Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak ta má mandala vypadá úplně stejně :c) palice sice štíhlejší, přece jen začala kvést poměrně pozdě, ale ta barva, radost pohledět... :c)
a letos se mi venku povedl i fialový Purple #1... a narozdíl od mandaly už týden visí.. :c) někdy během týdne ho dotáhnu domů, udělám nějaká fota a hodím je na Grower... těš se :c)))
2 Rascal33 : ta Mandala má doopravdy překrásnou barvu a hlavně vůni
Škoda toho pozdního nákvětu s tím mě vcelku teda zklamala !!!
Snad to vynahradí odolností, účinkem a chutí
Mám dojem, že bude fialový ledacos z tý zimy...
Tak včera už jsem to nedokázal, tak to dodělám dnes .-)
Pokračovat budu s Leda Unem. Je to kytka, kterou budu sklízet asi první, i když stejně až tak za 3 týdny ?... Krásně se vybarvuje do fialova jak zraje a teploty jdou dolů. Vypadá to že plíseň se jí vyhne.
Mám dva kousky a každá je z jiný matky i když jsou si dost podobný až skoro stejný !!!
Na první fotce je jedno feno a na ostatních čtyrech je ta druhá...
foto č. 1 - No a tohle je the best flek co letos mám !!! Kytky tym začly
kvést jako první zatím bez plísně. Na tomto místě svítí nejdýl
sluníčko ! Je trochu na kopci, takže zima a mlha jde dolů a nemá ji
co bránit !
Krásně tam profukuje větřík což je asi nejlepší prevence proti
plísni !!! )) No zleva je tam PPP, Leda Uno a vpravo Mandala...
foto č. 2 a 3 - Pure Power Plant - bohužel se moc nepovedl vyfotit, což je škoda protože se začíná
taky krásně vybarvovat. Vypadá, že půjde podobně jako to Leda
Uno nakvejtat začal jako druhej !!!
foto č. 4 a 5 - Chees - ten je od toho políčka vzdálenej pár metrů, ale už je znát jiný
mikroklima ! Má trochu míň sluníčka a neprofukuje to tam tolik
Našel už jsem na něm taky jednu začínající plíseň,
což mrzí je totiž na začátku kvetení a tak pochybuju že dokvete !
Začal kvést ze všech kytek jako poslední !
foto č. 1 - tohle je políčko cca do 10m od políčka v předešlym příspěvku... No asi nejhorší
flek !
Je tam zleva Ganesh, urpostřed vzadu je Mandala a vpravo Euforie. Hnedka od
začátku byly kytky ( hlavně Euforie ) napadený spoustou havětí !!! Píďalky, nosatci,
svilušky, třásněnky no snad všichni škůdci !! No a samozřejmě se stalo to, co jsem
si z celého srdce nepřál... poškozený pletivo začalo plesnivět, přesně v takovym
množství v jakym byla kytka napadená ! Jelikož nejvíc ožraná kytka je Euforie
tak taky nejvíc plesnivý a už jsem jí cca 2/3 vyhodil a to má teprve pidi paliččky !
foto č. 2 a 3 - Euforie... na tej třetí fotce je vidět ve špičce opět další plíseň !!! Čubka jedna šedivá
foto č. 4 a 5 - Ganesh ten je vcelku v pohodě, zatím jsem našel jen jedno pidi místečko, na druhou
stranu je dost na začátku, takže možná ani neni co by plesnivět mohlo.. Tipnu že
nedokvete !
Mandala z tohohle políčka se mi bohužel nepovedla vyfotit ! No taková třetina už taky padla plísni !
foto č. 1 - poslední políčko... plíseň tu zatím neřádí, ale řekl by jsem že je tady holkám největší
zima !
foto č. 2 - pohled z druhý strany ! ) vpředu Mandala a za ní jsou dvě PG13 a jeden Chees, kterej
ale nejni vidět !
foto č. 3 - taky pohled z druhý strany ale na druhej straně )
Vpředu Leda Uno, pod ním vlevo dole Belladonna a za nimi dvě PG13 a jeden Chees
kterej ale nejni vidět Jako by už jsem to někde četl ?...
foto č. 4 a 5 - Dva různé fenotypy PG13... tipuju je tak na začátek listopadu a tudíž doufáááám
v nějakou tu suchou a teplou frontu ze Sahary
a z dalšího políčka kde jsou nejspokojenější kytky fotky bohužel nic moc, jelikož už se stmívalo...
foto č. 1 a 2 - Pure Power Plant
foto č. 3 a 4 - Mandala1
foto č. 5 - Leda Uno
Co se týče sklizně tak počítám jako první Leda Uno ale tak za 14 dní... Pure Power Plant nějakej tejden potom, Mandalu asi s PPP no a PG13 a Chees asi někdy v listopadu ??? No zkusim to nechat co nejdýl no...
foto č. 1 - zleva PPP, Leda Uno a Mandala u všech kytek jsem sklidil větší větve a ponechal spodky schválně udělají-li ještě něco...
foto č. 2 a 3 - Pure Power Plant trochu mě zklamal jelikož je cca měsíc stejně objemnej a skoro se nedofouknul, asi špatně zvládá zimu a málo světla. Plíseň už se objevila na více místech.
foto č. 4 a 5 - Mandala už mi připadala, že stagnuje i když by aspoň 14 dní potřebovala, taky už jsem našel pár míst plesnivejch aby taky ne v takovejhle marastech.
foto č. 1 a 2 - Leda Uno začalo první kvést a je taky nejzralejší, ale ne zdaleka zralý ! Na dvouch místech nalezena plíseň
foto č. 3 - Chees nedaleko hore uvedenejch kytek... je to nejpomalejší model tohohle roku !
foto č. 4 - chudinky kytičky... jsou pěkně přemrzlý dokonce mají mrazem odlouplou kůru u stonků a napraskaný větve, neuvřitelný, že ještě žijou !!!
foto č. 5 - Chees z tohohle pole je na tom podobně jako ten nedaleko akorát teda víc přemrzlej... Nechal jsem je vechny celý ještě na poli, jsou sice krásně orosený a čpí kyselostí na dálku, ale nechce se mi sklízet takovýhle pidipaličky.
foto č. 1 a 2 - Leda Uno č. 2 je o něco zralejší než předešlej ale taky mu něco ještě chybí...
foto č. 3 a 4 - Mandala o něco málo zralejší a o dost víc přemrzlejší než předešlá
foto č. 5 - Belladonna - ta má mrazem popraskanou kůru na hlavním kmínku ! No a to přemrznutí je vidět i na tech listech. V palicích je zatím zdravá a krásně olepená...
Tak a aby jsem nebyl vyjímkou tak jsem byl dneska bo včera okraden !
Na zahradě jsem měl cca 10 Belladonn, 8 PG13 a jednu PPP a zmizelo to i s květináčema !!!
Kurvy zasraný jsou to.
Fotky jsem sem chtěl dát až se sklizní byly to sice menší kytky kvůli "utajení" ale byly krásně fialový a zdravý...
Doufám že jim z toho bude hodně dlouho špatně a že se jim to vátí na dětech...
Taky doufám, že nezjistím kdo to byl, jelikož mi to dělá několik let a asi už by jsem ho zabil.
Naposled když jsem zjistil kdo mi to vykrádá tak jsem byl překvapenej, jelikož to byla banda 15 smradů z vesnice...