdy taky 85% a to mě znepokojuje páč bych nerad aby mě holky sklátil nějakej plísňák ..... za 14 dní se toho může stát ještě hodně.A teplota z rána až asi do 2 hodin nepřeskočí 28 °C, ale třeba teť tam mám 31.5 °C a to je to v místnosti kde moc netopím cca 20 °C a často větrám.A co se týče samotnýho sušení , všude se píše chladno sucho ,někde kde se točí vzduch a tak ....., ale nikde sem si nevšim že by to někdo sušil třeba v + 3 °C ... jde to ? neschlo by to už moc pomale - skrz již zmíněné plísně.
Zdravim, díky za odpovědi ... a mám tu další otázku.Týden před tím než sem sklízel out tak sem provrtal stonek vrutem těsně nad hlínou,aby se kyti začala bránit a tvořit tolik chtěné THC.Bohužel sem neměl 2. kus u kterýho by sem to neprovrutoval a tak poznal rozdíl.A otázka zní má někdo s tímto zkušenosti ? ...... foto v horší kvalitě xD + všechny budou mít 48 h tmu .
tu vlhkost mas nebezpecnu....ale mas to pekne....
ja sa len nestiham divit, kam chodite ludia na napady....cool
o tych praktikach ako dostat co najviac z rastlinky, si mozes precitat tu:
grower.cz/forum/showthread.php?threadid=10045
nazory sa rozchadzaju ako nakoniec pri vsetkom....nikde nenajdes presny navod....vela stastia do konca...daj potom nejake fota, ako to dopadlo..
P.S. sorry ze som ti neposlala priamo link....este to neviem
čau moc rád bych,ale zatím nedisponuju vhodnou váhou a navíc to ještě schne.Ano je to k neuvěření,ale po 12-ti dnech to ještě tak 5 chce - čím dýl tím líp,ale je to hlavně tím že to mám na půdě kde je od 2 do 8 °C takže to trvá.Smoke report chci to sem hodit až to bude 100% ..... jak jinak neudržel sem se a už trochu vykouřil SH - s proraženým stonkem je pecka jednak po stránce skuřovací,tak i chuťové .... .Po vertigu sem nezavřel pusu,takže do společnosti idál,ale jak říkám není to 100%.Dosušený to bylo rychle a v teple takže se to asi cástečně znehodnotilo,ale až to bude ready na kouřku napíšu sem jak to doopravdy je,jak se sluší a patří .