Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Up 54. den
Tady máte nějaký foto jak to kvete myslím že u mazara nic nechybí spíš že blueberry je nějaká zpomalená nebo si zažila hodně stresu v období růstu nevím no je taková mála o proti mazarovi jedno pheno si nechám a to je Mazar 2 . nechám si ten řízek co jsem uřízl a pak si zní budu řezat pro svojí potřebu řízky čau
Ty voe, ta poslední fotka, respektive ta kytka na ty poslední fotce v příspěvku 33 je úplně mazácká. Luxusní patvar, uplný umělecký dílo, když si představíš jen obrysy tak jsou to moc pěkný ornamenty, nebo to dělá to raní brčko ??? každopádně, tohle bych dal vytetovat mladý na záda. K+ letí...
Tak máme tu konec mazara 68 den sice je to trošku dýl než by měl být sklizený ale nevadí . Chtěl bych poděkovat všem za K+ .
Tady nějaký foto . . . až budeš všechno sklizený tak by jste si mohli tipnou kolik toho bude, ale to až tak za týden zatím čau .
ale u BB je to přesně to, proč se matky důsledně selektují.
Ono to není jen o tom (a místní kolegové matkaři to potvrdí) rozdělit samce a samice. Je potřeba projet alespoň jedno kolo testovacích řízků (čím víc od jedné samice, tím lépe). Je to nutný, aby jsi poznal, která lépe zakořeňuje, rychleji kvete, má dobrou stavbu, plnější palice, lepší kouř. Prostě ty vlastnosti, které po budoucí matce požaduje. Tvůj postup je střelba do davu (nic ve zlým)
Já selektuju 1-2 samice z min. 20 semínek.
Příští selekci začni s min. 20 semínky, vyplatí se to
A potencionální matky nenechávej tolik táhnout. Za rok je nebudeš mít kam strčit
Kolínka stačí mít na větvi než zdřevění, pak už jen omezují růst větve do šířky a tím míň cév pro transport živin.
Čau
jsem tady po nějaký době a mám tu pro vás nějaký ten REPORT .
Začnu Mazarem velmi dobrý model i stavba palice je pěkná , palice jsou tvrdý a kouř je těžký , když si víc po hulím tak to pěkně rozkašle nakládá to velmi dobře , a nebo když použije více materiálů radši bych to nepřeháněl s tím , asi ho budu muset znova rozjet hodně mě zaujal a taky pěkný smrad z něj je .
BlueBerry se mi moc nelíbila už na začátku , je to trošku řídký model , v palicích hodně listů i celkem bylo hodně listů , jak který paličky sou tvrdý a některý řídký, vůně není taková jakou jsem si představoval , aby to chutnalo i vonělo po borůvkách , tak možná malý náznak borůvek tam byl , nevím to přesně moc jsem to nekouřil ale chut to má kyselo zemitou nebo nevím jak bych to měl jinak popsat nic moc no , nepovedla se mi moc dobře je možný že bylo špatné pheno, a nebo hodně stresu ... to bych spíš tvrdil že to bude dost náchylný model na stres možná se pletu , někdo mě třeba vyvede z omylu ?!? .. na konci květu u BlueBerry v 65. dnu se tam začali dělat takový žlutý jako by kvítky když jsem to vzal do ruky , byl z toho jenom pyl, dále mi přišlo jako když to je oprcaný a taky že to bylo , pár semen jsem tam našel no co se dá dělat nic , pár semínek se hodí (třeba na out) .
Na to že to je ze semen tak to nějak neřeším že tam byl nějaký hermáč i to se může stát hlavní je že je co pálit příště to bude o něčem jiným .
Pak ty řízky co jsem řezal že z toho pojedu další kolo , tak jsem to byl nucen bohužel zrušit , kuli domácím .
Dál řezy co jsem dostal od člena G. se mi ze začátku taky moc nelíbili ale v konečné fázi květu byli pěkný obě dvě, jen škoda že jsem je nedal do 11L květináče bylo by to možná lepší a bylo by toho i víc , byli jen v 6L . obě dvě kytky měli podobnou stavbu palice tvrdý šutry , nejspíš nějaká Indica bych řekl , chut taková kořeněná s nádechem ovoce , těžký kouř a rozkašle při větším množství něco jako Mazar prostě zabiják .
To je asi všechno Jen by si někdo mohl tipnout kolik by z toho mohlo být Gé .. ? kdo si trefí K+ letí . A díky všem kdo mi dal K+
Fotky nějaký dám během tipování .