Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Můj 1. indoor LED grow
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 33

Cau booblifucku:

Jak pise WERD souhlasim s nehnojenim klonu, a zvlast pokud sama zemina je slusne predhnojena. A celkove se nejak vyhni silenemu valeni hnojek, sisky budes mit z perfektniho zajistovani podminek, ne z hnojek . Podle me holkam se nelibi to tve hnojeni, a ani z vysky toho panelu, nevim jak u LEDek, ale co psal snuck1 tak to intenzivne pali, ja u svych MH jsem daval na hranici prosvitu aby si zvykly a co 2,3 dny jsem to snizoval na rozumnou mez, za 14 dni to bylo napr 50cm nad vrcholkama Z 600w lampy. Tady bych to zkusil taktez. A myslim ze se brzo vzpamatuji.

Zatim A at to roste

Old Post 14-10-2010 v 22:03 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
booblifuck
Stálý Člen

Karma uživatele booblifuck - 92% PěstitelskáKarma uživatele booblifuck - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Mam změřeno že světla asi z půl metru ohřejí vzduch v boxu asi o 5 stupňů. Teplota za světla se pohybuje okolo 25-26 a dnes rano naměřeno za tmy 22 stupňů a vlhkost byla 85%. Tak snad OK, ale zkusim dnes posunout světla o trošku výše a uvidíme.

Old Post 15-10-2010 v 06:25 AM
booblifuck je offline   Profil uživatele booblifuck   Find more posts by booblifuck   Foto galerie člena booblifuck   Click here to Send booblifuck a Private Message   Add booblifuck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
booblifuck
Stálý Člen

Karma uživatele booblifuck - 92% PěstitelskáKarma uživatele booblifuck - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Jinak zvlhčovačku mám za tmy vypnutou, jelikož nějak divně zeleně svítí když je v provozu a to se mi nelíbí jelikož tam chci absolutní tmu. Ještě jsem se chtěl zeptat zda je lepší zalévat za světla nebo za tmy, nebo je to jedno?

Old Post 15-10-2010 v 06:29 AM
booblifuck je offline   Profil uživatele booblifuck   Find more posts by booblifuck   Foto galerie člena booblifuck   Click here to Send booblifuck a Private Message   Add booblifuck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ganja-steve
Stálý Člen

Karma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

mne se osvedcilo nejvic zalevani tesne pred rozsvicenim...cca pul hodiny pred. pri svetle se kytky muzou stresovat.

400w California Indica

Outdoor 2012

Old Post 15-10-2010 v 09:16 AM
ganja-steve je offline   Profil uživatele ganja-steve   Find more posts by ganja-steve   Foto galerie člena ganja-steve   Click here to Send ganja-steve a Private Message   Add ganja-steve to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
N3110
Stálý Člen

Karma uživatele N3110 - 95% PěstitelskáKarma uživatele N3110 - 95% PěstitelskáKarma uživatele N3110 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

cau, podle toho co pises, tak ty kytky maji teda idealni podminky ale urcite na to nevypadaji. Bud si jim ten zivot na zacatku osolil tema hnojkama a mozna popalil koreny (z cehoz se taky nemuseji probrat), nebo to mas malo, moc zality. Zalivej to proboha jen odstatou vodou s upravenym ph dokud neuvidis ze zacinaji rust do vysky (jeste kdyz mas plagron "nejakejmix"). Normalne to pristrihni, dej na ne sacky at maji tu vlhkost vetsi a nech je, samy si to rozjedou nejlip, kdyz se jim do toho budes srat, tak ti dopadnou jak dopadly. Jinak zeleny a modry svetlo kvitkam nevadi, tu zvlhcovaku zapni a nech ji jet jak jen muzes. At se ti to rozjede kamo, takovej box mit a nevyuzit toho je hrich :-D

Kdo čeká vítr, nikdy nezaseje, kdo hledí na mraky, nikdy nesklidí. Král Šalamoun

Prvni kolo, dojeto

Druhý kolo, jede tak mrkni

Old Post 15-10-2010 v 09:47 AM
N3110 je offline   Profil uživatele N3110   Find more posts by N3110   Foto galerie člena N3110   Click here to Send N3110 a Private Message   Add N3110 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele N3110! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ganja-steve
Stálý Člen

Karma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% PěstitelskáKarma uživatele ganja-steve - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

rek, bych ze modry vadi)zeleny prej ne

400w California Indica

Outdoor 2012

Old Post 15-10-2010 v 09:54 AM
ganja-steve je offline   Profil uživatele ganja-steve   Find more posts by ganja-steve   Foto galerie člena ganja-steve   Click here to Send ganja-steve a Private Message   Add ganja-steve to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
booblifuck
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

N3110 : Hnojkama jsem to zalil jen jednou a to uplně minimálně, takže myslím, že spálené by rozhodně být neměly. Ze začátku jsem to asi moc nezalil, ale teď už myslím že zalévám dost. Vlhkost při zaplé zvlhčovačce je kolem 80-90%, snad stačí? Když na kytky dám sáčky dychají přes ně nějak?

