Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
koupil jsem "BIOTON" pořádně jsem kytku smočil tak uvidím jestli to pomůže. OL je 0.po 4 dnech to zopakuji budu to opakovat až do setnutí. už jsem koupil "AROMED" tak by bylo škoda o to přijít. jinak mám ještě jednu ale ta je pozadu tak 2 týdny. ta je zatím v pohodě.
tak dnes jsem sejmul ze spodku smeti usušil a hodil do "arimedu" sušil jsem v troubě nejdříve na 35 závěr 45st. arimed zapnul na 190 pak 200 a z5 na 190. byl to muj první inhal a musí říct yes bomba. řekl bych že jsem si prodloužil život min.o 5 let.
tak jsem kytku ještě postříkal biotonem a příští týden ji setnu už nebudu čekat. sušit jí budu v troubě na 35st. na inhalaci to bude v pohodě vyzkoušeno včera na smetí stav vysmátost.
tak ji suš nekde ,kde neni velka vlhkost .puda ,doma ve skříni pac do toruby toje barbarství stratí to hodne na kvalite to mi ver a v neposledni řadě chuť .aroma proste neni nad to kdyz si to nekde v klidku mesic schne to neni muj nazor ale praxe
připadá v úvahu jedině půda ale pokud bude mrznout tak nevím. změřím tam teplotu pokud bude více jak 10st. tak bych to rozdělil na půl. ve sklepě máme poměrně vlhko. tak fakt nevím.
no takhle krasne holky vysej ,vic uz pro ne udelat nemuzes ,a uvidis ze az porovnas ty z půdy a z trouby tak poznas rozdil , mej se a preju dobrou chut