A myslíte někdo že zalévání za světla může kytkám nějak vážně ublížit?

Old Post 15-10-2010 v 11:00 AM
N3110
Stálý Člen

Karma uživatele N3110 - 95% PěstitelskáKarma uživatele N3110 - 95% PěstitelskáKarma uživatele N3110 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

Zeleny prej taky nevadi podle toho co sem cetl ale urcite ti to nereknu. Rozhodne je nejlepsi na ne v noci nesvitit vubec nicim.

No to sice jo ale jestli tam mas grow mix tak si jim to mozna prestrelil. Vlhkost je pohodova, ty sacky jsou nutny jen kdyz se ti tam nedrzi a dychaji pres ne to se neboj. No jak zalivas ty to nevim, to bys mel vedet ty nejlip. Neublizi v prirode taky neprsi jen pres noc ne :-D

Kdo čeká vítr, nikdy nezaseje, kdo hledí na mraky, nikdy nesklidí. Král Šalamoun

Prvni kolo, dojeto

Druhý kolo, jede tak mrkni

Old Post 15-10-2010 v 11:06 AM
N3110 je offline   Profil uživatele N3110   Find more posts by N3110   Foto galerie člena N3110   Click here to Send N3110 a Private Message   Add N3110 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele N3110! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cosmos
Stálý Člen

Karma uživatele cosmos - 22% PěstitelskáKarma uživatele cosmos - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

-vybavení boxu vypadá moc pěkně(odtah máš?)
-rostlinky se mi zdaj bejt přelitý
-pokud zapíchneš prst do země a ta je mokrá tak nezalívat, alespoň na vrchu by to mělo proschnout, jinak uhnijou kořeny
-problém je malé rostliny ve velkých květníkách, to se vždycky špatně odhaduje(zdá se to suchý, ale uvnitř je to přemokřený)

hodně štěstí sem zvědav na výsledek

Podle očí poznáš člověka.Zdravím z kosmu

Old Post 15-10-2010 v 12:21 PM
cosmos je offline   Profil uživatele cosmos   Find more posts by cosmos   Foto galerie člena cosmos   Click here to Send cosmos a Private Message   Add cosmos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
booblifuck
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

Odtah mám zatím pořešený s PC ventilátorem 12x12 s průtokem 96.8 m3/h, jede nonstop. Přítah pasivní.

Old Post 15-10-2010 v 13:21 PM
booblifuck
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

Tak jsem po práci opět zkontroloval kytičky. Teplota byla 25 stupňů a vlhkost 80%, což si myslím, že je v normě. Byl jsem ale nemile překvapen jelikož nekterym kytkám začly žloutnout spodní listy a nějaky i upadl a skoro u každé je vršek takový jako pokrčený, ale né suchý. Hlína je trošičku vlhká, ale né mokrá. Takže opravdu nevím co a jak a prosím o radu jestli někdo víte co by to mohlo být? Hlínu z vrchu jsem trochu prokypřil, protože se mi zdála udusaná. Rozhodl jsem se dále nezalévat dokud nebude úplně proschlá. Taky nevím zda to mám stříkat nadále tím phyt-aminem, nebo počkat až budou větší, jestli se toho vůbec dočkám. Snad se holky vzpamatujou. Díky za každou radu, večer nahodím fotky jak to vlastně vypadá pro vaší představu.

Old Post 15-10-2010 v 15:24 PM
Bárt
Stálý Člen

Karma uživatele Bárt - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

Hoď je do nové čisté hlíny, nehnojit a jen vodu s upraveným PH, ale šanci mají malou :-( A tu zvlhčovačku nech jet i v noci, to zelené světýlko nevadí.

Old Post 15-10-2010 v 17:47 PM
Bárt je offline   Profil uživatele Bárt   Find more posts by Bárt   Foto galerie člena Bárt   Click here to Send Bárt a Private Message   Add Bárt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
booblifuck
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

Pridavam fota z dnesniho odpoledne. Posudte sami.

Old Post 15-10-2010 v 19:59 PM
booblifuck
Stálý Člen

Příspěvek č. 46

A dalsi.

Old Post 15-10-2010 v 20:01 PM
booblifuck
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

Tak co myslite dostanou se z toho?

Old Post 15-10-2010 v 20:03 PM
robbbie
Stálý Člen

Karma uživatele robbbie - 86% PěstitelskáKarma uživatele robbbie - 86% PěstitelskáKarma uživatele robbbie - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

mel jsem podobny problem,,,takhle se trapily skoro 14 dni. presad do nove hliny nebo je poradne prolij odstatou vodou s upravenym ph.. mozna nejaky korenovy stimulator pomuze

Old Post 16-10-2010 v 07:56 AM
robbbie je offline   Profil uživatele robbbie   Find more posts by robbbie   Foto galerie člena robbbie   Click here to Send robbbie a Private Message   Add robbbie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:09 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás